Hur avbryter eller raderar jag ett köp i Mercado Libre. Vad händer om jag gör detta?

0 Shares

Vi använder alla en del nu för tiden webbplatsapplikation eller tjänst för vår komfort och säkerhet. Vi har sett till att visa dig lite information senare om du vill köpa, sälja eller avbryta ett Mercado Libre-köp.

Vad är Mercado Libre-funktionen?

Mercado Libre är en sida som bedriver e-handelsverksamhet i Latinamerika i över 10 länder. Huvudfunktionen hos Mercado Libre är erbjuda tusentals produkter tusentals kategorier tillgängliga för köp via digitala kataloger som tillhandahålls av säljare av dessa varor eller tillverkare av någon tjänst.

Syftet med denna plattform är underlätta försäljningen alla dess användare och ge dem ett säkert sätt att göra det. Detta e-handelsteknikföretag grundades 1999 och är nu verksamt i 18 länder och är världens nummer 7 e-handelsplattform.

Tack vare enheten och internetuppkopplingen kan vi göra köp på Mercado Libre, samt erbjuda en produkt eller tjänst till försäljning. Den här webbplatsen hjälper privatpersoner såväl som företag och företag utöka annonseringen av dina produkter och tjänster.

Förser köparen med en fil säker metod Tack vare vilket du kan göra ett köp utan att leverera pengar till säljaren, tills säljaren levererar produkten eller utför tjänsten på ett tillfredsställande sätt. Likaså har den ett ryktesystem i slutet av varje specifik tjänst där säljare bedöms av köpare.

Hur köper man på Mercado Libre?

För att kunna göra ett köp via Mercado Libre-webbplatsen är det nödvändigt att ha en officiell registrering på webbplatsen, det vill säga den användare under vilken du anger dina uppgifter, så att servern har det för tillfället att överföra till säljaren besluta att köpa.

Det finns flera sätt att göra betalningar med Mercado Libre, detta kan vara via Mercado Pago-systemet, med kreditkort eller personligen kommit överens med säljaren.

Du kan träffa en överenskommelse med säljaren om att göra en pengaöverföringsbetalning via PayPal eller andra pengaplattformar online, du kan till och med skicka pengar direkt till säljarens konto. Följaktligen är Mercado Libre mycket flexibel Det låter dem komma överens om betalningen direkt med säljaren utan att behöva använda plattformen.

Efter att ha kommit överens om hur man avbryter en vara eller tjänst mellan köpare och säljare måste du bestämma hur den ska levereras, om det är en vara kan de använda några leveransföretag eller ordna en säker plats för leverans personligen.

Mercado Libre erbjuder köparskyddssystemsom ger dig hela eller delar av dina pengar tillbaka, beroende på beloppet, om det finns ett problem med ditt köp, så länge du uppfyller kraven i det ovannämnda programmet.

Vad händer om jag avbryter eller tar bort ett köp i Mercado Libre?

I fall att ångrar att du gjorde ett köp eller måste radera det Det är möjligt under alla omständigheter genom att följa en rad steg. Det första, om du redan har betalat för köpet, är att gå till menyn för ditt köp och klicka på “avbryt köp”, fyll sedan i formuläret som Mercado Libre tillhandahåller för att ta reda på din situation.

Sen av vilken anledning som helst Dina pengar kommer att återbetalas vid en viss tidpunkt. Om alternativet “avbryt köp” inte visas i menyn kan du fortfarande avbryta det genom att gå till “hjälp”, sedan “Jag har problem med produkten” och slutligen “Jag vill avbryta mitt köp”.

Att komma igång är lite mer komplicerat avbryta ett köp välj det här alternativet, men det är verkligen effektivt. Om paketet redan har skickats med köpet kan du returnera det vid leverans eller välja att inte hämta det från budtjänsten.

Om du bestämmer dig för att officiellt avbryta ditt köp via Mercado Libres webbplats kommer absolut ingenting att hända, dina pengar kommer att återbetalas ifall du redan har betalat och om säljaren redan har skickat köpet, du måste lämna tillbaka den så snart den kommer.

0 Shares