Hur anvÀnder man tvÄ WhatsApp-konton, Telegram eller Facebook? | Klona Android-applikationer

0 Shares

För nÀrvarande mÄnga anvÀndare har tvÄ cellinjerAntingen för personliga ÀndamÄl eller för nÄgot mer affÀrsmÀssigt, sÄ ibland Àr det nödvÀndigt att klona en applikation för att kunna anvÀnda tvÄ WhatsApp-, Telegram- eller Facebook-konton pÄ samma mobiltelefon

För det mesta mÄste de vara det klonas Det hÀr Àr de som som standard inte tillÄter dig att öppna mer Àn ett konto pÄ samma enhet.

Vad kan göras för att klona applikationer?

Det Àr de för nÀrvarande vissa enheter som tillÄter programkloning som en integrerad funktion, sÀrskilt de med Dual Sim-teknik.

Men det finns ocksÄ en lösning för de som inte har det standardfunktiondet finns applikationer som ger en lösning pÄ detta behov.

Kontrollera att din telefon inte klonar applikationer som standard

Vissa smartphones, som Huawei, Samsung, Redmi, Xiaomi bland andra, har förmÄgan att klona applikationer som WhatsApp, i allmÀnhet har dessa enheter Double Sim-teknik.

Av denna anledning har utvecklarna tagit hÀnsyn till denna kvalitet sÄ att tvÄ WhatsApp-konton kan anvÀndas pÄ samma enhet.

Aktiveringen Ă€r vĂ€ldigt enkel, om du har en Huawei-enhet gĂ„ till “instĂ€llningar“, GĂ„ in i”Appar“Och sök”Tvillingapp”, Efter aktivering kan du vĂ€lja vilka applikationer som ska klonas.

I Samsung mĂ„ste du hitta “Dubbla meddelanden“, anvĂ€nd endast sökmotorn som har”instĂ€llningar“I Redmi och Xiaomi kan du göra detsamma, den enda skillnaden Ă€r att du mĂ„ste söka”Dubbla applikationer“.

DÀrmed slipper du ladda ner tredjepartsapplikationer för att göra nÄgot som din telefon har som fabriksfunktion.

AnvÀnd appen

Har din telefon appkloning. Ibland Àr det bÀttre att ladda ner en applikation som lÄter dig klona spel eller applikationer som krÀver en aktiv session.

En av de bÀsta för denna uppgift Àr Parallellt utrymme Den hÀr appen Àr utvecklad för Android och har miljontals nedladdningar frÄn Play Butik.

Med förmÄgan att klona spel som Clash of Clans eller Clash RoyaleDenna applikation lÄter dig klona praktiskt taget alla applikationer som krÀver en unik anvÀndare.

SÄledes eskalerade det till den punkt dÀr det var nedladdningsbart via Play Store och rankas mycket bra nÀr det gÀller utvalda appar. Det bÀsta Àr det det Àr helt gratis.

Varför klona applikationer?

Vissa anvĂ€ndare förtjĂ€nar att anvĂ€nda tvĂ„ konton för samma applikation. Om vi ​​övervĂ€ger meddelandeapplikationer som WhatsApp eller Telegram, eller sociala nĂ€tverk som Facebook, kommer vi att se detta ibland behövs ett andra konto.

Det finns idag behovet av att skilja lite privatliv frÄn jobbet. Av denna anledning vill mÄnga anstÀllda ha ett alternativt nummer för sin verksamhet, men ibland Àr det vÀldigt dyrt att ha tvÄ mobiltelefoner.

Av denna anledning har dessa appar utvecklats som lÄter dig hantera tvÄ konton pÄ samma enhet, vilket minskar risken för att förlora annan hÄrdvara.

DÀrför anvÀnder fler och fler anvÀndare denna typ av applikation, som inte heller Àr alltför skadlig för enheten.

NÄgra rÄd

Det hÀr Àr vÀldigt viktigt anvÀnd tvÄ konton frÄn en applikation vad som görs och gör det tas med i den korrekta berÀkningen.

Vi rekommenderar ocksÄ att nÀr du anvÀnder den hÀr typen av applikationer, hantera det utrymme som kopian av applikationen kan innebÀra, dubbla mÀngden data, dubbelt sÄ mycket minne som anvÀnds.

Ett annat tips vi erbjuder Àr att anvÀnda Google Drive för att sÀkerhetskopiera dina chattar.

Eftersom du kommer att arbeta med tvÄ WhatsApp-konton kan du vara intresserad av att lÀra dig hur du inaktiverar popup-aviseringar.

Vi uppmuntrar dig ocksÄ att anvÀnda de mest igenkÀnnliga applikationerna dÀr det Àr möjligt för att förhindra dataintrÄng.

Slutligen hoppas vi att denna handledning kommer att vara till stor hjÀlp för dig och att du kommer att kunna klona applikationer pÄ det enklaste sÀttet enligt din enhet och dess kapacitet.

WhatsApp har ocksÄ mÄnga sekretessalternativ som ocksÄ gör att du kan hÄlla dina konversationer sÀkra, som att stÀlla in lösenord för konversationer eller förhindra dem frÄn att komma Ät din data medan du chattar med nÄgon.

0 Shares