Hur återställer eller återaktiverar jag mitt Badoo-konto om det har raderats eller blockerats?

0 Shares

Om du läser våra artiklar ofta kommer du att veta det många gånger Vi pratar om Badoo som ett av de stora sociala nätverken i världen, en plattform som tillåter människor att ansluta till varandra genom att skapa nya länkar.

Tja, som alla tjänster av denna typ till gå med i badoo Det är nödvändigt att följa vissa regler och förordningar som inte är kända för alla användare, och just därför vill vi visa dig nedan vad du kan göra om ditt konto har raderats för att ha brutit mot någon av dessa lagar som du inte får har vetat

Och detta som vi vet är Badoo ett av de sociala nätverk som gör att vi enkelt kan träffa människor och om de har raderat vårt konto är det komplicerat hitta en liknande tjänstså vi bör leta efter alternativ till detta problem.

Hur man återställer ett raderat Badoo-konto

Å andra sidan är det också sant att denna handledning är användbar för personer som har bestämt sig för att stänga sitt konto omedelbart, vilket vanligtvis händer för nya användare som är missnöjda med plattformen och vill radera din profil inte förekomma i den. Det första du bör göra är att komma åt Badoo-webbplatsen från din dator eller från din mobiltelefon i din webbläsare.

Oavsett vad ditt fall är och om på något sätt du vill gå tillbaka till badoo, du måste veta att det finns några lösningar, även om allt blir lättare om ditt konto inte har förbjudits tidigare. Även om du själv har raderat kontot kommer du att se att du inte har tappat bort dina bilder, chattar eller annat innehåll efter att ha återställt det.

Du måste använda samma e-post från Badoo kontoregistrering, och sök efter alla e-postmeddelanden som den här tjänsten skickade dig under denna tid, tills du kommer åt den som säger att din Badoo-profil har tagits bort, som du måste ange. När du är klar ser du en grön knapp som säger Återställ profil, som du måste klicka på. Vi visar dig hur du tar bort ett Badoo-konto från en Android-telefon, iPhone eller dator.

Är det möjligt att återställa ett Badoo-konto?

Naturligtvis bör du vara snabb att utföra denna procedur, med tanke på att om du tar bort din profil och du inte öppnar den igen inom 30 dagar, all information relaterad till den kommer att raderas helt och du måste skapa en ny profil.

Någon gång i våra liv hörde vi namnet “Badoo”, vi visar dig de bästa tipsen och tricken på hur du flirtar på Badoo som expert. Detta beror på den enorma inverkan detta sociala nätverk har haft via internet. Att vara det sociala nätverket som används av över 300 miljoner användare över hela planeten försöker alla träffa en ny person.

Nu, som med alla sociala nätverk, behöver du en e-postadress och ett lösenord för att komma åt det. Men om du har glömt någon av dessa eller olika anledningar ditt konto har blockerats. Då kommer den här guiden vara till stor hjälp för dig.

Du kan åtgärda det här problemet genom att helt enkelt läsa instruktionerna i följande kapitel i den här guiden. Eller åtminstone kommer du att göra allt som står i din makt för att uppnå det. Detta beror på att Badoos regler är lite Strikt med spärrade konton.

Steg att följa för att återställa mitt Badoo-konto om det har förbjudits

Om ditt personliga konto på Badoo har blockerats. Oavsett anledning det enda som kan hjälpa dig vänligen kontakta Badoo Technical Team för att få tillbaka den. Och kom ihåg att detta inte är en garanterad lösning, det är bara ett sista återhämtningsförsök.

Nu, för att kunna kontakta Badoos tekniska team från kommer att be om vår upplåsning. Det första vi behöver göra är att gå till plattformen i fråga, med andra ord, tillgång till Badoo. Sedan måste du undersöka det tills du hittar alternativet som säger “Åsikter”.

Du kommer omedelbart att omdirigeras till “Kontakta Badoo support”Som kommer att innehålla formuläret som ska fyllas i. På så sätt, och logiskt, måste du fylla i detta formulär med dina uppgifter och det omtvistade ärendet.

Som ett problem att lösa, det faktum att ditt personliga konto är inaktiverat och du vill få tillbaka det. Det är nödvändigt att begränsa detta i avsnittet där du behöver lägga din e-post, ange den som du registrerade ditt konto hos. Vid det här laget, precis som med ditt lösenord, måste du vara mycket försiktig. Du måste ange dessa uppgifter exakt som de tillhörde ditt blockerade konto.

När du har fyllt i formuläret klickar du bara på “Stiga på“Att lämna en rapport. Efter det måste du vänta medan Badoo-teamet av tekniker läser ditt ärende.

Så att de kan granska vad som hände efter att ha läst och ge ett lämpligt svar. I sådana fall finns det ingen bestämd tid för att svara, så vi rekommenderar att du är uppmärksam Din email. Och eftersom svaret kan klassificeras som sådant kan det hamna i din skräppostmapp.

?Och redo! du har redan följt de nödvändiga stegen för att försöka återställa ett blockerat Badoo-konto. Och som vi nämnde tidigare är detta inte en 100 % idiotsäker lösning, utan det är den enda som finns tillgänglig för sådana fall. Nu, om du inte har fått något svar efter en vecka, rekommenderar vi att du upprepar stegen igen. ?Den som slutar försöka förlorar!

Detta är det bästa sättet att återställa ditt konto raderad eller borttagen från Badoo snabbt, enkelt och gratis.

Lyckades du återställa raderat Badoo-konto med detta trick?

0 Shares