Hur Chromecast ShowBox [Step by Step Guide with Screenshots]

0 Shares

ShowBox är en gratis streamingtjänstleverantör som tillhandahåller filmer och TV-program. Den innehåller obegränsat gratis filmer och TV-program från olika länder inklusive USA, Storbritannien, asiatiska länder och många fler. Allt innehåll är ordnat under kategori, genre, utgivningsår och IMDB-betyg för enkel navigering. Den stöder olika videoformat som 360p, 480p, 720p och upp till 1080p. Du får ladda ner dina favoritvideor för att titta offline. ShowBox-appen stöds på många enheter som android, iOS, Windows, Amazon Firestick, Fire TV, Chromecast och många fler. Låt oss idag se hur man kan Chromecast ShowBox på någon av dina enheter.

ShowBox laglighet

ShowBox är inte en laglig app, den kan installeras från tredjepartskällor. Allt streaminginnehåll har tagits från illegala sändningsnätverk, som inte officiellt godkänns av dess ägare. Appens säkerhet beror på nedladdningskällan och den kan innehålla skadlig kod som kan stjäla dina privata data. För att undvika detta problem rekommenderas att du använder en VPN programvara som ger extra säkerhet för din internetanslutning, som inte visar din riktiga IP-adress och gör dig anonym.

Hur installerar jag ShowBox på Android?

ShowBox är en av tredjepartsapparna som inte är tillgängliga i Google Play Store. Den kan laddas ner från andra källor.

Steg 1: Öppna inställningar app på din Android-enhet.

Steg 2: Välj Appar och aviseringar.

Steg 3: Välj säkerhet alternativ.

Steg 4: Klicka på Appar från okänd källa för att aktivera det. Om du aktiverar den här funktionen kan du installera appar och spel från andra källor.

Steg 5: Nu kan du installera ShowBox-appen.

Ställ in ShowBox på Chromecast

Chromecast är media streaming-enheten som hjälper till att casta innehåll från din mobil eller PC till TV. Det är det bästa valet att få en bra streamingupplevelse på en större skärm. För att casta din ShowBox med din Chromecast-enhet måste du installera ShowBox-appen och alla castingsappar på din Android- eller iOS-mobil.

Steg 1: Anslut din Chromecast-enhet till HDMI-port på din TV.

Steg 2: Installera Lokal cast för Chromecast app från Google Play Store

Steg 3: Installera nu ShowBox-appen på din mobil.

Steg 4: Öppna Show Box-appen på din smartphone.

Steg 5: Klicka på 3 rader meny och välj inställningar.

Steg 6: Välj Standardspelare alternativ.

Steg 7: Välj Annan spelare alternativ.

Steg 8: Spela nu vilken video som helst i appen.

Steg 9: Klicka på Kolla nu knapp.

Steg 10: Välj den anpassade videospelaren från popup-fönstret.

Steg 11: Välj Lokal rollbesättning under Öppna med alternativ.

Steg 12: Det söker automatiskt efter tillgängliga Chromecast-enheter. Välj din Chromecast-enhet.

Steg 13: Nu kan du se videon streamas på din TV.

Hur ser jag ShowBox på TV utan Chromecast?

Chromecast är en av de strömmande medieenheterna för att strömma ShowBox-innehåll till din TV-skärm. Det finns många andra enheter som finns tillgängliga på streamingplattformen för att strömma ShowBox-videor på din TV som anlände 2019. Om du tycker att Chromecast-kostnad eller showbox inte castar här finns många andra enheter som Firestick, Roku, Kodi Media Player och mer.

Du kan också strömma Showbox-videor till Chromecast via en dator eller bärbar dator. För att komma åt ShowBox på din dator måste du installera en Android-emulator. ShowBox är utvecklat av en imponerande tjänsteleverantör med en enorm samling filmer och TV-program. Det är en kostnadsfri streamingtjänst med annonser, men det påverkar dig inte mycket.

Dela din feedback och frågor om ämnet i kommentarerna nedan. Följ oss på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares