Hur delar man Telegram-ljud till WhatsApp? – Sprid dina nyheter

Direktkommunikationsplattformar och sociala nätverk är djupt rotade i dagens samhälle. Så pass mycket att flera av dessa applikationer används på en mobiltelefon eller dator för att skicka foton, videor, texter och ljud. Men vi är säkra på att du inte visste att det var möjligt dela ljud från Telegram till WhatsApp och här kommer vi att berätta hur du gör.

Nuförtiden är det väldigt enkelt att skapa ett Telegram-konto från din smartphone och njuta av alla fördelar som denna meddelandeplattform har att erbjuda. OCH samspelet mellan de olika applikationerna är anmärkningsvärt så mycket att det inte bara är möjligt att dela ljud, utan även andra typer av multimediainnehåll.

Men sanningen är att Telegram började som en applikation för användning med det personliga skrivbordet. Och nu kan du använda den var som helst från din mobiltelefon, och en av de nya funktionerna den erbjuder är att du kan skapa ett ljud på den här plattformen och dela det med andra applikationer som WhatsApp.

Vad är processen för att skicka ljud från Telegram till WhatsApp enligt din enhet?

Som vi sa i inledningen till denna artikel, processen att skicka en röst- eller ljudanteckning från Telegram till WhatsApp Det är väldigt lätt. Även om vissa steg som ska utföras kan skilja sig åt beroende på vilken enhet som används. Vi garanterar dock att du inte kommer att ha några problem att följa denna procedur.

Från en mobiltelefon

Först måste vi berätta för dig Telegram inbyggt tillåter inte denna operation. För detta måste vi använda “Filutforskaren”. I den här artikeln kommer vi att använda Cx Explorer för Android. Nu är stegen att följa följande.

Gå in i File Explorer, klicka på “Interna meddelanden”, i detta nya fönster kommer du att vara överst och klicka på förstoringsglasikonen. Nästa steg är att skriva ett telegram och sedan välja “Telegram Audio”. Därför du kommer att ha tillgång till alla ljudfiler som du har skickat eller tagit emot genom plattformen.

Nästa steg är att trycka och hålla ned ljudet du vill skicka via WhatsApp, nu kommer det att finnas ett “Dela”-alternativ som du behöver trycka på. Visas längst ner på skärmen de program du kan välja, i det här fallet klickar du på WhatsApp. Nu måste du hitta kontakten du vill skicka ljudet till och slutligen klicka på pilen för att skicka.

På din dator

Om du använder Telegram på en persondator, processen att skicka ljud från Telegram till WhatsApp det är lättare. Det första du bör göra är att gå till plattformen och logga in. Väl inne måste du Sök i filerna efter röstmemo som du vill dela med WhatsApp-kontakten.

När du har hittat ljudet kommer nästa steg att vara att placera dig på det och högerklicka på det, vilket kommer att få upp en alternativmeny. I vårt fall måste vi välja alternativet “Spara röstmemo som” och nu välja en plats på din dator där du ska spara denna ljudfil.

Nästa steg är att logga in på WhatsApp Web, efter att ha slutfört denna process kommer du att söka efter det tidigare sparade ljudet. Och du kommer att dra den direkt till chatten för kontakten du vill dela röstanteckningen med. Därför du har delat ett Telegram-röstmemo till WhatsApp på din dator.

Hur konverterar man Telegram-ljud till MP3?

Det är viktigt att veta att formatet på ljudfilerna du skapar i Telegram är av OGG-typ och det i alla fall du kan konvertera den till MP3. Det finns många säkra och gratis webbplatser där ute för dig att göra detta. I vårt fall kommer vi att använda Convertio, en webbplats där vi kan konvertera filer online.

När du är på huvudsidan för verktyget klickar du på “Välj filer”. Denna åtgärd låter dig söka på din dator för att konvertera ljudfilen, när du väl hittar den måste du klicka på “Öppna”. För att avsluta måste du klicka på “Konvertera”, vänta några minuter välj sedan “Ladda ner” och spara på din dator.

Hur konverterar jag ett röstmemo till ett textmeddelande med hjälp av Voicy?

Det finns väldigt nya verktyg där ute som gör att vi kan göra fantastiska saker, och i det här fallet kommer vi att visa dig en bot som heter Voicy. Med vem du kommer att kunna konvertera röstmemo till textmeddelande utan större problem. Stegen att följa är mycket enkla och är som följer:

  1. Det första steget är att gå in i Telegram-appen.
  2. Nu i plattformens sökmotor du kommer att skriva följande voicybot.
  3. Vänta tills sökresultaten genereras och välj sedan “Röst”
  4. Nästa steg är att trycka eller klicka Startknapp.
  5. Nu måste du skicka ljudet som ska konverteras till text till Voicy och vänta på att det ska kännas igen.

I vissa fall känner inte boten igen ljudet på grund av språkinställningen som måste vara på engelska. För att åtgärda detta problem måste du i chatten, skriv “/ språk” och välj sedan spanska.

Vilka andra filer kan du dela från Telegram till WhatsApp och hur gör man det?

Som vi nämnde tidigare är röst- eller ljudmemon inte de enda filtyperna vi kan dela från Telegram till WhatsApp. Det finns andra typer av föremål som enkelt kan delas. Och bland dem finns foton, videor och textmeddelanden och sedan kommer vi att berätta hur du gör.

Textmeddelande

Först och främst har vi textmeddelanden som kan delas WhatsApp men inte direkt som på Telegram. I så fall alltså vi måste kopiera dem och för det behöver du bara klicka på meddelandet i några sekunder. Välj sedan alternativet “Kopiera”, nästa steg blir att gå in i WhatsApp, gå in i kontaktens chatt och klistra in meddelandet.

Foton och videor

Alternativ för dela foton och videor med andra appar du har dem väl definierade i Telegram. För att göra detta, leta bara efter fotot eller videon du vill dela efter att ha valt, leta efter alternativet “Dela”.

Längst ner på skärmen finns olika applikationer som du kan dela innehåll med. I vårat fall vi väljer “WhatsApp” och välj sedan kontakten du vill dela med och välj slutligen den gröna pilen för att skicka. Och lika enkelt som att exportera Telegram-konversationer, du har delat ett foto eller en video till WhatsApp.

Relaterade Artiklar

Back to top button