Hur Ă„terstĂ€ller man raderade filer frĂ„n Android? – Snabba lösningar

0 Shares

Filer, vi anvÀnder vÄra telefoner sÄ mycket att det Àr praktiskt taget en del av vÄrt livsekosystem, sÄ mycket att vi lagrar hur mÄnga dokument, foton, filer, videor, program och andra saker som Àr mycket viktiga för oss i dem. Men saker hÀnder oftast nÀr vi minst anar dem, med tanke pÄ att de flesta av oss har en Android-telefon, och det fritar oss naturligtvis inte frÄn att göra överraskningar.

Under dessa omstÀndigheter nÀr vi förlorar denna information lagrad pÄ telefonen, vi ger upp allt och sjÀlvklart letar vi alltid efter lösningar nÀr vi gör det. Av nÄgon anledning, oavsett om det Àr att ÄterstÀlla raderade foton och videor frÄn Android med appen eller vilket scenario vi letar efter. Men Àr det möjligt? I den hÀr artikeln kommer vi att utforska vad vi kan göra för att fÄ tillbaka vÄr data

Hur ÄterstÀller jag bilder och videor frÄn Android?

I sÄdana fall mÄste vi alltid kontrollera om vi anvÀnder sÀkerhetskopior pÄ en Google Drive, och ha vÄra data i molnet, pÄ en extern hÄrddisk eller dator dÀr vi kan lÀgga in vÄra filer, men om du inte har nÄgon sÀkerhetskopia, oroa dig inte, det kan finnas lösningar pÄ detta problem. Det hÀnder mÄnga mÀnniskor varje dag och det Àr som att det har öppnat sig en rad möjligheter för den som ser möjligheter i en kris.

Först och frĂ€mst bör du veta att systemet laddar ner det som faktiskt “raderas”, tar inte bort, det behandlar det som oanvĂ€nt utrymmeav denna anledning, nĂ€r du sparar ny information, lĂ€gger den den överst, dvs omskrivning, sĂ„ det rekommenderas att du inte lĂ€gger till nĂ„gra fler filer för nu, lĂ€mnar det stilla, detta Ă€r anledningen till att Ă„terstĂ€lla filer, foton, kontakter och vinstockar efter formatering Ă€r mycket komplicerat, pĂ„ grund av överskrivningen som görs över hela minnet.

Hur ÄterstÀller man filer frÄn Android SD-kort?

Om vi ​​vet att filerna sparades i SD-kortminnet, vi kan ladda ner information via applikationen, avsedd för det specifika Ă€ndamĂ„let. Och det Ă€r, som vi nĂ€mnde tidigare, denna krissituation öppnar marknaden för detta behov, det finns metoder och program som hjĂ€lper till att uppnĂ„ detta.

Vi kommer att se hur allt detta Àr möjligt, ÄterstÀlla raderade eller förlorade filer oavsett anledning, Àven om vi inte bör slarva om det, Àr det vÄrt ansvar att vara försiktiga och medvetna om hur vi sÀkerhetskopierar vÄra digitala filer och inte köra igenom risk att aldrig ÄterfÄ nÄgot av detta, vad betrÀffar program som kan hjÀlpa oss med detta Àr Disk Drill, lÄt oss se hur det fungerar.

Med appen Disk Drill

Med denna applikation kan vi ÄterstÀlla raderade filer pÄ ett mycket praktiskt, exakt och innovativt sÀtt eftersom det ger oss detta förhandsgranskning av filer som kan ÄterstÀllas innan du tar tillbaka dem. Vi kan vÀlja vilka filer vi vill ÄterstÀlla och som vi verkligen vill behÄlla.

Det första vi behöver göra Ă€r att ladda ner Disk Drill frĂ„n den officiella webbplatsen. Vi kör det och fortsĂ€tter till Ă„terstĂ€llning. Det första vi kommer att göra Ă€r att ansluta telefonen till datorn för att programmet ska kĂ€nna igen den, utföra en skanning med ett alternativ Kör alla Ă„terstĂ€llningsmetodersedan gör den en sökning och ger dig en lista för att vĂ€lja vad vi vill Ă„terstĂ€lla genom att ange sökvĂ€gen och klicka pĂ„ knappen ÅterstĂ€ll.

Hur undviker du att förlora filer frÄn din Android-mobil?

Att vara förebyggande Àr först och frÀmst den bÀsta lösningen som vi kan hitta för alla omstÀndigheter, inte bara i det hÀr specifika fallet. Lagra filer pÄ servern som google foton Àr ett bra alternativ för att skydda den hÀr delen av vÄra filer. Dra nytta av molnet och tjÀnsterna som erbjuds för dessa typer av behov.

Lagra filer i Google Foto

SĂ„ snart du börjar anvĂ€nda den hĂ€r tjĂ€nsten laddar du bara ner och installerar Google Drive, vi har tillgĂ„ng till detta via vĂ„rt Google-konto vĂ€lj sedan en sĂ€kerhetskopia och vĂ€lj foton och klicka pĂ„ “Spara”. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer allt att vara sĂ€kert, för sĂ€kerhets skull i framtiden behöver Ă„terstĂ€lla raderade filer pĂ„ Android-telefon

AnvÀnd Ätervunnet papper

Det Àr ocksÄ alltid bra att installera papperskorgen om vi vill ta bort den, vi har det hÀr ÄterstÀllningsalternativet, med hÀnsyn till behovet av att rengöra korgen. Innan dess kan vi kolla vad som finns dÀr ifall vi vill fÄ tillbaka nÄgot.

0 Shares