Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur blir man verifierad på Instagram och trådar 2023?

Ämne: Hur blir man verifierad på Instagram och trådar 2023?

I Instagramvärlden, där många fladdrar för att bygga en identitet och etablera sin status, betyder ett verifieringsmärke allt. Om du vill ta ditt sociala mediespel till nästa nivå måste du bli verifierad på Instagram och Threads. För detta måste du skaffa ett abonnemang.

Instagrams begäran om verifiering är en traditionell metod för att få sin berömda blå bockverifierade märke. Instagrams moderbolag Meta har dock förändrat spelet totalt. För bara 699 INR/månad kan du få ett verifierat märke med blå bock på ditt Instagram- och trådkonto 2023 även om du inte är en innehållsskapare, influencer eller ett företag.

Här är en guide om Instagram Blue Tick och hur du kan få det verifierade märket på Instagram och trådar 2023.

Hur blir man verifierad på Instagram?

Till skillnad från tidigare har Instagram nu två sätt att få ett verifieringsmärke på ditt konto. Naturligtvis är den första av metoderna free medan den andra kommer att kosta dig pengar på en månatlig prenumerationsbasis. Så här kan du träna båda.

Begär verifiering på Instagram

Innan den blå bockverifierade prenumerationsplanen tillkännagavs var och är detta det organiska sättet att begära verifiering på plattformen. Här är steg-för-steg-instruktionerna du måste följa.

Steg 1: Starta ‘Instagram‘ på din smartphone och logga in om inte redan.

Steg 2: Gå till din ‘Profil’ med hjälp av fliken i det nedre högra hörnet.

Steg 3: Tryck på ‘hamburgare’ menyn i det övre högra hörnet som visar en massa alternativ.

Steg #4: Gå till “Inställningar och sekretess”.

Steg #5: Bläddra för att hitta “Kontotyp och verktyg” som bör ligga under “För proffs” meny.

Steg #6: Välj alternativet som säger “Begär verifiering” som tar dig till “Ansök om Instagram-verifiering” sida.

Steg #7: Fortsätt att fylla i all information som är redigerbar under “Bekräfta äkthet” och “Bekräfta notabilitet” alternativ.

Steg #8: När all information är ifylld och med noggrannhet bör du kunna se ‘Skicka in’ knapp. Tryck på den så kommer din ansökan att behandlas.

Notera: Du kommer inte att kunna ändra ditt användarnamn när verifieringen är klar. Detta är en traditionell och free metod för att bli verifierad på Instagram även om profilen är föremål för granskning från Instagram.

Prenumerera på Meta Verified

Meta tog det med storm så att användare faktiskt kunde betala för att bli verifierade på Instagram. Så här fungerar proceduren.

  • Steg 01: Först, gå till Instagram på din telefon (såklart).
  • Steg 02: Gå över till ‘Profil’ fliken i det nedre högra hörnet.
  • Steg 03: Slå ‘Hamburgare’ menyn finns i det övre högra hörnet.
  • Steg 04: Tryck på “Meta Verified”.

Notera: Om du inte kan hitta det här alternativet är Meta Verified sannolikt inte aktiverat för dig ännu och du måste vänta på att det ska rulla ut. Sök hjälp från Instagram eller Facebooks hjälp.

  • Steg 05: Förutsatt att du kan komma åt den här funktionen kommer du att mötas med en väntelista. Knacka på ‘Gå med i väntelistan >> OK’.
  • Steg 06: Om allt går bra, kommer nästa skärm med titeln “Meta Verified” ger dig möjlighet att “Prenumerera” till denna betalda blå bocktjänst.
  • Steg 07: Slutligen kommer du att ledas till en betalningssida där du behöver träffa “Betala nu”Välj UPI eller annat betalningssätt i ett popup-fönster på Google Play och tryck på “Prenumerera-knappen”. Beloppet är 699 INR/mån och dras automatiskt av om du inte ändrar inställningarna i Google Play Butik.
  • Steg 08: Du kommer att bli ombedd att göra det tillhandahålla identitetsbevis där du kan ladda upp en Aadhaar-kort, körkort eller något annat offentligt utfärdat dokument nämns. Ta en selfievideo för att verifiera att du är en riktig person och det är i stort sett allt.

Notera: När betalningen går igenom och du har angett din identitet kommer ditt konto att få en blå bock för verifierade konton. Alla som försöker få detsamma måste vara minst 18 år. För närvarande är tjänsten begränsad till enskilda användare men professionella konton och företag kommer snart att lägga vantarna på Blue Tick Mark.

Det är osannolikt att du får ett alternativ att få ‘Meta Verified’ om ditt konto är nytt. Undvik dessutom att lägga upp länkar eller göra aktiviteter som bryter mot villkoren för Instagram. Slutligen, när ditt Instagram-handtag har verifierats, kommer ditt Threads-konto att visa det verifierade märket också eftersom båda är sammankopplade.