Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur återställer man ett blockerat eller förbjudet Grindr-konto?

grindr, en av världens största gaydejtingapparFörutom Badoo har Tinder ett stort antal användare, cirka 28 miljoner människor är en del av detta sociala nätverk. Och det är inte bara kvantiteten som påverkar Grindr, utan också hur lång tid som användare har varit anslutna, även om fel 28 kan visas.

Vissa människor sista samtalet upp till 54 minuter i följdapplikationen används för att chatta, skicka foton, ljudfiler, gifs, etc. Kom ihåg att det låter dig veta var människor runt dig befinner sig.

Användare har medelålder från 21 till 35 år. Det sociala nätverket definieras som en dejtingsajt för homosexuella och bisexuella män. Detta är för närvarande det mest kända nätverket där du hittar fel 27.

Nätverket har två olika typer, det är gratis med grundläggande appfunktioner och Xtra, inkl vilket ger dig många fler alternativ i sökfilterlåter dig ta bort GPS från appen och skicka fler saker medan du ringer.

Grindr har en lättanvänd plattform och det är lätt att bryta isen i sina samtal, programmet är väldigt stabilt och gör att vi kan prata direkt med människor nära oss. Detta gör att den fångar och når fler användare, så mycket att skaparna hävdar att i genomsnitt upp till 3 000 personer besöker deras webbplats varje vecka.

Anledningar till varför Grindr kan blockera konton för sina användare

Det kan vara av vilken anledning som helst, det vill säga på vanligt sätt konto inaktiverat på grund av olämpligt innehåll har förbjudits och han släpper inte in mig eftersom jag har många rapporter från olika människor. Dessutom har användarnas spam eller till och med olagliga aktiviteter observerats. Men lyckligtvis finns det personer som rapporterar användaren och administratörerna kontrollerar omedelbart sanktionen, om det är något mycket allvarligt kommer de att blockeras från Grindr vilket orsakar fel 28.

Så det inaktiverade kontot skapades nyligen, detta väcker mycket mer misstankar, så det står “det släpper mig inte in”, det spelar ingen roll om det skapades i timmar, det kommer att förbjudas på samma sätt eller IP blockeras.

Däremot ansvarsfulla människor De säger att de inte gillar sanktioner, eftersom de föreställer sig personens situation. Därför, om du är en person som gör något av dessa skäl, kör och radera allt detta innehåll så att du inte behöver ge dåliga ögonblick till administratörerna och du kommer att behålla dessa ögonblick för dig själv utan IP-blockering också.

Grindrs villkor och policyer är avsedda att följas av dig, så det bästa alternativet är att följa tipsen och de kommer aldrig att störa dig. I så fall gillar du att chatta med andra användare. Följ dessa tips för att förhindra avstängning:

  • Du har ett mål för plattformen, du bör inte sälja eller marknadsföra någon typ av produkt, det är ett nätverk för att flirta, inte för att sälja. Var försiktig med din IP-adress.
  • Kom ihåg att du är ansvarig för allt som händer och händer på ditt konto.

Vad betyder Grindr-fel som inte låter mig logga in på mitt konto?

Om du laddade ner appen och gjorde det med din e-post på Google Play, det kan hända att vissa problem uppstår som fel 27 och fel 28. Orsakar IP-blockeringsproblem, kontot avaktiverats, tillåter mig inte att komma in eller det är svårt att ta bort förbudet. Du hittar lösningen på detta problem här:

Betydelsen av Grindr-fel 28

Detta är mycket normalt i en Android-mobilapp du laddade ner på Google Play, det ser ut som att han “inte släpper in mig” eftersom du har varit där sedan låsningen. Anledningen till detta kan vara att du inte har ställt in unban-borttagning eller att du har fel 28. Om det är det senare alternativet måste du göra detta innan du har ett skadat IMEI på din mobilapp.

Varför fick jag fel 27?

När du använder applikationen måste du informeras om att dessa sociala nätverk alltid har en tendens de har brister som fel 27. Du behöver dock inte oroa dig så mycket eftersom du kan fixa det på rätt sätt och utan mycket process. För att göra detta, gör önskade uppdateringar och rensa appcachen.

Vad kan jag göra om mitt Grindr-konto har blockerats eller förbjudits?

Om det händer att din användare i en interaktiv mobilapplikation inte längre kan användas, följ några tips. Eller om det är väldigt allvarligt kan du enkelt få tillbaka ditt konto och inte bli bannad. Allt detta beror på vad problemet är, om det är något med IMEI eller inte med dessa sociala nätverk. Det här är ett sätt att få honom att inte berätta mer, han släpper inte in mig.

IP-adress blockering på mitt Grindr-konto

Det är en dejtingplattform som används av användare som vill, när de vill. Även om detta används flitigt, bör du veta att fel 27 och 28 kan uppstå och orsaka vissa problem. Bland dem kan det hända att den ser ut att vara blockerad, vilket gör att du inte kan ta bort förbudet och därmed fortfarande visar “tillåter mig inte att gå in på plattformen”.

Lösningen på detta problem är att gå till webbplatsen och åtgärda vad som orsakar IP-blockeringen. Ibland berättar de vad det stora problemet är på plattformen.

Jag blockerar min profil på Grindr

Om detta händer din användare kan du återställa det inaktiverade kontot omedelbart. Om du inte agerar snabbt kan något hända med ditt IMEI eller göra att det blockeras IP-adress som gör att du blir bannlyst på obestämd tid utan att ha en IP-adress. Att utföra denna åtgärd är inte komplicerat, du behöver bara följa lämpliga steg med hjälp av din e-post.

Hur återställer man ett inaktiverat Grindr-konto?

Om du känner ditt förbud eller diskvalificering av användaren av en oärlig anledning, du kan skicka ett anspråk via webbplatsen, på samma sätt om du har din person ansluten till ett socialt nätverk, kom ihåg att du kan ställa in ditt Facebook-konto till privat, du kan också skriva till dem på detta sätt. När du skickar in detta krav Du måste vänta på moderatorernas svar.

Det finns olika sätt att återställa din profil om den har förbjudits eller om du har inaktiverat ditt konto permanent ger vi dig några alternativ som kan hjälpa dig:

  • Ta bort Android- eller iOS-appenoch all information du har på din mobiltelefon från applikationen och gå in igen.
  • Formatera din telefon och ladda ner från Google Play eller App Store.
  • Ändra ditt VPN till ett annat land än det där du använde appen innan detta hände.
  • Om du använder Grindr utanför ditt land och blir förbjuden där av IP-adress, oroa dig inte, när du väl återvänder till ditt ursprungliga land kommer du att kunna använda det normalt.
  • Om de bara har stängt av kontot och bara profilen är inaktiverad, inte mobiltelefonen direkt, du kan använda en annan e-post och nu om du inte får “de släpper inte in mig.”