Hur avinstallerar jag Google Meet-appen frĂ„n min mobiltelefon? – Frigör lite utrymme

0 Shares

Det finns mÄnga alternativ idag nÀr det gÀller att hÄlla kontakten bÄde med vÄra kollegor och med vÄra slÀktingar som Àr lÄngt ifrÄn oss, och de bÀsta verktygen för att kommunicera med dem Àr videochattplattformar.

En av de bÀsta applikationerna för den hÀr typen av samtal Àr Google Meet. Med den hÀr appen kan du kommunicera med flera personer samtidigt vÀderoch viktigast av allt, samtalen Àr lÄnga. Sedan kommer vi att lÀra dig nÄgra saker som du skulle vilja veta om denna fantastiska app.

Varför finns denna applikation pÄ din mobiltelefon utan att installera den?

Ibland nÀr vi köper en ny telefon kommer den med nÄgra appar redan installerade Àven om vi inte letade efter dem, detta beror pÄ enhetens operativsystem. För det mesta, nÀr Google Meet Àr installerat dÀr pÄ din telefon, Àr det det eftersom den har ett Android-system. Om inte, kanske du köper en begagnad telefon och den tidigare Àgaren hade redan den hÀr appen installerad.

Hur avinstallerar Google Meet en mobiltelefon?

Om du kan se att din telefon har den hÀr appen och du inte behöver den mÄste du avinstallera den. Eftersom vi kommer att lÀra dig hur du följer denna process frÄn en Android-telefon eller en iOS-telefon.

NÀr din mobil Àr Android

Om du gÄr till avinstallera Google Meet PÄ en Android-telefon Àr det bÀst att följa stegen du kan se just nu:

  1. LĂ„s först upp din telefon och gĂ„ till applikationsmenyn, hĂ€r kommer du in i applikationen “InstĂ€llningar”.
  2. Svep nu skĂ€rmen till meningen som heter “Applikationer”. NĂ€r du gĂ„r in dĂ€r kommer du ocksĂ„ att se namnet pĂ„ “Application Manager” och ge det ett streck.
  3. HÀrifrÄn ser du en lista med alla appar som Àr installerade pÄ din Android-telefon, sÄ att du kommer att söka efter och gÄ in i Google Meet.
  4. Det kommer att finnas ett par alternativ hĂ€r, och bland dessa knappar ser du en som sĂ€ger “Avinstallera”, tryck pĂ„ den och acceptera begĂ€ran om att radera all data frĂ„n appen.

Sedan gÄr samma telefon till slutet raderingsprocessen var och en av de uppgifter som Àr kopplade till den applikationen.

Om du har en iOS-enhet

Att avinstallera en app frÄn en iOS-telefon Àr mycket enklare Àn med andra telefoner. Bara hÀr du mÄste lÄsa upp din mobiltelefon och gÄ till applikationslistan. NÀr du ser den som heter Google Meet lÄter du den vara intryckt, tvÄ alternativ dyker upp och du trycker pÄ den som sÀger ta bort app. DÄ kommer applikationen att tas bort helt frÄn iPhone.

Vad ska du göra om du inte kan avinstallera Google Meet-appen frÄn din telefon?

Ibland, nÀr du försöker avinstallera Google Meet-appen, tas appen inte bort och den finns fortfarande pÄ din enhet. Detta problem beror frÀmst pÄ att Google Meet Àr det applikation med installerad telefonsÄ du kan bara ta bort den om du rotar din mobiltelefon.

Men det finns ocksÄ ett sÀtt att inaktivera appen om du inte vill göra hela processen med att rota din mobil och det kommer att inaktivera appen. PÄ sÄ sÀtt kommer endast APK-filen att sparas i telefonens interna minne, men den kommer inte att tÀcka eller anvÀnda den RAM-utrymme.

För att stÀnga av Google Meet-appen mÄste du gÄ till telefonens instÀllningar. Nu kommer du in i applikationen och sedan applikationshanteraren. Bland ansökningarna du kommer in i Google Meet och klicka pÄ avinstallera. Efter att ha gjort detta kommer nyare versioner av applikationen att tas bort och bara basen kommer att finnas kvar. Sedan mÄste du trycka pÄ knappen igen men den hÀr gÄngen kommer det att stÄ Avaktivera.

Efter att en applikation har avaktiverats kommer den inte lÀngre att visas i listan över tillgÀngliga applikationer pÄ din telefon, men den kommer inte heller att raderas. SÄ nÀr du vill anvÀnda den har du bara gÄ till applikationslistan och aktivera den igen. Sedan uppdateras den till den senaste versionen.

Hur installerar man om den hÀr applikationen pÄ en mobil enhet?

Om du har avinstallerat Google Meet-appen ett tag och nu behöver anvÀnda den kan du hitta den för bÄde Android och iOS. Det finns i Play Store och App Store, du mÄste bara ange namnet pÄ Google Meet i programsökaren och börja sedan ladda ner. Sedan tar telefonen hand om installationen och du kommer att kunna njuta av denna videokonferensapplikation.

0 Shares