Hur avbryter jag Star Plus? Lär dig processen som är snabb och enkel

0 Shares

Lär dig hur du avbryter Star Plus utan svårighet att följa några steg, både i webbläsaren och mobilen

Med en skur av streamingtjänster kan vi komma att prenumerera på några som vi senare vill säga upp. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur man avbryter Star Plus, som var den senaste streamingtjänsten som kom till vårt land. Processen är mycket enkel och kan göras i bara några få steg.

Hur avbryter jag Star Plus i webbläsaren?

Om du är Star Plus-prenumerant kommer du endast att kunna säga upp tjänsten via tjänstens hemsida. Om du är en Combo Plus-prenumerant kommer du bara att kunna avbryta tjänsten via streamingwebbplatsen du prenumererar på. Nedan kommer vi att lära oss stegen för att avsluta prenumerationen.

 1. Gå in på Star Plus-webbplatsen genom att klicka här.
 2. Välj sedan din profil.
 3. Klicka på din avatar i det övre högra hörnet och gå till konto.avbryt star plus
 4. leta efter fliken Signatur och längst ner på sidan hittar du knappen Säga upp.gå för att avsluta prenumerationen
 5. Genom att klicka på den bekräftar du avbokningen, och det är allt.

Kom ihåg att den här genomgången fungerar om du är en Star Plus-prenumerant, eller om du är en Combo Plus-prenumerant, via Star Plus-webbplatsen. Om du ångrar dig kan du bara återaktivera prenumerationen efter att prenumerationen löper ut. En annan punkt som är viktig att komma ihåg, om du avbryter Combo Plus kommer du att avbryta båda tjänsterna.

Om du bara vill använda en tjänst måste du avbryta den, vänta tills löptiden löper ut. Och slutligen, prenumerera på en av de två tjänsterna separat. Om du har prenumererat med mobilappbutiker kan du ta reda på hur du avslutar prenumerationen nedan.

Avbokning via appbutiker

Följ stegen nedan och avsluta prenumerationen via mobil via appbutikerna.

På iPhone:

 1. Öppna App Store.
 2. Tryck på ditt foto i det övre högra hörnet;
 3. Gå in prenumerationer, tryck på Star Plus-tjänst och sedan Avsluta prenumeration.

På Android:

 1. gå till Play Butik.
 2. Tryck på din profil i det övre högra hörnet och tryck sedan på Betalningar och prenumerationer.
 3. Tillgång prenumerationer, välj Star Plus-tjänsten och välj Säga upp.

Genom att följa alla dessa steg kommer du att kunna avbryta Star Plus utan svårighet och kommer att kunna använda tjänsten till slutet av dess löptid.

Slutsats

Med denna snabba och enkla guide kommer du att kunna avbryta Star Plus eller Combo Plus utan några svårigheter. Berätta nu för oss, lyckades du följa alla stegen? Hittade du ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares