Hur delar man Instagram Direct pĂ„ WhatsApp? – Skicka videon du gillade

0 Shares

För nĂ„gra Ă„r sedan, en berömd fotoapplikation, Instagram har slĂ€ppt en ny uppdatering detta skulle göra det inte bara till en app för att visa foton eller korta videor, utan ocksĂ„ för att skapa direkta eller lĂ„nga videor. Å andra sidan kan du dela allt Instagram-innehĂ„ll du vill ha frĂ„n vilken annan systerapp som helst som WhatsApp eller Facebook.

Detta kan dock verka lite förvirrande hur du delar Instagram direkt till WhatsApp, sÄ nedan visar vi dig hur du kan göra det pÄ nÄgra minuter.

Vad behöver jag för att se ett Instagram-flöde som delas pÄ WhatsApp?

För att kunna se Instagram-strömmar eller videor som delas av WhatsApp mÄste du uppfylla nÄgra krav för att inte orsaka nÄgra besvÀr nÀr du tittar pÄ dem. Det finns dock inget att oroa sig för, dÄ kommer vi att förklara vad som Àr nödvÀndigt och varför du bör följa dessa rekommendationer.

Kontrollera att du har uppdaterat bÄda applikationerna

Du mÄste ta hÀnsyn till att i tidigare versioner av bÄda applikationerna kunde vissa verktyg inte anvÀndas. DÀrför, för att vara sÀker pÄ att du kan göra det nÀr du ser Instagram-sÀndningar som delas av WhatsApp kontrollera att bÄde WhatsApp och Instagram Àr uppdaterade till den senaste versionen.

Se till att du har en stabil nÀtverksanslutning

Å andra sidan Ă€r en av de vanligaste nackdelarna nĂ€r man tittar pĂ„ Instagram-sĂ€ndningar som delas av WhatsApp anslutningsproblem. Om du har ett fel nĂ€r du öppnar kistorna eller om de inte laddar mĂ„ste du först kontrollera att nĂ€tverksanslutningen Ă€r stabil och bra hastighet, om det inte Ă€r det, kommer du inte att kunna njuta av Instagram live med lĂ€tthet.

Hur kan jag ladda upp en berÀttelse som jag delade i chatten till min WhatsApp-berÀttelse?

NÀr du skapar eller tittar pÄ live eller direkt frÄn Instagram vill du ofta dela det med vÀnner, familj och kollegor, sÀrskilt pÄ WhatsApp för alla att se. Du kan dela dem i privata chattar och gruppchattarDessutom kan du göra det frÄn chatt till dina WhatsApp-berÀttelser, det Àr vÀldigt enkelt, följ bara dessa enkla steg:

 • Ange WhatsApp i leta efter en chatt dĂ€r du delade en livestream vill ladda upp till din ansökningshistorik.
 • VĂ€lj sedan ett meddelande med ett direktmeddelande och klicka pĂ„ “Skicka igen.”representerad av en pil som pekar Ă„t höger.
 • Sedan mĂ„ste du vĂ€lja alternativet dĂ€r du vill vidarebefordra den till en annan chatt, grupp eller i detta fall till historik genom att trycka pĂ„ knappen “Min status”.
 • Slutligen trycker du pĂ„ knappen Skicka, som finns i skĂ€rmens nedre högra hörn, sĂ„ att direktlĂ€nken automatiskt publiceras i din WhatsApp-status.

Hur kan du dela Instagram live via WhatsApp?

Om du har hittat en intressant Instagram live eller nÄgon annan kanske Àr intresserad och vill dela den pÄ WhatsApp, finns det tre olika sÀtt att göra det. Dessutom kan du göra det antingen i privata, gruppchattar och till och med i dina berÀttelser eller berÀttelser frÄn den hÀr appen, sÄ nedan förklarar vi tre sÀtt att dela Instagram live via WhatsApp.

FrÄn en webblÀsare med en lÀnk

Ett av de enklaste och snabbaste sÀtten att dela direkt frÄn Instagram via lÀnken frÄn din webblÀsare och det tar bara nÄgra sekunder att slutföra genom att följa dessa steg:

 • GĂ„ in pĂ„ den officiella Instagram-plattformen och logga in pĂ„ ditt konto frĂ„n din webblĂ€sare, sök sedan efter den direkta eller live du vill dela pĂ„ WhatsApp.
 • Senare, klicka pĂ„ adressfĂ€ltet och kopiera hela lĂ€nken den Ă€r dĂ€r för att gĂ„ till WhatsApp-applikationen och klistra in den i en chatt eller i staterna.

Inuti WhatsApp-konversationer

Å andra sidan finns det ett annat sĂ€tt Dela livet eller live frĂ„n Instagram pĂ„ WhatsApp och detta Ă€r en del av en WhatsApp-konversation, Liksom resten av metoderna Ă€r det vĂ€ldigt enkelt och du kan göra det pĂ„ nĂ„gra minuter:

 • För att komma igĂ„ng gĂ„r du bara in i Instagram-appen som vanligt och sök efter den live du vill dela av Whatsapp.
 • Klicka sedan pĂ„ knappen med de tre prickarna (…) som du kommer att se bredvid kommentarfĂ€ltet, dĂ„ ser du hur en liten meny visas dĂ€r du ska vĂ€lja alternativet “Kopiera lĂ€nk”.
 • Nu mĂ„ste du gĂ„ till WhatsApp-applikationen och klistra in lĂ€nken till Instagram i chatten dĂ€r du vill dela den eller i din status.
 • Till sist, vĂ€nta nĂ„gra sekunder tills miniatyrbilden som hĂ€nvisar till profilen den har skapat visas, och tryck till sist pĂ„ “Skicka”.

I Instagram-appen

PÄ samma sÀtt Àr nÀsta alternativ du kan anvÀnda för att dela Instagram live frÄn WhatsApp en direktapp, det Àr vÀldigt enkelt att göra det, följ bara dessa snabba steg:

 • GĂ„ in i Instagram-appen och hitta den direkta du vill dela med vĂ€nner, familj eller kollegor via WhatsApp.
 • Sedan, medan live, tryck pĂ„ knappen med tre punkter (…) bredvid livekommentarsektionen och vĂ€lj “Dela till …”.
 • Nu, du kan vĂ€lja appen dĂ€r du vill dela lĂ€nkeni det hĂ€r fallet Ă€r det WhatsApp som kommer att dirigera oss till den applikationen.
 • PĂ„ samma sĂ€tt vĂ€ljer du var du vill dela Instagram live eller en grupp- eller privatchatt, eller i din WhatsApp-status.
 • Äntligen, du mĂ„ste trycka pĂ„ knappen “Skicka”.finns i det nedre högra hörnet av skĂ€rmen sĂ„ att en direktlĂ€nk skickas till chatten du valde eller lade upp i ditt tillstĂ„nd.

Vad ska jag göra om jag inte kan dela min Instagram live pÄ WhatsApp?

Kanske kan du nÄgon gÄng göra ett misstag nÀr du delar direkt frÄn Instagram via WhatsApp, men dessa problem orsakas vanligtvis av problem med att uppdatera eller ansluta till Internet. DÀrför, innan vi delar, som vi redan har beskrivit, vi rekommenderar att du hÄller bÄda apparna uppdaterade, bÄde Instagram och WhatsApp och i dess senaste versioner.

Om du vanligtvis har problem med att kopiera lÀnkar eller dela dem pÄ WhatsApp rekommenderar vi att du kontrollerar att din internetanslutning Àr stabil eller vissa plattformar har i allmÀnhet vissa nackdelar.

0 Shares