Hur delar du din plats i realtid på WhatsApp? – Plats

0 Shares

Idag är vi alla mycket beroende av sociala medier för kommunikation, och en av dem meddelandeprogram det mest ikoniska av dessa år är WhatsApp.

Med den här applikationen kan du dela många saker som mediafiler som MP4-videor, bilder eller platsen för webbplatsen du befinner dig i i realtid. I den här handledningen tar vi upp realtidsplatser från WhatsApp och hur man avbryter denna typ av information.

Hur lång tid tar det att överföra WhatsApp-plats i realtid?

Med funktionen dela din plats via WhatsApp Du kan visa en vän som kommer att besöka ditt hem den exakta platsen för ditt hem. Du kan välja hur länge denna plats ska sändas i realtid, du kan välja mellan 15 minuter, 60 minuter eller 8 timmar.

Efter den tiden plats i realtid kommer att löpa ut och endast den senaste uppdateringen kommer att visas.

Är platsen i realtid korrekt?

Platssändning i i realtid via WhatsApp i själva verket är det väldigt exakt. Det är lika exakt som när du använder Google Maps-appen, så du behöver inte oroa dig för mycket för att dela din plats på rätt sätt.

Hur är Google Maps relaterat till WhatsApp-platssändning?

Relationen mellan Google Maps plats i WhatsApp är inte komplicerad eftersom när du använder alternativet att dela din plats i realtid genererar WhatsApp en unik sökkod för Google och detta gör i sin tur realtidsdata tillgänglig i chatten dit du skickar denna information. På detta sätt förblir den uppdaterad tills den inställda tidsgränsen för den har löpt ut.

Hur kan du skicka din plats i realtid?

om du vill dela plats via WhatsApp och du vet inte hur du gör det, du kan göra det på det sättet från din mobila enhet, var särskilt uppmärksam.

Från din iPhone eller Android

De saker vi har nämnt hittills övertygade dig om att dela din plats i realtid via WhatsApp. Här kommer vi att berätta hur du utför den åtgärd du måste gå in i WhatsApp-applikationenDu kommer nu att söka efter kontakten du vill dela din plats med.

I skrivfältet Anslut-ikonen visas dvs ett gem. När du trycker på kan du trycka på cirkeln som säger “Plats” och sedan välja platsalternativet i realtid. En typ av karta visas på skärmen som visar var du är, och alternativ för plats och tid för den platsen kommer att bli tillgängliga.

När du har valt tid kommer din plats att delas. Du kan skriva en detalj eller kommentar för personen du skickar platsen till, och sedan kan du klicka på skicka-knappen att dela denna information med dig.

Om du har delat din realtidsposition med WhatsApp och vill avbryta den, kommer du att kunna göra det med lätthet. Du behöver bara gå till chatten där du delade denna information, och i meddelandet med platsen du klickade på, sluta dela. Nu du en varningsannons visas som du accepterar. På så sätt kommer realtidsplats inte längre att delas.

Med WhatsApp-nätverket

Tyvärr är realtidsdelning av din plats från WhatsApp Web inte tillgänglig för närvarande. Detta beror främst på att det finns lite av det på din dator mindre säker för delning typ av information som denna. Därför är det inte möjligt att utföra denna åtgärd härifrån.

0 Shares