Hur delar man IGTV i din Instagram-berĂ€ttelse? – Gör det mer synligt

0 Shares

En av de viktigaste uppdateringarna Instagram hade var inkluderingen av IGTV som i princip var lÀnkad till sjÀlva Instagram-appen och gjorde det möjligt för anvÀndare att skapa mycket lÀngre videor. Nyligen drevs IGTV ut som en separat app, men fungerar fortfarande pÄ samma sÀtt i samband med Instagram; sÄ du kan fortfarande dela dina IGTV-videor pÄ Instagram Stories.

Vad ska du göra innan du sÀtter IGTV pÄ dina berÀttelser?

Som IGTV-filmer Àr multimedia av lÀngre varaktighetDet innebÀr mer arbete och mer förberedelser innan du gör det. I motsats till korta videor som folk vanligtvis laddar upp, rullar och berÀttelsevideor som görs sporadiskt och utan att ta för mycket av deras estetiska aspekt; detta IGTV filmer, De har oftast mer redigeringsarbete för att hÄlla hela den estetiska delen sÄ bra som möjligt.

En av de rekommendationer vi kan ge dig och det Àr en av de saker som bör göras i förvÀg Àr att genomföra en monteringsarbete pÄ vÄr IGTV-videogöra den sÄ lÀsbar som möjligt efter publicering.

SjÀlvklart borde du ocksÄ har ett Instagramkonto eftersom den kommer att kopplas till IGTV. Utöver det finns det ytterligare en viktig punkt som vi kommer att diskutera nedan.

Skapa en kanal pÄ IGTV

Först och frÀmst Àr det viktigt att göra rÀkna med aktiv kanal pÄ IGTVvilket skulle vara mer eller mindre som att ha en kanal pÄ YouTube-plattformen. Om du har en, grattis! Annars mÄste du skapa det, men det Àr inte svÄrt.

Ner skapa din egen IGTV-kanal och börja ladda upp dina videor, du kan göra det frÄn Instagram-appen, sjÀlva IGTV-appen eller till och med frÄn webbplatsen. Hur som helst, för alla tre alternativen kommer stegen att vara desamma:

  1. Vi öppnar Instagram- eller IGTV-applikationen och gÄr sedan till TV-ikonen med en antenn. Om du vill göra detta frÄn en dator, gÄ till den officiella Instagram-webbplatsen, logga in och gÄ till din profil, skriv sedan Àven in TV-symbolen.
  2. I mobilapplikationerna gĂ„r du till “InstĂ€llningar” markerad med en kugghjulssymbol och sedan till “Skapa kanal”. PĂ„ PC kommer detta steg inte att vara nödvĂ€ndigt eftersom efter att ha slutfört föregĂ„ende steg, du kommer att se ett alternativ skapa din kanal pĂ„ IGTV.
  3. Efter att ha följt stegen ovan, oavsett om du gjorde det frÄn APP eller PC, mÄste du följa instruktionerna som den visar och det Àr det, du kommer automatiskt att skapa din TV-kanal och ikon, nu kommer den att Àndras till IGTV.

Som vi nÀmnde i början Àr bÄda plattformarna fortfarande delade, sÄ samma anvÀndarnamn pÄ Instagram, kommer att vara samma som din IGTV-kanal.

Vilka Àr stegen för att dela IGTV pÄ Instagram Stories?

Efter att ha skapat en kanal och videor pÄ IGTV kanske du fortfarande vill dela videor via Instagram Storiesatt nÄ fler mÀnniskor. Nu till stegen sÄ att du kan dela videor utan krÄngel, det fungerar precis som för dina egna videor sÄvÀl som för andra anvÀndares videor:

  1. Du kommer att gÄ till IGTV-appen eller direkt frÄn Instagram-appen gÄr du till lÀmplig sektion.
  2. Tryck pÄ videon du vill dela eftersom du behöver öppna den för att göra det, Àven om du inte behöver titta pÄ den.
  3. LÀngst ner ser du tre symboler (hjÀrta, kommentarsbubbla och pil), du kommer till den sista som hjÀlper till att dela publikationen.
  4. Ett fönster öppnas med flera delningsalternativ om du vill dela dem med nÄgon sÀrskild; Men det viktigaste Àr att kunna dela sin egen story pÄ Instagram.
  5. VÀlj den video du vill ha, sÄ tar den dig till en sektion dÀr du kan lÀgga till klistermÀrken, texter, omröstningar och mer.
  6. NĂ€r du Ă€r klar med ovanstĂ„ende, vĂ€lj “Skicka till min berĂ€ttelse” och det Ă€r allt.

Å andra sidan, om du vill, kan du ocksĂ„ ladda ner videor frĂ„n IGTV och sedan dela dem pĂ„ Instagram eller andra sociala nĂ€tverk. Du kan göra detta frĂ„n vilken Android-enhet eller iPhone som helst.

Anpassa och skicka IGTV till din berÀttelse

Vi nÀmnde detta tidigare i avsnitt 5 skicka IGTV-video till din berÀttelseInstagram har gett dig möjligheten till ytterligare anpassning (inte sjÀlva videon, utan sjÀlva berÀttelsen).

Precis som nÀr du skapar en berÀttelse frÄn en kort video eller bilder dÀr du kan sÀtta klistermÀrken, fyll i omröstningar, anvÀnd filter, Àndra bakgrundsfÀrgen, placera text och anpassa den; Du kan göra detta utan problem genom att dela din IGTV-video om du vill anpassa din berÀttelse lite för att fÄ mer uppmÀrksamhet.

Hur visas IGTV-video i din Instagram-berÀttelse?

Det Àr viktigt att du kÀnner till berÀttelserna om detta sociala nÀtverk stöder endast videor som Àr 15 sekunder lÄngaMen oroa dig inte, eftersom plattformen kommer att göra det istÀllet för att ladda upp hela videon, den kommer att visa dig en flik som lÄter andra personer trycka pÄ den, omdirigera till kÀllvideons profil och dÀrmed se den i sin helhet.

NÀr folk ser din berÀttelse kommer de bara att se de första 60 eller 80 sekunderna av IGTV och inte i helskÀrm utan i kortform. Om en person vill se det i sin helhet mÄste de röra vid det kortet som vi nÀmnde i föregÄende stycke.

0 Shares