Hur avblockerar jag min TikTok-profil i mina kontoinställningar? – Gör så här

0 Shares

Som alla andra plattformar ger TikTok sina användare möjligheten att ha möjlighet att blockera en av dina följare tillgänglig eller någon annan användare som utför en kränkande handling av skäl utanför hans kontroll. Dessutom använder mycket ofta TikTok-användare detta alternativ dagligen för att blockera någon i synnerhet så att deras konto inte påverkas.

Men om vi någon gång i vårt liv vill låsa upp en profil som vi redan har blockerat, här kommer vi att lära dig hur du låser upp den i några enkla steg. På samma sätt, från det ögonblick du låser upp profilen, kan du: börja njuta av ditt innehåll igen och många andra alternativ som har varit begränsade sedan du låste dem.

Var kan jag hitta TikTok-listan över blockerade personer?

Ibland utför vi åtgärder på TikTok-plattformen som vi senare glömmer hur vi gjorde det och därför om du någonsin glömmer var hitta blockerade TikTok-profiler, här kommer vi att lära dig hur du hittar dem. Men för att hitta dessa blockerade profiler måste du göra följande:

  1. Det första du ska göra är att gå in i TikTok-mobilappen.
  2. Ange nu din TikTok-profil i alternativet som finns i det nedre högra hörnet av skärmen.
  3. Tryck sedan på de tre horisontella linjerna i det övre högra hörnet av skärmen.
  4. Välj sedan “Inställningar och sekretess”.
  5. Gå till “Sekretess”.
  6. Scrolla nu ner i alternativmenyn tills du hittar alternativet “Blockerade konton” och klickar på det.
  7. Nu kan du se listan över blockerade profiler.

Hur avblockerar man användare som du har blockerat i TikTok?

TikTok är en av applikationerna som låter oss skapa våra egna videor enligt vår kreativitet, och vi kan också dela dem med många andra människor runt om i världen. Dessutom erbjuder TikTok oss integritet angående vårt konto och delat innehåll genom att erbjuda en konfiguration där vi kan bestämma vem visar inte och vem gör, och andra sekretessalternativ.

Dessa sekretessalternativ behövs i hög grad, och ännu mer när det kommer till ett konto som har ett stort antal följare och popularitet på detta nätverk. Dessutom är det inte ovanligt att personer som har ett TikTok-konto börjar förolämpa TikTok-konton och gör andra negativa handlingar. Därför tillåter TikTok dig att vidta restriktiva åtgärder genom att blockera dessa typer av profiler.

Det finns dock en möjlighet att du vid något tillfälle vill avblockera en viss profil från listan över blockerade konton. Därför kommer vi att ge dig hjälp med att genomföra denna process. från inställningsmenyn för att vara mycket säkrare och effektivare. På samma sätt är stegen du behöver följa för att låsa upp profilen du själv har blockerat följande:

  1. Logga in på TikTok-mobilappen.
  2. Logga in på ditt TikTok-konto.
  3. Logga in på din TikTok-profil som finns i det nedre högra hörnet av skärmen.
  4. Efter att ha angett profilen måste du välja de tre horisontella linjerna som finns i det övre högra hörnet av skärmen.
  5. Välj nu “Inställningar och sekretess” och sedan Klicka på Sekretess.
  6. Scrolla sedan till botten av menyn och välj “Blockerade konton”.
  7. Efter att ha angett detta alternativ kommer du att kunna se en lista över alla blockerade profiler och för att låsa upp en av dem måste du klicka på upplåsningsalternativet varefter användaren måste försvinna från listan.

Hur får jag en TikTok-person att inte veta att du avblockerade dem?

Det är mycket svårt att förhindra att en av användarna som du ska avblockera från att märka denna åtgärd eftersom ett av de första tecknen på att den här användaren kommer att inse att du har avblockerat honom är att videorna du lägger upp börjar dyka upp. Med andra ord kommer en användare väldigt lätt att få reda på att du har blockerat honom och för att han inte ska veta att du har avblockerat honom kommer han att ta bort honom från följarelistan för alltid.

Observera dock att om du väljer att ta bort honom från dina följare, kommer de inte att kunna se din aktivitet på plattformen. Ett annat alternativ som kan fungera är att du konfigurerar ditt konto direkt när du avblockerar den personen ställa in den från offentlig till privat så att du kan acceptera dina följares begäran och därmed få mer säkerhet.

Varför kan du inte avblockera personer på din TikTok-blockeringslista?

Från det ögonblick du blockerar en person från TikTok-plattformen kommer de inte att kunna komma åt något på ditt TikTok-konto. Men om du låser upp den kan den gå tillbaka till njuta av och interagera med innehållet. Dessutom, om du följer proceduren för att låsa upp den här profilen och den inte kan låsas upp, betyder det att den har ett fel och att det finns olika orsaker till olika fel.

Kontot finns inte

En av anledningarna till att du kanske inte kan låsa upp en specifik profil är att detta TikTok-konto inte längre är tillgängligt på TikTok-plattformen. Med andra ord kan det hända att den personen fattade beslutet när du blockerade denna användare radera ditt TikTok-konto och låter dig därför inte avblockera det från listan över blockerade konton.

Användaren har blockerat dig

Andra anledningar till att TikTok inte låter dig avblockera någon på din blockerade lista är för att den personen utförde samma åtgärd på dig. Det betyder att denna användare också har blockerat dig och därför kan du inte avblockera honom från din lista.

0 Shares