Hur ÄterstÀller jag ett Airbnb-konto frÄn e-post pÄ min dator?

0 Shares

Numera Àr det vÀldigt viktigt att applikationen finns tillgÀnglig för bokning av boende, stugor och stugor, som Airbnb, och om du har tappat bort ditt anvÀndarnamn eller lösenord för kontot av nÄgon anledning, förklarar vi hÀr hur du ÄterstÀller det.

Det bör noteras att förlusten pÄ grund av att du glömmer lösenordet för denna applikation för att fÄ boendeerbjudanden Àr en av de vanligaste men ÄterfÄ Ätkomst du mÄste följa nÄgra enkla steg.

Dessa steg kan skilja sig nÄgot beroende pÄ vad du har. denna tjÀnst Àr ansluten, till exempel kan det vara kopplat till ditt Facebook-konto, men i det hÀr fallet kommer vi att förklara nÀr det Àr kopplat till ett e-postmeddelande.

GÄ till Airbnbs webbplats frÄn din dator

Det första vi behöver göra Àr att gÄ till Airbnbs hemsida frÄn vÄr dator, via webblÀsaren dina preferenser.

Leta efter inloggnings- eller inloggningssektionen

En gÄng i plattformens hemsida, titta i det övre högra hörnet efter alternativet som sÀger NÀr du klickar pÄ det hÀr alternativet visas ett fönster med tvÄ tomma utrymmen, ett för anvÀndaren och ett för lösenordet.

Klicka pĂ„ frĂ„gan “Glömt ditt lösenord”

Det finns nÄgra bokstÀver med en frÄga precis under de tomma fÀlten Har du glömt ditt lösenord?, mÄste du klicka pÄ den hÀr frÄgan för att starta ÄterstÀllningsprocessen.

Ange e-postadressen till kontot som ska ÄterstÀllas

Efter klicka pÄ frÄgan ovan, visas ett fönster med ett tomt utrymme för att ange e-postadressen som Àr kopplad till det Airbnb-konto du vill ÄterstÀlla.

Efter att ha skrivit ditt e-postmeddelande i det tomma utrymmet mÄste du klicka pÄ knappen nedan som sÀger: skicka en lÀnk för att ÄterstÀlla ditt lösenord.

Efter att ha fyllt i fÀltet och klickat för att skicka lÀnken, plattform kommer att skicka denna lÀnk automatiskteftersom det Àr en specialiserad mekanism för denna typ av kontoÄterstÀllningsproblem.

ÅterstĂ€ll lösenord frĂ„n e-post

Nu ska du gÄ till mejlet som du skickade till Airbnb-plattformen för att söka i din inkorg efter e-postmeddelandet du har fÄtt för att hjÀlpa dig att ÄterstÀlla ditt lösenord.

En gÄng pÄ posten och du har den hittade meddelandet mottaget frÄn plattformen, mÄste du klicka pÄ lÀnken som sÀger klicka för att ÄterstÀlla ditt lösenord.

Observera att det finns tillfÀllen dÄ Airbnb-e-post inte passerar genom sÀkerhetsfilter och kan finnas i e-postmeddelandet inte i din inkorgOm det Àr fallet för dig, leta bara efter det i skrÀppostrutan eller i skrÀppostmappen.

Som sagt, allt du behöver göra Àr att klicka pÄ lÀnken för att ÄterstÀlla ditt lösenord som tar dig till Airbnbs webbplats till ange det nya lösenordet tvÄ gÄnger och bekrÀfta Àndringen genom att klicka pÄ knappen Skicka.

Efter att ha följt stegen ovan kan du gÄ in pÄ sidan med det nya lösenordet, men det finns en möjlighet att enheten inte kommer att kÀnnas igen, av detta och av sÀkerhetsskÀl mÄste du vÀlja ett av alternativen som kommer att dyka upp pÄ din skÀrm.

Det enklaste alternativet Àr att vÀlja att fÄ dem skickade till dig sÀkerhetskod till din e-post, hitta dem och kopiera dem pÄ Airbnbs webbplats pÄ anvisad plats.

Tack vare detta klickar du pÄ nÀsta, och problemet med att glömma eller du har tappat bort ditt Airbnb-lösenord och du kommer att kunna fortsÀtta att njuta av att söka efter hus- och boendeerbjudanden frÄn dess plattform.

0 Shares