Hur avslutar jag samtal med strömknappen?

0 Shares

I dagens artikel fÄr vi se hur man avslutar samtal med pÄ/av-knappen pÄ ett extremt enkelt sÀtt och i bara nÄgra fÄ steg. Vi kommer att se en handledning för de flesta enheter med Android-operativsystem och för dem som har ren Android.

NÄgot vi inte kan undvika Àr olyckor och sprucken skÀrm Àr ganska vanligt. Kanske har du en vÀn med en sprucken skÀrm, eller sÄ kanske du till och med har en sjÀlv. Detta kan komplicera saker nÀr du anvÀnder enheten.

Kanske Àr det inte bekvÀmt för dig avsluta samtal pÄ mobiltelefonen eftersom du bara har en trasig skÀrm pÄ den platsen eller att den har ett brÀnt omrÄde. Kanske Àr tanken att avsluta det med lÄsknappen enklare och snabbare. Hur som helst, det som Àr bra Àr att det inte Àr sÄ svÄrt att uppnÄ.

Alla Android-enheter har lÀnge haft denna funktion. Det finns i tillgÀnglighetsmenyn. I vissa fall, beroende pÄ modell, mÀrke och version, kan det vara lite svÄrt att hitta det hÀr alternativet.

Men oroa dig inte eftersom vi hjÀlper dig att hitta det sÄ att du kan avsluta varje konversation. Oavsett vilken applikation som anvÀnds, z pÄ och av-knapp frÄn din terminal.

Android har mÄnga knep och instÀllningar som kan göras gÀllande samtal, som att blockera samtal frÄn okÀnda nummer. Idag kommer vi att se denna enkla handledning för att hjÀlpa dig att fÄ mer komfort nÀr du klipper dem.

Den hÀr guiden Àr för enkel, vi kommer att följa steg för steg sÄ att ingen gÄr vilse och alla kan konfigurera det hÀr alternativet. De kan slÄ pÄ eller av den sÄ mÄnga gÄnger de vill för att kunna se om det verkligen Àr bekvÀmt för dem.

Hur man avslutar ett samtal med lÄset och strömknappen

  • Stegen vi behöver följa för att kunna avsluta alla samtal med pĂ„-, av- och lĂ„sknappen Ă€r mycket enkla att följa. Följ stegen nedan:
  • Först, lĂ„t oss gĂ„ till “instĂ€llningar“FrĂ„n applĂ„dan.
  • Nu bör du leta efter “TillgĂ€nglighet“.
  • DĂ„ mĂ„ste vi söka efter “Ring mig, hĂ€mta och avsluta“.
  • Sedan Ă€r allt du behöver göra att kontrollera “Tryck pĂ„ strömknappen för att stĂ€lla in samtalsavslutning“Eller liknande.
  • Metoden vi diskuterade ovan fungerar för de allra flesta mobila enheter. Men för dem som har ren Android kan detta vara lite annorlunda och vi kommer att beskriva nedan hur de ska göra det.

Hur man avslutar samtal med strömbrytaren

  • Vi ska “instĂ€llningar“PĂ„ vĂ„r enhet frĂ„n applĂ„dan.
  • Nu ska vi leta efter avsnittet “TillgĂ€nglighet“.
  • I det hĂ€r avsnittet ser du att ett av alternativen heter “LĂ€gg pĂ„ samtal med strömknappen“.
  • Observera att vissa namn kan skilja sig nĂ„got eftersom det ofta beror pĂ„ enhetens tillverkare. Men det finns alternativ.

Denna tillgÀnglighetsfunktion har varit tillgÀnglig pÄ Android under lÄng tid. Vi hoppas att du inte kommer att tvivla pÄ att lÀra dig avsluta eller avsluta samtal med lÄsknappen pÄ min telefon.

Om du vill stÀlla en frÄga tillgÀnglighetsmeny eller du har tvivel om hur du avslutar en konversation med pÄ/av-knappen.

Kom ihÄg att du alltid kan lÀmna en kommentar lÀngst ner pÄ sidan, vi hjÀlper dig gÀrna med allt som behövs sÄ att du Àntligen kan konfigurera din enhet sÄ att den Àr sÄ bekvÀm som möjligt.

0 Shares