Hur använder man en VPN korrekt för din Amazon Fire-surfplatta? – Enkelt och enkelt

0 Shares

Många människor idag använder ett VPN för att Dina internetanslutningar är de mest säkra och stabila möjlig. Samtidigt används de också ofta för att undvika geoblockering av innehållet på någon plattform som bara är tillgänglig i ett specifikt land eller som ytterligare säkerhetsfunktioner. Därför kan många människor se om deras VPN är aktivt. Naturligtvis finns det några överväganden om detta på Amazon Fire Tablet-enheter.

Given, dessa typer av surfplattor är för det mesta kompatibla med väldigt olika protokoll såsom IPSec, PPTP, bland andra. Därför är OpenVPN inte listat, men du kan tillgripa andra tredjepartsmetoder som hjälper användare att nå sina mål, allt via Amazon Apps. Därför kommer vi i den här artikeln att berätta hur du löser dessa typer av begränsningar om du äger en Amazon-surfplatta.

Hur aktiverar man ett VPN på en surfplatta med Amazon Fire?

Oavsett om du vill aktivera VPN gratis eller betala på en Mac eller i det här fallet på en Amazon-surfplatta, är det trevligt att veta att dess operativsystem är från Android, så det är absolut nödvändigt tillgripa säkra metoder som låter dig utföra denna funktion inga problem. Eller genom Amazon Fires appbutik, där du måste se till att den valda appen är inbyggd och säker så att du kan fortsätta med manuell installation. Glöm inte att det är viktigt att ditt VPN-val har servrar i alla länder så att du inte skapar problem när du kommer åt utländskt innehåll.

Hur ställer jag in ett VPN med min Amazon Fire-surfplatta?

Ett av de bästa sätten att använda ett VPN snabbt och enkelt är med en inbyggd VPN på din surfplatta. Så om du vill konfigurera den korrekt är det första du bör göra att gå till enhetens konfigurationspanel och sedan måste du klicka på fliken Trådlöst och VPN. Där väljer du VPN-alternativet så att du kan fortsätta lägga till en ny post. Nu är det dags för dig att lägga till namnet på VPN-anslutningen du vill installera, men lämna inga tomma fält i informationsfälten som du behöver fylla i.

Då måste du Klicka på Spara för att uppskatta det nya VPN redan lagts till i systemet. Efter det är det viktigt att gå tillbaka till Wireless & VPN för att ange rätt referenser och ansluta utan problem. Om du vill försäkra dig om att din VPN fungerar korrekt kan du ange din IP-adress i Google för att se om den passar perfekt.

Vilka är problemen med att använda gratis VPN på enheter?

Vi vet att ett av de vanligaste problemen med att använda gratis VPN är det navigeringen saktar ner eller det kan finnas problem som fel 619 när du försöker ansluta till VPN-klienten. För att inte tala om säkerhetsproblemen där hackare kan göra sitt. Likaså finns det andra missöden som vi kommer att prata om i det här avsnittet så att du är mycket medveten och kan undvika dem.

Överdrivna annonser i webbläsaren

Om du väljer att använda ett VPN gratis, du kommer att behöva möta alla typer av annonser och annonser bedrägligt som gör det svårt att se. Detta beror på att leverantörerna väntar på att användarna ska fortsätta klicka på dessa annonser medan anslutningarna hänger av, vilket visar sig vara ganska irriterande. Dessutom gör det hela webbläsningsprocessen mycket långsammare.

Kompatibel med Kindle Fire-surfplattor

För sin del, de flesta VPN:er som kommer ut gratis är knappast kompatibla med Kindle Fire Tablets-enheter. Så det bästa alternativet skulle vara att välja betald men säker anslutning, och viktigast av allt, ganska säker. Detta är det enda sättet som riskfri surfning är möjlig, och det finns till och med några som erbjuder användarna möjligheten till återbetalning om de inte är 100% nöjda.

0 Shares