Hur döljer jag mina bilder i Google Drive? – SekretessinstĂ€llningar

0 Shares

Som en del av filvĂ€rdtjĂ€nsten “Google Drive” Ă€r det möjligt att dölja filer, inklusive bilder. MĂ„nga undrar hur den hĂ€r typen av saker Ă€r gömda i Google Drive eftersom det Ă€r viktigt Skydda din integritet och innehĂ„llet i dina bilder.

I denna korta sammanfattning kommer vi pĂ„ ett enkelt och snabbt sĂ€tt att förklara hur bilder döljs i Google Drive och hur Ă€r det med alla dessa bilder? nĂ€r du gömmer dem. Dessutom, hur du visar alla bilder du hittade pĂ„ ditt “Google Drive”-lagringskonto.

Vad hÀnder nÀr du döljer dina bilder i Drive?

NÀr du vÀljer att dölja bilder som laddats upp till ditt Google Drive-konto kommer dessa bilder inte lÀngre att visas i förhandsgranskningen av filen. Dessutom, Àven om du letar efter den i mappen den Àr lagrad i, kommer den inte att dyka upp. Det enda sÀttet att se den filen eller bilden som du har gömt igen Àr: gÄ in i avsnittet med dolda filer.

Vi visar dig senare hur man ser alla dessa bilder som du har gömt i ditt Google Drive-konto. Nu, för att bilderna du gömde i Google Drive ska visas normalt som de ska, mĂ„ste du ta bort funktionen “Göm”.

Observera att förutom att dölja filer pÄ din Google Drive, kan du ocksÄ skapa en mapp eller till och med en undermapp till förbÀttra integriteten för vissa uppgifter. Om du skapar flera undermappar kan du bÀttre skydda integriteten för dina Drive-filer.

Hur döljer jag foton i Google Drive?

Du mÄste veta i förvÀg att du bara kan dölja filer i Google Drive om det Àr en delad mapp. Om det inte Àr en delad mapp kommer du inte att kunna göra nÄgonting. Du mÄste veta i förvÀg vad som Àr alla saker du behöver för att kunna dölj dina bilder i Google Drive.

NÀr du vet vad du behöver för att dölja dina bilder i Google Drive kan du gÄ vidare till att uppmÀrksamma följande tvÄ underÀmnen. DÀr visas hur du döljer dina bilder sparade i Google Drive.

Gömmer sig i en mapp

Det första sÀttet att dölja bilder Àr att lÀgga dem i en mapp som ingen annan Àn du kan hitta. Du kan anvÀnda skapa för den hÀr mappen anvÀndning av undermappar. PÄ sÄ sÀtt kommer du inte att se förhandsgranskningen av bilderna, Àn mindre att det finns en fil inuti.

NĂ€r den hĂ€r mappen finns i Google Drive kommer du att ange ytterligare alternativ för samma mapp för att hitta Ă„tgĂ€rden “Göm”. Detta Ă€r ett alternativ som ibland Ă€r tĂ€nkbart och ibland inte syns. Allt beror pĂ„ var du kommer Ă„t ditt Google Drive-konto.

En annan sak du kan göra för att dölja dina bilder Ă€r att lĂ€gga dem i en mapp, komprimera den mappen till en “zip-fil” och sedan ladda upp den till Google Drive. Filer komprimerade som ZIP de Ă€r mycket anvĂ€ndbara för att dölja saker som foton, musik, videor och filer.

Dessutom kan ZIP- eller RAR-filer enkelt packas upp med en applikation som heter WinRAR som Àr tillgÀnglig för Android mobiltelefoner. Du kan ocksÄ dekomprimera dessa typer av filer med hjÀlp av datorer och du behöver inte vara ansluten till Internet.

AnvÀnda tangentbordskommandon

Även om det Ă€r mycket nödvĂ€ndigt, finns det inget sĂ€tt att dölja bilder i Google Drive med hjĂ€lp av nĂ„got kommando pĂ„ tangentbordet. Du mĂ„ste vĂ€nta lĂ€nge för att se om Google Drive-webbplatsen innehĂ„ller funktionen att dölja filer med kommandon.

Men vad du kan göra för att förbÀttra integriteten för dina bilder Àr att skapa en mapp och placera dina dokument eller fil dÀr. Sedan lÀgger du bilderna du vill skydda i en separat mapp, som gör att du kan förvara dem sÄ sÀkra som möjligt.

Hur visar jag alla bilder du har gömt i Drive?

För att se alla bilder du har gömt i dina Google Drive-utrymme Det Àr nödvÀndigt att gÄ in i mappen dÀr du sparade bilderna. Om du inte har sparat dem i en mapp mÄste du hitta ZIP-filen och ta bilder dÀrifrÄn.

0 Shares