Hur delar man en fil från OneDrive oavsett vikt?

En av de saker som frustrerar oss mest när vi använder en telefon eller dator är att låta oss veta att det inte finns tillräckligt med utrymme för att lagra fler saker. Men det kan vi nog inte ta inte bort något av objekten som vi förvarar där.

Av denna anledning måste du förvara dem på en säker plats, och ett av verktygen du kommer att kunna använda är OneDrive-säkerhetskopieringstjänsten. Öst tillhör Microsoft. Genom att använda denna tjänst kommer du att kunna säkerhetskopiera all data som är viktig för dig.

Hur mycket utrymme har du i OneDrive för fildelning?

Molntjänsten är en av de mest använda och viktigt de senaste åren. Detta beror på att du kan lagra alla dina viktiga filer där, till exempel komprimerade filer, foton, videor, musik och säkerhetskopior av appar som WhatsApp.

OneDrive är en av de mest använda idag. I det här nätverket för säkerhetskopiering av data kan du ha 5 GB utrymme gratis, men som förväntat vid något tillfälle kommer detta utrymme att förbrukas så du måste köpa mer utrymme.

Hur laddar jag upp filer till OneDrive?

efter kognition fritt utrymme OneDrive erbjuder kan du börja använda den här tjänsten för att säkerhetskopiera dina viktigaste filer. Därför kommer vi att berätta hur du kommer att kunna ladda upp dessa filer till detta datamoln.

Från en mobil enhet

Om du har en telefon och de har de filer du behöver där ladda upp till ditt OneDrive-kontomåste du göra följande för att kunna göra vad du vill:

  1. Du måste installera OneDrive-appen på din telefon. Den här appen är tillgänglig för Windows, Mac, iOS och Android
  2. När du har installerat det på din enhet kommer du att skapa ett konto, det vill säga en användare och ett lösenord.
  3. Nu ska du skapa en mapp i ditt OneDrive-konto. Detta görs genom att klicka på “Mapp” och sedan skriva in mappnamnet. Då kommer du in i den här mappen
  4. Här kommer du att se alternativet “Ladda upp” du trycker på och därifrån kommer du att kunna välja de filer du vill ladda upp till ditt OneDrive-konto

Inträde till webbplatsen

Om du vill överföra filer utan att installera någon app på din telefon eller dator kommer du att göra det kunna överföra dina filer från själva webbplatsen. Du behöver bara följa dessa enkla instruktioner:

  1. Du loggar först in på en webbläsare från vilken enhet som helst och går sedan till OneDrive-webbplatsen och skapar en användare om du inte har en.
  2. När du har skapat den måste du välja vilken del av denna data som ska lagras. Tryck sedan på ikonen för att överföra filer, vilket är den med pilen uppåt
  3. Slutligen måste du välja de filer du vill överföra från filhanteraren.

Vad händer om du vill dela en stor fil via OneDrive?

Dessa backuptjänster används inte bara för att lagra data utan gör det också möjligt dela den information du behåller här med vem du vill, för det måste du göra det.

  1. Du anger ditt OneDrive-konto och går till filen eller mappen du vill dela.
  2. När du har hittat den måste du högerklicka på filen du vill dela.
  3. På så sätt kommer webbplatsen att generera en länk som kommer att kopieras till din dators urklipp. Senare kommer du att kunna skicka den här länken till alla du vill se eller ha den här filen.

Hur delar jag en fil via OneDrive om du inte har ett Microsoft-konto?

En annan funktion du kommer att kunna göra från OneDrive är fildelning utan att behöva ett Microsoft-konto. Detta är möjligt eftersom du inte bara behöver vara Microsoft-användare för att använda dess tjänster du har ett OneDrive-konto du kommer att kunna dela din data.

För detta behöver du gå till OneDrive-webbplatsen och sedan måste du gå till mappen där du sparade filen du vill dela. Sedan, som vi precis förklarat, högerklickar du på filen du vill skicka. det kommer vara aktieoptionpå så sätt har du redan länken så att du kan dela den med vem som helst.

Relaterade Artiklar

Back to top button