Hur blockerar man vuxet innehÄll för barn pÄ HBO med hjÀlp av förÀldrakontroll? (Exempel)

0 Shares

En av de bÀsta och mest kÀnda TV- och streamingkanalerna Àr HBO, plattformen som positionerar sig som den mest önskvÀrda. Att ha sÄ mycket innehÄll och ha barn i ditt hem du kommer definitivt att vilja hindra dem frÄn att se vissa saker. SÄ, lÀr dig hur du blockerar vuxet innehÄll pÄ HBO med förÀldrakontroll.

Vi har alla hört hur bra de flesta serier som produceras av nÀtverket Àr, och det Àr bra att de har nÄgot för alla smaker inom familjen. DÀrför, om du vÀljer att blockera vuxet innehÄll pÄ HBO med hjÀlp av förÀldrakontroll, behöver du inte oroa dig för att begrÀnsa alternativet för det minsta huset, du vet redan hur det fungerar.

HBO-kanalen har en HBO GO-streamingtjÀnst frÄn vilken du kan titta pÄ och ladda ner ditt favoritinnehÄll frÄn din dator eller telefon.

Lite om förÀldrakontroller och deras betyg pÄ HBO

Det hÀr Àr inget annat Àn ett verktyg som förÀldrar kan vara i kontrollera vilket innehÄll dina barn tittar pÄ nÀr de Àr minderÄriga. Den kan anvÀndas pÄ nÀstan alla plattformar och webbplatser, mobiltelefoner och surfplattor. Det Àr vanligtvis ocksÄ organiserat i skolor.

FörÀldrakontroll Àr ett resultat av den stora mÀngd information barn hanterar varje dag och direkt kontakt med teknik. Syftet med detta Àr inte bara lÀngre hindra dem frÄn att se riskfyllt eller olÀmpligt innehÄll. Nu skyddar den dig ocksÄ frÄn nÀtmobbning eller rovdjur som lÄtsas vara vÀnner.

Betyg hittar du pÄ HBO

Genom att betygsÀtta nivÄn pÄ ditt innehÄll kan du bÀttre veta vad du ska titta pÄ efter Älder personer. HBO erbjuder ett brett utbud av filmer och originalserier att titta pÄ

Förutom filmbetygen kan du kontrollera om videon Àr för skrÀmmande Àven om du Àr en Àldre person. Dessa tillÄta orientering och begrÀnsningar, De kan variera beroende pÄ region, men pÄ HBO hittar du de du hittar:

  • För alla Ă„ldrar Ă€r detta en allmĂ€n mĂ„lgrupp (G) men kanske inte Ă€r lĂ€mpligt och förbigĂ„s nĂ€r du blockerar vuxet innehĂ„ll pĂ„ HBO med hjĂ€lp av förĂ€ldrakontroll.
  • Över 13 Ă„r med en förĂ€ldravarning (PG).
  • Den sista klassificeringen Ă€r begrĂ€nsad (R) eftersom den förvisso innehĂ„ller vuxet material.

SÀtt att blockera vuxet innehÄll pÄ HBO med hjÀlp av förÀldrakontroll

Det fina med HBO:s förÀldralÄs Àr det det berövar inte barn att titta pÄ vissa kanalernÀr de Àr i den Älder som krÀvs. HBO presenterar en egen barnsektion, med alla infantila och informativa kanaler som intresserar de smÄ.

Vid blockering vuxet innehÄll pÄ HBO Att anvÀnda förÀldrakontroll Àr att förhindra dina barn frÄn att lÀmna den hÀr plattformen och se nÄgot olÀmpligt.

Detta görs genom att sÀtta en 4-siffrig kod vald av förÀldrarna. Den fungerar som en sÀkerhetsbar, och det bÀsta Àr att den kan anvÀndas pÄ alla enheter som Àr anslutna till appen.

Om du Àr Àgare till ett HBO-konto Àr du intresserad av att veta i förvÀg hur mÄnga enheter som kan anvÀnda appen samtidigt.

StÀll in det över Internet

PĂ„ betal-TV-distributörens webbplats klickar du pĂ„ instĂ€llningshjulsikonen i det övre högra hörnet. VĂ€lj “Mitt konto“Y “Bindande” nĂ€r du Ă€r dĂ€r, klicka pĂ„ menyn till vĂ€nster “FörĂ€ldrainstĂ€llningar”. NĂ€r du vĂ€l Ă€r dĂ€r behöver du bara skapa den kod du vill ha.

Om du vill göra detta frĂ„n din telefon, gĂ„ bara till “UtgĂ„va” och bestĂ€m vilken betygsnivĂ„ du vill ha, vĂ€lj koden och spara. Du kan ocksĂ„ göra det frĂ„n din smarta TV och inaktivera den nĂ€r som helst.

Förutom att kunna anvÀnda HBO pÄ PC, mobil och Xbox, lÄter den nya Smart TV-tekniken dig Àven njuta av denna streamingkanal.

0 Shares