Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur använder man fet text på Instagram?

Kolla in hur du använder fet text på Instagram för dina inlägg i appen!

Instagram är ett av de mest använda sociala nätverken i världen, där många människor använder det för att arbeta och dela sina unika ögonblick i livet. Ändå, även om du inte har tillgång till verktyg för att markera viss text i din publikation, låter det sociala nätverket dig använda externa verktyg, som att använda fet text på Instagram.

Hur man använder fet text på Instagram

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

När du börjar använda sociala nätverk för att dela dina stunder eller till och med för att arbeta kan du genom att använda alla resurser som det erbjuder hjälpa dig att sticka ut i dina publikationer. Även om detta är irrelevant i de flesta situationer, kan ett sätt att använda fet text på Instagram ge dig den välförtjänta framträdandet du vill ha.

Det visar sig att texten i Instagram-textning inte kan ändras precis som i stories, där den har ett redigeringsverktyg just för att göra denna förändring i publikationen. Men onlineverktyg låter dig ändra typsnittet som kommer att användas i din Instagram-bildtext, helt enkelt genom att skriva innehållet och sedan använda den fetstilta texten på Instagram.

Onlineverktyget som låter dig använda fet text på Instagram finns på webbplatsen “Essential Marketing” där du inte bara kan skriva din text för Instagram-texter i fet stil, utan även i kursiv stil och andra olika typsnittsvarianter, helt kompatibla med Instagram.

Med det sagt, låt oss se hur vi kan använda verktyget på webbplatsen “Essential Marketing” för att använda fet text på Instagram via mobilappen.

  1. Ladda ner Instagram-appen på din mobila enhet, tillgänglig för Android Det är iOS.
  2. När applikationen har installerats, logga in och få tillgång till den med inloggningen och lösenordet som skapats för att komma åt din Instagram-profil.
  3. När du har loggat in på Instagram, tryck på “+”-ikonen som finns i det övre högra hörnet av Instagram-applikationen och välj sedan alternativet “Publicera” för att göra ett nytt inlägg på din profil.
  4. När du väljer det foto du vill publicera och gör alla nödvändiga ändringar, tryck på “Nästa” tills du har tillgång till fältet där du kan infoga en bildtext för ditt inlägg, i fältet “Skriv en bildtext”. Minimera nu Instagram-applikationen genom att trycka på “Hem” på din mobila enhet för att öppna enhetens webbläsare.
  5. Gå nu till webbplatsen i din webbläsare Fet text på Instagram (marketingessencial.com.br) och gå till fältet där du kan skriva in din text “Ange din text här:” och skriv sedan innehållet du vill konvertera och använd den fetstilta texten på Instagram.
  6. Så snart du skriver den önskade bildtexten att infoga bredvid ditt Instagram-inlägg, lägg märke till att samma text har replikerats längre ner på webbplatsen. På så sätt väljer du önskat textinnehåll och kopierar det så att du kan använda det i Instagram-applikationen.
  7. Gå sedan tillbaka till Instagram-applikationen som vi hade minimerat när vi infogade bildtexten i bilden och, direkt efter, tryck och håll ned fältet “Skriv en bildtext” och välj alternativet klistra in för att infoga din text kopierad från webbplatsen Essential Marketing .
  8. När du har klistrat klart och kontrollerat att bildtexten är korrekt, gå vidare igen för att dela din publikation och märk sedan att den har bildtexten i fet stil.

Redo! Det är allt du behöver göra för att använda fet text på Instagram. För mer information och tips för Instagram, besök de rekommenderade länkarna i början av denna artikel och håll dig uppdaterad med appens andra användbara funktioner.