Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur bäddar man in YouTube-taggar med sökord från sökordsverktyget? (Exempel)

Under flera år har videoformatet på internet använts allt oftare, vilket för närvarande är ett av de mest använda på webben. Därav vikten av att tagga YouTube med sökord uppnå bättre plattformspositionering i sök.

För närvarande är YouTube den näst mest använda sökplattformen i världen, vilket gör den till det perfekta komplementet till skriftlig information och mer effektiv spridning.

Precis som Google finns det verktyg som hjälper dig att förbättra din sökrankning med sökord. Forskningen om dessa ord kallas sökordsforskning. Ett nödvändigt steg när generera innehåll för plattformen som är synliga även när du flyttar en video framåt eller bakåt i YouTube på Android.

Vad är YouTubes sökordsforskning?

Dess betydelse på spanska är nyckelordssökning och det är ett av de första stegen för att implementera en SEO-strategi. Fil huvudmålet är att nå fler människor som är intresserade av ditt innehåll i sökmotorer.

Du bör alltid leta efter de bästa sökorden eller nyckelorden för YouTube och på så sätt gynna en strategi så att ditt innehåll får fler besökare över tid.

Videor är tids- och ansträngningskrävande innehåll och förbjuds därför snabbt från dina marknadsföringsstrategier. Men de är också de som kan generera mer synlighet och hög ROI eftersom de är mer tilltalande för allmänheten. Detta uppnås med hjälp av nyckelord och taggar.

Tagga YouTube med nyckelord

För att bädda in taggar på YouTube med nyckelord måste du först söka efter dem och veta vilken som är bäst för ditt innehåll. Här är stegen du bör följa för att göra din sökordsforskning.

Strukturera dina ämnen

Det första innan du börjar skapa innehåll på Youtube bestämmer vilket ämne man ska prata om. Vanligtvis är det vanligaste att tänka på att skapa videor med hög efterfrågan för att nå fler människor. Detta är dock inte det bästa sättet att börja.

Ju mer du gillar ett ämne, desto snabbare kan du börja tjäna pengar på YouTube som minderårig, med tanke på dess begränsningar.

Det är bäst att börja med mer specifikt innehåll för att nå din specifika målgrupp snarare än en oviktig målgrupp som inte fastnar. Detta uppnås genom att organisera de ämnen som ska diskuteras.

Sök efter nyckelord

Nästa steg är att söka efter de mest relevanta sökorden och deras antal frågor på plattformen. Detta görs för att använda de sökord som bäst passar ditt ämne. Det här är varför det finns många verktyg som hjälper dig att placera taggar på YouTube med nyckelord.

Vad är syftet med sökningen?

För att ta reda på det är det bäst att fråga dig själv vad användarna av detta sökord letar efter på YouTube. Hon svarar på detta genom att söka efter det ordet på plattformen och se vad de första sökresultaten är. Om du vill ranka din video med specifika sökord är det bäst att få ditt innehåll att se ut som det från din sökning.

Nyckelordsverktyg för att tagga YouTube med sökord

Detta är ett onlineverktyg som hjälper dig att söka efter nyckelord. Den använder Google Suggest för detta ändamål. I gratisversionen delar den upp nyckelord i fyra kategorier.

Det första är ett förslag Nyckelord, det här är sökord som automatiskt föreslås av Google. Nästa kategori är frågor där nyckelord föreslås i form av en fråga. Ganska användbart för att skapa innehåll som tutorials.

Den tredje kategorin är nyckelord med prepositioner och den sista handlar om hashtags. Listan som tillhandahålls av plattformen kan optimeras genom att placera t.ex. negativa sökord eller använda filter som erbjuds av plattformen. När din sökordslista är klar kan du exportera den till en Excel-mall för enkel visning.