Hur Arena-lĂ€get fungerar i Axie Infinity – Battle Guide

0 Shares

Att hÄlla sig uppdaterad med de senaste nyheterna kan vara ett problem pÄ mÄnga sÀtt, men du kan hitta en guide med lite hjÀlp för att hjÀlpa dig förstÄ alla detaljer om vissa lÀgen i Axie Infinity, speciellt nÀr du letar efter mer Àn att bara vinna spelet.

Vi kommer kort att ge dig all information du behöver veta om detta spel, dess aktiviteter och dess viktigaste aspekter, sÄ att du kan hÄlla dig uppdaterad med spelet och dess delar.

Vilka Àr reglerna för Axie Infinity Arena Mode?

ArenalÀge Den har ett antal regler som hjÀlper dig att fÄ bÀttre vinster, sÄ att du kan gÄ upp i nivÄ nÀr du gÄr igenom spelet, bland dem kan du hitta:

  • FörstĂ„ fördelarna och nackdelarna med varje typ av Axie, det kommer att göra det mycket lĂ€ttare att anvĂ€nda dem till din fördel.
  • Sökmotoroptimering Ă€r viktigt, sĂ„ det Ă€r en bra idĂ© att placera dem i rĂ€tt position. DĂ€rför Ă€r det viktigt att planera tjĂ€nsten.
  • Kompetenskombinationer Ă€r mer effektiva tillsammans Ă€n var för sig, och skadan de orsakar Ă€r mycket högre.
  • spara energi efter den första omgĂ„ngen till nĂ€sta och granska dina motstĂ„ndares kort innan striden börjar, lĂ€r dig om fördelarna och nackdelarna med varje yxa med den.
  • Detta Ă€r ocksĂ„ viktigt lĂ€r dig mekaniken, berĂ€kningarna och formlerna, eftersom det ger dig tillgĂ„ng till högre nivĂ„er och ökar dina intĂ€kter.

Vilka stridssköldar finns tillgÀngliga pÄ Axie Infinity?

Precis som med andra spel finns det vissa faktorer som har komplexitet att hjÀlpa spelaren, vilket kan ses genom Axie Infinity-gemenskapen, och det handlar om sköldar.

Sköldtyper

Typerna av sköldar gör att du kan anvÀnda dem i en mÀngd olika situationer, sÄ du behöver kÀnna till flera typer som kan anvÀndas, sköldar av samma Axie-klass eller sköldar som kan anvÀndas som extra liv.

För, typen av lock Àr uppdelad i kvantiteter De varierar frÄn bokstav till bokstav, frÄn 0 till 100, och finns lÀngst ner pÄ bokstaven.

AnvÀnd sköldar

MÄngfalden av sköldtyper Axie-skÀrmar fyller en mycket enkel funktion: det Àr den med bonushÀlsa. Beroende pÄ typen av skada kan det ta en sköldprocent och viss hÀlsa.

Du bör vara medveten om att du fÄr en sköld av samma klass som Axie extra procentsats för tÀckning, vilket kommer att undvika att bli trÀffad och total skada i strid med Axie Infinity-kort.

Hur berÀknar man skölden i Axie Infinity?

BerÀkningen av skölden kommer att bero helt pÄ vilken typ av kort som anvÀnds för den, om spelaren anvÀnder ett kort av samma klass som spelaren. Axien du slÄss med kommer att fÄ ytterligare 10 % sköldtill exempel om ett kort med en sköld pÄ 40 ger en sköld pÄ 4 (vilket Àr 10 % av 40).

Är det möjligt att det kommer att ske förĂ€ndringar av arenalĂ€get i spelet i framtiden?

I Äratal alla spel kommer att ha sina egna ÀndringarNÀr det gÀller Axie Infinity och dess sandlÀge Àr det inte sÄ stor skillnad. NÀr fler spelare ansluter sig till plattformen kommer systemen att förÀndras, utvecklas genom titlar och samma typ av aktivitet.

Ska jag spela Arena Mode om jag Àr nybörjare?

Efter att Axie Infinity har laddats ner ÄterstÄr bara att starta spelet och detta Àr en frÄga som berör mÄnga anvÀndare, den har en enkel lösning; Det rekommenderas att alla anvÀndare börjar i ÀventyrslÀge.

Genom att börja i det hÀr lÀget Àr det möjligt att gÄ vidare till nÀsta nivÄ för att trÀna Axis, genom att anpassa sig genom varje framsteg till de svÄrigheter som presenteras av dem. Med det i Ätanke, medan ju högre rang, desto lika Àr belöningen.

0 Shares