Hur betygsätter du en säljare eller användare på Wallapop? Väldigt lätt! (Exempel)

0 Shares

Rykte är en mycket viktig aspekt i köp- och säljvärlden. Wallapops leverantörspriser är ett faktum som måste respekteras fullt ut att förbättra plattformssystemet. Annars kan gemenskapen möta skadliga bedrägerier eller användare som skadar företagets övergripande trovärdighet.

Av praktiska skäl, om detta schema inte fanns för Ge ett märke, shopping skulle vara blind eller till och med riskabelt. Med tiden skulle plattformar med den här funktionen, som Wallapop, kollapsa och inte lämna något utrymme för återhämtning.

Varför är säljarbetyget på Wallapop viktigt? Lär dig grunderna!

Som du redan läst Att använda denna funktion i Wallapop är viktigt för att hålla ditt system helt stabilt. Denna innebörd är uppdelad i flera aspekter som måste beaktas för att fördjupa den.

På så sätt kommer du att förstå att varje gång du köper en produkt på Wallapop, du måste betygsätta säljaren. Så om processen var positiv och slutade som förväntat, kommer du att hjälpa både säljaren och andra användare som vill sälja med honom.

Bygg förtroende mellan människor

När en säljare har ett rykte hos Wallapop är känslan av förtroende oöverträffad. Ju större rykte, desto fler kontakter med andra användare. Som ett resultat finns det positiva åsikter om det. Högre rykte, mer försäljning. Mer försäljning, mer rykte.

Höjer Wallapop-flaggan

Ju fler användare den har gott rykte i Wallapop, ju högre garanti- och säkerhetsflaggan hissas. Att uppskatta säljaren på Wallapop gynnar därför inte bara honom, utan plattformen i allmänhet.

Tänk också på framtiden, med ett bättre rykte, desto mer trångt kommer webbplatsen att bli och nya förbättringar kan tillämpas. Ja, vikten av ett bra betygssystem går tillbaka till denna punkt.

En synonym för bra service och en bra produkt

I sin tur att användaren har en hög värdering i sig Wallapop är också synonymt med att dess tjänster är heltäckande och pålitliga. På samma sätt har ett varumärke eller en produkt som associeras med dess namn lämpliga egenskaper och beskrivs i annonsen utan att utelämna någon form av detalj.

Det är dags att betygsätta en användare på Wallapop så enkelt!

Först, Observera att du laddar ner Wallapop-appen till din mobiltelefon, det är den snabbaste och mest omfattande användningen. Om du inte redan är bärare av det bör du göra det, även om det bara är en rekommendation. Du kan också betygsätta en säljare på Wallapop med den webbaserade PC-plattformen.

Tja, när det kommer till själva processen måste du först och främst göra det gör ett köp på Wallapop-plattformen. Om inte, som är uppenbart, kommer du inte att kunna prissätta något eller någon eftersom du inte har slutfört huvuddelen av proceduren ännu.

Sök i kategorierna och filtrera produkten du vill köpa, vägleder dig utifrån de krav du vill ha. Efter att ha hittat en leverantör som redan har ett gott rykte, välj rätt produkt.

Utför en gemensam köpprocess inom plattformen och vänta ett tag tills alla villkor är uppfyllda. Varan kommer att markeras som såld och sedan kommer appen att be dig betygsätta säljaren på Wallapop baserat på femstjärnigt system i linje med den allmänna erfarenheten.

0 Shares