Hur blockerar jag WhatsApp-kontakter UTAN att inse dem?

0 Shares

Har du nÄgonsin undrat hur man blockerar WhatsApp-kontakter utan att mÀrka dem? Sanningen Àr att det kan hÀnda vem som helst av oss som inte vill veta nÄgonting, att ha en viss kontakt pÄ detta meddelandenÀtverk. Faktum Àr att vi mÄste betona i detta avseende att vi idag kommer att lÀra dig att blockera en kontakt frÄn vÄr WhatsApp genom att göra allt möjligt sÄ att den hÀr personen inte vet om det.

Det första du behöver tÀnka pÄ i detta avseende Àr utan tvekan att, förutom att kunna blockera WhatsApp-kontakter utan att mÀrka dem, finns det knep som gör att dessa personer vet om vi har blockerat dem. DÀrför kommer vi att försöka analysera samtidigt vilka Àr chanserna, alternativ till traditionell WhatsApp-blockering, sÄ att du ocksÄ kan analysera dem?.

Blockera WhatsApp-kontakter utan att de mÀrker det

Det första du behöver veta i dessa fall Àr att lyckligtvis erbjuder alla nÀtverk oss olika sÀtt att bli av med irriterande mÀnniskor, vilket naturligtvis inte Àr ett mindre faktum. NÀr det gÀller WhatsApp har vi specifikt möjligheten att blockera dem, Àven om den personen sÄ smÄningom kommer att veta att du har blockerat dem. bekrÀftar nÄgra frÄgor.

Med andra ord, om den andra personen har ens minimal kunskap om denna applikation, kan vi sÀga att möjligheten att blockera WhatsApp-kontakter utan deras vetskap Àr praktiskt taget obefintlig. Det har att göra med nÄgra knep kommer vi att lÀmna Ät dig i slutet av artikeln, som ocksÄ lÄter dig veta om nÄgon annan har blockerat dig pÄ WhatsApp.

Förutom vad vi sa mÄste du veta att du kan glömma en WhatsApp-kontakt utan att behöva blockera den och i sÄ fall bör du tysta de kontakter som du inte vill veta nÄgot om. SjÀlvklart, om du öppnar en konversation kan den andra personen se dig online och veta att du har lÀst den och inte vill svara pÄ den, men du behöver inte förklara för henne att du blockerade den.

Detta Àr den enda lösningen vi kan ge dig för nu, med tanke pÄ att det inte finns nÄgot sÀtt att blockera nÄgon pÄ WhatsApp utan att mÀrka dem, men vi kan bli av med dem utan problem. Verkligen, PÄ sÄ sÀtt mÄste vi betona att du Àven har möjlighet att anmÀla övergrepp av andra anvÀndare, sÄ tÀnk pÄ detta.

Hur vet jag om jag Àr blockerad pÄ WhatsApp?

Om alla villkor som vi kommer att lÀra dig nedan Àr uppfyllda kan du vara ganska sÀker pÄ att den hÀr personen har blockerat dig.

  • Du kan inte se deras profilbild
  • FĂ€stingar eller popcorn betyder inte att meddelandet har tagits emot
  • Om du inte svarar pĂ„ samtal eller videosamtal
  • Du kan inte lĂ€gga till honom i nĂ„gra grupper pĂ„ WhatsApp

Andra sökningar som liknar den vi sÄg i bÄde forum och sociala nÀtverk mÄste specifikt ta itu med följande: inte ta emot WhatsApp frÄn en kontakt utan att blockera den, hur man blockerar en WhatsApp-kontakt utan att de vet, hur man blockerar en person pÄ WhatsApp utan att de vet, hur man blockerar en WhatsApp-kontakt utan att de mÀrker Hur man vet om de blockerade dig pÄ WhatsApp 2015, vad hÀnder nÀr de blockerar dig pÄ WhatsApp, jag kan blockera pÄ WhatsApp utan att de mÀrker det, eller blockera en WhatsApp-kontakt frÄn iPhone. Om du har fler frÄgor, skriv bara över dem i kommentarerna sÄ att vi kan hjÀlpa dig.

Lyckades du blockera WhatsApp-kontakter utan att mÀrka dem med det hÀr tricket?

0 Shares