Hur avblockerar jag någon på TikTok? – Ditt kontos sekretess

0 Shares

TikTok är en av apparna som orsakade mest uppståndelse idag eftersom denna plattform låter dig dela dina kreativa videor med olika användare. Men många TikTok-användare som konsekvent har ett stort antal följare påverkas av några av dessa följare. Detta innebär att de ibland får trakasserier via denna plattform som leder till att nämnda observatör blockeras för att sluta se innehållet.

Nu kan det hända att du av misstag har blockerat en användare av misstag och du vill avblockera den och du vet inte. Då har du kommit till rätt artikel, för här kommer vi att lära dig hur du avblockerar en av dina kontakter på TikTok väldigt enkelt.

Vilka blir konsekvenserna för användaren du avblockerar från TikTok?

Vi vet att när vi blockerar en användare på TikTok för att han har begått en förolämpning eller av någon annan anledning, kommer han att ha ett antal begränsningar för innehållet på vårt konto. Det betyder att du inte kan längre titta på videorna vi delarinte heller posta några kommentarer, och du kommer inte heller att kunna skicka något meddelande, kort sagt, du kommer inte att kunna komma åt något av vårt innehåll. Nu, vid avblockering av en av de blockerade kontakterna, måste du räkna med vissa effekter som kommer att dyka upp.

De kommer att kunna se och interagera med ditt innehåll

En av de första sakerna som kommer att hända när du avblockerar en av dina kontakter som du har blockerat är att de kommer att kunna märka när de går in i appen. Dina videor kommer att dyka upp igen. Med andra ord, när du blockerade det, dök absolut ingenting du postade upp, och nu när du avblockerar det kommer det att kunna se vad du delar på TikTok.

Förutom att de kan se dina videos kommer de också att kunna interagera med ditt innehåll, det vill säga de kommer att kunna kommentera videorna du lägger upp, och samtidigt kommer de att kunna spara dina videos, dela dem och gilla dem.

Den har möjlighet att skicka privata meddelanden

Andra saker som var begränsade till en av dina kontakter när du blockerade den var möjligheten att skicka ett privat meddelande till dig eftersom det här alternativet har inaktiverats. Nu när du låser upp den det här alternativet kommer att fungera igen och den här kontakten kommer att kunna skicka ett privat meddelande till dig utan problem, om du inte konfigurerar din integritet och begränsar det här alternativet.

Var kan jag se användare som är blockerade från TikTok?

Många användare vet inte var lista över användare som blockerat och därför kommer vi här att lära dig hur du hittar den så att du kan föreställa dig den och komma ihåg vem du blockerade. På samma sätt bör du göra följande:

  1. Det viktigaste är att gå in i mobilappen och logga in på ditt TikTok-konto.
  2. Den kommer sedan in i din TikTok-profil.
  3. Tryck nu på de tre horisontella linjerna som finns i det övre högra hörnet av skärmen.
  4. Välj sedan “Inställningar och sekretess”.
  5. Ange alternativet “Sekretess”.
  6. Scrolla nu ner och välj alternativet “Blockerade konton”.
  7. När du har angett det här alternativet kommer du att kunna se listan över blockerade användare.

Hur går man tillväga för att avblockera en TikTok-användare?

Det finns olika anledningar till att många användare väljer att blockera andra användare och det är oftast för att de börjar trakassera, vilket leder till beslutet att blockera dem. Andra gånger beror det på att användarna börjar agera obehagliga förolämpningar i delade videor och framföra destruktiv kritik som påverkar självkänslan hos innehållsskapare, vilket leder till att kontot förbjuds.

Det kan dock finnas tillfällen då du av misstag har blockerat en person som inte borde finnas på den här listan, eller så har du valt att ge en andra chans till de användare som har kritiserat dig och vill avblockera den, så här ska vi lära dig hur för att avblockera den. På samma sätt måste du ta hänsyn till det när du låser upp den kan komma åt delat innehåll och andra fler alternativ.

Från appen

  1. Det första du behöver göra är att ange TikTok-mobilappen på din mobila enhet.
  2. Efter att ha öppnat mobilappen måste du ange din TikTok-profil och alternativet som finns i det nedre högra hörnet av skärmen.
  3. Sedan måste du trycka på de tre horisontella linjerna som finns i den övre högra delen av skärmen.
  4. Välj nu in Alternativet “Inställningar och sekretess”. och välj sedan “Sekretess”.
  5. Scrolla sedan ner i alternativmenyn tills du hittar alternativet “Blockerade konton” du anger.
  6. När du går in kommer en lista över alla blockerade användare att visas och för att avblockera någon av dem måste du Välj “Avblockera”.
  7. Efter att ha valt upplåsningsalternativet kommer denna användare att låsas upp automatiskt.

Ett annat sätt att avblockera en användare i TikTok är att gå in i appen och välja trendalternativet som visas bredvid startalternativet. Välj sedan sökalternativet och ange användarnamnet du vill avblockera och du letar efter det. När du har hittat användaren måste du ange hans konto, välj sedan de tre punkterna i det övre högra hörnet och klicka på upplåsningsalternativet.

På hemsidan

Något mycket viktigt som du bör veta är att för att blockera eller avblockera en användare på TikTok, kan detta endast göras med mobilappen. Vilket betyder att detta kan inte göras från TikTok-webbplatsen. TikTok förväntas införliva detta alternativ i webbversionen så att användare som inte har en telefon kan göra det via en dator på webbplatsen.

0 Shares