Hur det är och hur man registrerar sig för Spotify Premium Duo för par. Vad är fördelarna?

0 Shares

Hundratusentals är sätten som människor kan uppnå det ovan nämnda: rita, serier, filmer, läsa, träna, yoga, löpning, sport, tv-spel och naturligtvis kunde inte saknas: musik. Och bland favoritplattformarna som nu passar in i de fantastiska planerna för par, kunde vi inte låta bli att nämna Spotify Premium Duo-planen.

Underhållning är en viktig del av människors vardag då det är en tid på dagen, utrymme, något som skapar lugn, minskar stressnivån, slappnar av och fungerar bättre akademiskt och professionellt.

Den rådande piratkopieringen

Att göra musik eller lyssna på musik är de främsta sätten för människor att slappna av, njuta av och bättre möta motgångar som kan uppstå under resten av dagen.

Tekniken har gjort det lättare att komma åt plattformar eller program som låter dig njuta av dina favoritartister. Förut var detta dock inte nödvändigtvis bra eftersom piratkopiering har blivit extremt alarmerande i konstvärlden.

Spotify, ett annat sätt att lyssna på musik

Men från och med 2006 kommer situationen att börja förändras lite, tack vare lanseringen av Spotify-plattformen. Med denna svenska plattform får du mer ett stort antal artistermen du har också en serie filer poddsändningar.

Varför ska du använda Spotify?

Förutom en riktigt bred gemenskap av konstnärer, Spotify har två versioner till ditt förfogande: en Gratis versionmed vilken du kan lyssna på dina favoritartister via streaming. Självklart kommer publicitet att vara oundvikligt.

Om detta är irriterande har du Premium-versionen där du kan ladda ner dina favoritlåtar eller album för att njuta av på ett sätt off-line, tar bort reklam mellan spår och ger bättre ljudkvalitet.

Var och när du vill

På jobbet, medan du gör hushållssysslor, badar, studerar eller lagar mat. Du kan komma åt Spotify-funktioner från vilken enhet som helst eftersom den är fantastisk plattformsoberoende funktion så att du kan använda den via dess webbplats, Android- eller iOS-enheter och datorer med olika operativsystem.

Mängd planer

Till en början kanske du tror att Spotify var designad så att dess användare kunde njuta av plattformen individuellt … ingenting kunde vara längre från sanningen.

På grund av den enorma framgången med denna applikation fick företaget i uppdrag att designa olika typer av planer så att du kan dela musik med familj och vänner med deras smartphones.

Ta en titt på Spotify Premium Duo-planen

Din partner, familjemedlem eller vän… när två personer har liknande musiksmak är det roligare. Som sagt, om det gäller dig och någon annan bör de börja prova fördelarna med Premium Duo-planen.

  • Planen består av två konton som är helt oberoende av varandra.
  • Båda kontona kan länkas med Duo Mix, en spellista byggd kring vad båda kontona lyssnar på.
  • De kan få fantastiska rabatter när de betalar för planen.
  • Om du redan har ett individuellt Premium-konto, oroa dig inte, du kommer att behålla all lagrad information utan problem efter att ha uppgraderat till Premium Duo.
  • Är han den perfekta mittpunkten mellan den individuella planen (eftersom du inte behöver låna Premium-kontot) och familjeplanen (eftersom prisskillnaden mellan de två var för stor).

Romantisk trivia

Att hyra Spotify Premium Duo-tjänsten är väldigt enkelt, gå bara till hemsidan för att slutföra registreringsprocessen, definiera vem som ska hantera kontot (eftersom denna person kommer att få fakturan), vem som också kommer att vara ansvarig för skicka en inbjudan till en annan medlem.

Gå med i Spotify Premium Duo-planen!

Det finns många anledningar till varför du bör registrera dig för någon av planerna som erbjuds av denna fantastiska plattform för att njuta, inte bara Favorit musik, men många andra podcaster tillgängliga för din underhållning. Muntra upp! Spotify väntar på dig för att hålla användargemenskapen växande.

0 Shares