Hur blir jag Discord-administratör från min dator? – Hjälpsam guide

För närvarande, i den virtuella butiken, kan du ladda ner ett oändligt antal applikationer som hjälper dig att göra vad som helst. Discord är en av de mest nedladdade programmen av videospelälskare. Om du vill veta hur administratörsrollen fungerar på den här plattformenfortsätt läsa den här artikeln.

Var är serverbehörigheterna inställda på Discord?

Discord är en applikation som kännetecknas av grupperingen av människor som gillar videospel, i den kan du skapa chattrum via text- eller röstkanaler om ett intressant ämne.

Denna app har jämförts med WhatsApp i snabbmeddelanden på grund av dess betydelse och popularitet bland casual gamers. Discord kan användas från en mobiltelefon till en PC för att spela de mest populära spelen.

För att konfigurera serverbehörigheter, måste du öppna programmet och välja servern du vill göra ändringar på. När du trycker på den visas en popup med flera alternativ, inklusive serverinställningar.

Finns det något sätt att vara administratör utan att någon märker det?

Du kan göra många saker i den här appen som vissa användare inte vet, som att ringa videosamtal mellan en grupp användare. Dessutom kan du få osynligt namn som låter dig dölja din identitet och fortfarande navigera genom olika servrar så att ingen vet att det är du.

När nu du har en administratörsroll som du inte kan dölja andra medlemmar av servern. Administratören ansvarar för att skapa och hantera användare som tillhör rummet, hans ansvar är även att säkerställa serverns säkerhet och integritet.

Administratören är den person som kommer att utse rollerna för andra servermedlemmar, och varje användare kan ha mer än en roll. Skaparen av servern behöver inte vara exakt administratör, utan kan tilldela honom till en annan.

Hur ändrar man behörigheterna för en kanal till någon?

I rummet eller på servern kan administratören: skapa eller tilldela roller till medlemmar som tillhör henne. Ett annat alternativ som beviljas i applikationen är att ändra kanalbehörigheterna. Dessa kanaler kan vara text eller röst och kan vara till hands för alla användare av applikationen eller bara för de som är grupperade på servern.

Dessa befogenheter är vad definiera gränserna som servern har för att upprätthålla ordning I en grupp. När administratören eller serverskaparen tilldelar en roll till en person kan de ställa in de behörigheter som behövs för att utföra sin roll som förväntat.

Åsidosätter kanalbehörigheter serverbehörigheter?

Svaret på den frågan är ja. För att veta om en behörighet är aktiv, markera helt enkelt bocken. En grön skylt betyder att tillståndet har beviljats ​​utan problem medan en röd skylt betyder att den inte är aktiv.

När du är skaparen av det serverader Du har också behörighet att tillåta eller neka de behörigheter vem som helst kan ha på en specifik kanal. Å andra sidan kan behörigheter också klassificeras efter kategori eller ämne, detta beror på gruppens behov.

Tillståndskategorier kan ändras för att passa gruppens egenskaper. Det finns två kategorier i applikationen som är förutbestämda, de är synkroniserade, inte synkroniserade.

Vad har administratören åtkomst till?

Som vi nämnde tidigare har den många administrativa uppgifter, från att skapa och tilldela roller till att hantera behörigheter på servrar och kanaler. Bland dess funktioner är tillåta eller neka textkanalerröst, uttryckssymboler, smeknamn, sparka eller blockera en medlem och hantera roller och kanaler.

En administratör kan till exempel tillåta alla användare i ett rum att länka inbjudningar att dela med vänner. Om denna behörighet inte har en grön bock, kommer servermedlemmar inte att kunna komma åt dessa länkar.

Hur kan man blockera någon utan att vara administratör?

När det finns en irriterande användare på servern kan du förbjuda honom att begränsa eller blockera hans verksamhet. Du kan göra detta genom att öppna ett Discord-konto och välja den server som användaren är på. Placera dig själv i chattavataren och högerklicka på namnet på användaren du vill blockera.

Appen kommer att ge dig några alternativ som kan motivera att en användare blockerasDu behöver bara välja en och ställa in en tidsperiod under vilken den medlemmens aktivitet kommer att vara begränsad. Om du ångrar avstängningen med tiden kan du ångra denna åtgärd och befria användaren från förbudet.

Relaterade Artiklar

Back to top button