Hur bjuder jag in mina vÀnner att spela Parchis Star pÄ WhatsApp och andra nÀtverk?

0 Shares

Ett av de bÀsta spelen 2020 för mobiltelefoner Àr vÀlkÀnda Star Parchis, som fortfarande anvÀnds flitigt Àven efter att tiden har gÄtt. Anledningen till att detta spel fortfarande spelas i stor utstrÀckning Àr att Àr ett brÀdspel anpassat till den virtuella versionen att du kan spela online med andra vÀnner.

Att kunna spela virtuellt med dina vÀnner, Àven om de var pÄ avstÄnd, var en av de viktigaste sakerna som ledde till detta spel i stor utstrÀckning. Den kommer att visas snart hur man ordnar ett privat bord i Parchis Star, Hur man lÀgger till WhatsApp-vÀnner till Parchis Star, hur man skickar en inbjudan till andra mÀnniskor och mer.

Vad behöver göras för att skapa ett privat Parchis Star-bord?

Parchis Star kan spelas i en mÀngd olika lÀgen, det mest grundlÀggande lÀget Àr mot datorn, och lÀget som blir lite mer underhÄllande Àr online. Onlinespel du kan spela mot mÀnniskor i alla Äldrar och frÄn var som helst i vÀrlden.

Å andra sidan finns det hasardspel online med privata bord dĂ€r mĂ€nniskor har en karaktĂ€r bestĂ€m vilka personer som ska spela vid bordet. För att skapa ett privat bord i Parchis Star behöver du inte göra mycket och du behöver nĂ€stan ingenting. Det enda du bör ha Ă€r:

Det hÀr Àr det enda du behöver veta skapa ett privat Parchis Star-bord. Om du redan har alla dessa saker kan du gÄ vidare till följande procedur:

  1. Starta upp mobiltelefonen
  2. Sök och kör Parchis Star-appen
  3. I spellĂ€gen vĂ€ljer du lĂ€get “Spela med vĂ€nner”.
  4. Sedan gĂ„r du direkt till att skapa en tabell genom att vĂ€lja alternativet “Skapa tabell”.
  5. Slutligen, bestÀm vilka personer som ska vara vid spelbordet och spara dina Àndringar

NÀr du vill spela Parchis Star med dina vÀnnerDu behöver bara följa anvisningarna vi har tillhandahÄllit överst. Förresten, du mÄste veta att med Parchis Star finns det ett sÀtt att Àndra ditt Facebook-konto medan du spelar spelet.

Hur lÀgger man till en WhatsApp-vÀn till Parchis Star?

Parchis Star Àr ett storskaligt spel som till och med lÄter dig bjuda in eller lÀgga till vÀnner till dina spelbord anvÀnder WhatsApp. MÄnga har inget Facebook-konto eller anvÀnder det inte sÄ ofta, men de anvÀnder WhatsApp vÀldigt ofta. Notera hur WhatsApp-vÀnnen lÀggs till i Parchis Star-bordet:

  1. Starta upp mobiltelefonen
  2. Hitta och kör Parchis Star-appen
  1. NĂ€r du vĂ€ljer spellĂ€gen, vĂ€lj lĂ€get “Spela med vĂ€nner”.
  2. VĂ€lj “Skapa tabell”
  3. För att avsluta klicka pĂ„ “Dela” för att skicka till en vĂ€n som du vill lĂ€gga till en typ av kod med vilken du kan gĂ„ med i Parchis Star-bordet

SÄ hÀr lÀggs WhatsApp-vÀnnen till i Parchis Star-spelbordet. Det bör noteras att för att njuta av fler spel kan du göra grÀva lite i Play Spel. Det Àr hÀr du kan fÄ spel utan annonser och utan nÄgon som helst kostnad.

Hur skickar jag en Parchis Star-inbjudan via WhatsApp?

Om du vill spela med en vĂ€n som du har registrerat pĂ„ WhatsApp Ă€r det bara att göra det gör det som nĂ€mns ovan. NĂ€r du Ă€r i varelsen vid bordet mĂ„ste du vĂ€lja alternativet “Dela” och skicka inbjudan till personen via WhatsApp.

Detta kan inte göras med bara appar som WhatsApp. Om du har en app som Telegram, Snapchat eller vad som helst kan du skicka en inbjudan dĂ€rifrĂ„n. Å andra sidan, om du vill hitta dina spel pĂ„ facebook snabbare kan du skapa en genvĂ€g för dem.

Hur lÀgger man till mer Àn en vÀn till ditt privata Parchis Star-bord?

Vi har tidigare visat dig hur du lÀgger till en vÀn eller hur du skickar en inbjudan till en vÀn, men vad hÀnder nÀr du vill bjuda in flera personer? I sÄ fall finns det en ID-klass som du kan anvÀnda för att göra bli vÀn med andra mÀnniskor för att lÀgga till dem pÄ valfritt spelbord senare.

Den hÀr typen av ID Àr vÀldigt lÀtt att fÄ, och nÀr du vÀl har fÄtt det mÄste du gÄ till skapa en vÀnlista.

Var Àr mitt spelar-ID?

Spelar-ID Ă€r lĂ€tt att fĂ„, du behöver bara ange din spelprofil, gĂ„ till listan över anvĂ€ndare, tryck sedan pĂ„ “VĂ€n” och spara Ă€ndringarna. NĂ€r du har gjort det och du har en genomtĂ€nkt lista med vĂ€nner kan du lĂ€gga till dem alla pĂ„ en gĂ„ng utan krĂ„ngel, Ă€n mindre besvĂ€r.

0 Shares