Hur du aktiverar LED-blixtavisering på din iPhone

Hur du aktiverar LED-blixtavisering på din iPhone

Aviseringsljud kan inte hjälpa dig när din telefon är borta från din plats eller om du inte kan höra aviseringsljudet som meddelar ett samtal eller sms. Vissa av oss tenderar också ofta att hålla våra telefoner i tyst läge. Om du är en sådan person, kommer definitivt LED-blixtmeddelanden att hjälpa dig. Du kan aktivera blixtavisering på din iPhone i en gnist.

Många Android-enheter har en inbyggd aviseringsljusfunktion. Medan iPhone inte har någon sådan dedikerad funktion. De har dock en LED-blixtfunktion. Med den här funktionen påslagen kommer ficklampan på din iPhone att flimra för varje avisering du får. Den här funktionen kan vara användbar om du har hörselproblem eller om din telefon är låst eller i tyst läge.

Hur man aktiverar LED-blixtavisering på iPhone

#1 Gå till Miljö alternativ på din iPhone.

#2 Rulla ned och välj Tillgänglighet alternativ. (Om du kör 12 OS eller tidigare versioner, välj Allmän på och klicka sedan på Tillgänglighet)

#3 Från Utfrågningar fliken, klicka på Ljud/Bild.

#4 Aktivera nu LED-blixt för varningar med hjälp av vippknappen. Detta kommer att aktivera blixtaviseringen för alla varningar.

#5 Om du vill kan du slå på Blixt på tyst alternativet för att få blixtvarningar när iPhone är i tyst läge.

Hur man inaktiverar Flash-avisering på telefonen

#1 Gå till fliken Inställningar > Tillgänglighet > Ljud/bild från hörsel.

#2 Stäng av växeln för LED-blixt för varningar och Blixt på tyst.

Genom att aktivera LED-blixt kan du se en ficklampa på din bakre kamera när aviseringen dyker upp på din iPhone. Den här funktionen kommer att vara användbar när du befinner dig i en lugn miljö och du föredrar att inte störa andra eller om du har en hörselnedsättning. Om du har några visuella utmaningar kan du aktivera iPhone Dark Mode.

Följ vår Facebook och Twitter sida för att hålla dig uppdaterad.

Relaterade Artiklar

Back to top button