Hur bifogar man filer till iPhone och Mac mail? – Apple Mail

0 Shares

Idag finns det ingen person som inte behöver använda en e-postapplikation för aktiviteterna i sitt dagliga liv, av denna anledning olika servrar fokus på ständig förbättring av användargränssnittetså att de kan njuta av detta allt enklare meddelandeformat.

Att bifoga en fil till ett e-postmeddelande är ett av de enklaste och mest användbara stegen eftersom det tillåter oss dela information, dokument, appar, bilder och mer. Om du fortfarande inte vet hur du gör detta från Apple-enheter, läs vidare så förklarar vi det steg för steg.

Hur skickar man foton, videor eller dokument med iPhone eller Mac mail?

Apple Mail är en av de mest konkurrenskraftiga e-postapplikationerna, med vilken du kan göra enkla inställningar som att ändra ljudet på dina Mail-aviseringar till dela filer i olika storlekar och formatallt via ditt iCloud.com-konto. Genom att skapa detta konto skapar du ett Apple-ID och måste dra nytta av varumärkets tjänster.

Så fort du har konfigurerat din enhet kommer den att kräva att du skapar en användare på plattformen, antingen via knappen “Tryck på Skapa gratis Apple ID” på iPhone eller från Systeminställningar på Mac. Du måste komma ihåg det för att komma åt Apple Mail-funktionerdu måste logga in på ditt iCloud-konto.

Hur kan jag lägga till bilagor till ett e-postmeddelande från en Apple-enhet?

Om du ännu inte är en mycket erfaren Apple Mail-användare kanske du inte vet att det är fullt möjligt att ta bort e-postmeddelanden från macOS Mail på Mac utan att öppna dem, eller så är du kanske inte säker på processen att bifoga filer till e-postmeddelanden för att dela med en annan. adressat. Vi säger att du kan göra det med enkla steg skicka e-post med innehåll i olika formatfrån både macOS-dator och iPhone, nu förklarar vi hur:

Från en Mac-dator

när du är inne datorversionen av din e-post på iCloud.com och du vill lägga till filer att dela elektroniskt förutom ett textmeddelande är allt du behöver göra:

  • Börja skriva ett nytt meddelandegenom att klicka på den övre vänstra symbolen i form av penna och papper, enligt dina preferenser, lägg till mottagare, ämne och meddelande.
  • Gå till det övre högra hörnet av e-postfönstret för att välja klippliknande symbol som motsvarar bilagan.
  • kommer öppna Mac webbläsarfönsterdär du navigerar till dess plats eller filerna du vill dela.
  • Där väljer du och klickar på “välj en fil”, Automatisk överföring till e-post börjar.

På en mobil iOS-enhet

Låt oss börja med det faktum att om du ännu inte är en del av Apple-användarna och alltid har varit intresserad kan du få en iPhone från Apples onlinebutik, efter att du har köpt enheten kan du börja anpassa dig till dess gränssnitt genom daglig användning och guider . Hur mår du. Till exempel var kräva från en mobiltelefon för att bifoga en fil via postdu bör veta att det skiljer sig något från en Mac:

  1. Med tangentbordet öppet, i brödtexten i meddelandet du skriver, tryck två gånger i rad för att visa den tillgängliga formateringsraden.
  2. Hitta knappen “lägg till en bilaga“.
  3. Sedan måste du välja filtyp för att bifoga, dokumentera, foto eller sparad video, ta ett foto, filma, fånga eller rita just nu för att bifoga det.

Vilka steg behöver du följa för att bifoga en fil till ett e-postmeddelande på Mac från alternativen?

Det finns många funktioner som du kan ge din e-post, som att returnera ett meddelande till avsändaren i Mail på Mac OS, inklusive eller exkludera originalbilagor i ett eller alla svar, att lägga till filer i slutet av e-postmeddelandet och till och med bifoga mottaget meddelande som bilaga.

Oavsett vilket är det första alternativet du behöver för att dela den här typen av innehåll proceduren som vi just förklarade för dig, men det är inte den enda, fortsätt så berättar vi en mer direkt väg.

Bifoga en fil genom att helt enkelt dra den

Nu måste du veta att det här är ett ännu enklare och snabbare sätt att mejla en fil, och det är från ett Finder-fönster, när du hittar filen du vill bifoga, även om du inte har ett iCloud-e-postmeddelande öppet, bara dra filikonen till e-postikonen i Dock.

Systemet förstår intelligent att det ska starta e-postprogrammet, skriva ett nytt meddelande och bifoga den släpade filen. Det skulle bara finnas kvar att fylla i de saknade fälten så att du kunde skicka ett e-postmeddelande på några sekunder.

Vad är gränsen för filstorlek som kan bifogas till ett e-postmeddelande på en iPhone eller Mac?

Nu undrar du säkert om jag kan skicka filer av vilken storlek som helst? Finns det inga problem med antalet filer som delas? Och sanningen är inte, bara som standard tar filer upp plats i iCloud Mail när de är mindre än 25 MB.

Om det totala antalet filer du vill skicka i e-post är större än detta mått, automatiskt Mail Drop-funktionen kommer att aktiverasökar gränsen till 5 GB molnutrymme och är perfekt för alla Apple-enheter.

0 Shares