Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur döljer man enkelt en gilla- eller ogilla-på en YouTube-video? (Exempel)

Visste du att du kan dölja positiv eller negativ feedback om en video i din fil Youtube från någon av dina filmer? I den här enkla guiden visar vi dig hur.

Precis som med att ha och få fler gilla-markeringar och reaktioner, och att veta vem som har bokmärkt mina tweets, är ditt rykte på YouTube värdefullt och värdefullt.

Medan du är ansluten till YouTube finns det uppe till höger din kanals logotyp i sidfönstret. Genom att välja det här alternativet kommer du att kunna gå in i YouTube Studio.

Du kan göra mycket med det här alternativet inställningar till dina YouTube-videor, så läs vidare för att lära dig hur du döljer gillar eller ogillar YouTube-videor.

Dölj positiva eller negativa betyg för dina videor

Dölj gillar det eller inte YouTube-video är ganska enkel, även om det är lätt att hoppa över det här alternativet om du inte planerar att använda det.

Det är också ett alternativ för varje film, så om du vill ändra det bindande av alla videor på din kanal, ta en stund att göra det.

Av uppenbara skäl kan du inte dölja kontona “Gilla” och “Jag gillar inte”. en film som inte är din. Därifrån har du två alternativ.

Första alternativet: Redigera video

  • Gå till videon du vill redigera. Om du är inloggad på rätt konto, överjag gillar detta“Y”Motvilja«, Du kommer att se två alternativ.
  • Den ena är märkt analytisk och den andra är “Redigera video“.
  • Klicka på “Redigera film” så kommer dina YouTube Studio-inställningar att laddas.

Andra alternativet: YouTube Studio

  • I det övre högra hörnet av ditt YouTube-konto, på vilken sida som helst på webbplatsen, ser du ditt avatar.
  • Klicka på den så ser du en rullgardinsmeny med olika genvägar och alternativ som du kanske vill använda.
  • Klicka på den som heter «YouTube Studio«. Detta tar dig till kontrollpanelen i YouTube Studio.

Efter att ha använt ett av de två alternativen

När du är i YouTube Studio-panelen, titta till vänster på sidan och klicka på «Filmer»Från sidofältet.

Hitta sedan videon du vill redigera och klicka på dess titel. Detta tar dig till videosidan med grundläggande information om det.

Oavsett hur du kom till videoredigeringssidan bör du klicka på “Avancerad” på toppen.

Detta tar dig till de avancerade videoalternativen, inklusive möjligheten att ändra licens, inspelningsdatum, videospråk, etc.

Rulla ned och hitta alternativet “Användare kan visa betyg för den här filmen«.

Som standard är denna ruta markerad. Om du vill dölja vad du gillar och inte gillar i en film, bara avmarkera rutan och spara ändringarna.

Om du nu går tillbaka till videon kommer du att se att knapparna «jag gillar detta“Y”MotviljaNu är de bara ord eftersom de inte har de siffror var och en av dem de hade tidigare.

Varför dölja gilla- och ogilla-markeringar på YouTube?

Ur tittarens perspektiv, om du inte ser gillade och ogillar i filmen, uppstår en brännande fråga som kommer att dyka upp i ditt huvud.

Ja varför? Minst väcker nyfikenhet eftersom de flesta kommer att tycka att det är lite suspekt.

Standardslutsatsen som tittarna sannolikt kommer till är att skaparen av videon har gömt offentlig statistik eftersom det finns för många saker som de inte gillar med filmen.

De vill inte att tittarna ska se det. Samma fråga dyker ofta upp varför YouTube-skapare dölj ditt konto från prenumeranter.

Å andra sidan i försvar video skapareibland attackeras deras videor uppsåtligt av ett slumpmässigt antal massiva ogillar som de inte kan kontrollera.