Hur använder jag Skype “porträttläge”? – Sudda ut din bakgrund

0 Shares

Kommunikation är en nyckelfaktor i människors liv på en social nivå, interaktion är en mänsklig egenskap för att etablera interpersonella relationer med människorna runt omkring oss. I denna mening gör tekniken och internet det möjligt att leva ett aktivt socialt liv genom detta medium. Därför kommer vi i den här artikeln att prata lite om en av de bästa applikationerna för detta ändamål, vilket är Skype.

Det är ett utmärkt kommunikationsverktyg via samtal och videosamtal, och dess olika funktioner gör det till en favorit för många människor. En av de mest använda funktionerna under videosamtal är porträttläge. Känna till hur man använder porträttläge via skype Läs noga stegen som kommer att förklaras nedan för att aktivera den.

Hur aktiverar jag oskärpa bakgrund i Skype-strömmen?

De anpassningsalternativ som Skype erbjuder är en av de saker som fångar användarens uppmärksamhet, som att lägga till filter eller lägga till effekter i ett videosamtal är en ofta använd funktion, du kan leka med dessa filter och ha kul med din vän eller familj.

Porträttläge handlar om att göra bakgrunden till videon på vår skärm suddiga under ett videosamtal, och det är väldigt praktiskt om du vill att dina kontakter ska fokusera på personen snarare än vad du ser runt dem. detta HD-bildkvalitet och upplösning gör Skype till en av de bästa applikationerna för videosamtal, både på arbetsplatsen och i den sociala sfären. Med det i åtanke, låt oss se hur du aktiverar bakgrundsoskärpa på en Skype-ström:

Om du använder mobilapplikationen

Det bör noteras att Skype-mobilappen nyligen har lanserats, därför är inte alla versioner av Android tillgängliga. Du kan använda den om du har Android version 6.0 eller senareDe goda nyheterna för användare av enheter med iOS-operativsystemet är att det också finns en mobilversion av denna app.

Så om du har uppdaterat din Android-telefon till den senaste versionen kommer du att kunna sudda ut bakgrunden i videosamtal, om så är fallet ladda ner och installera Skype på din smartphone och följ stegen som nämns nedan för att kunna skapa porträttläge effekt:

Gå först in i Skype-applikationen och välj den du vill ringa i kontaktlistan, du behöver trycka på mobilknappen eller kameraknappen för att kunna ringa ett videosamtal eller ringa ett samtal. När du har startat ett videosamtal trycker du på tre punkter för att se några alternativ, inklusive: Alternativet “Bakgrundsoskärpa”..

Å andra sidan är proceduren för att aktivera porträttläge på en iOS-telefon som följer: gå in i Skype-applikationen på din iPhone eller iPad, sök i kontaktlistan och välj den person du vill ringa, i videosamtalsknappen måste du Tryck. Klicka sedan på alternativmenyn som är tre punkter och välj “Oskärpa bakgrund”. Med dessa enkla steg kan du enkelt aktivera porträttlägeseffekten.

Via Windows eller Mac-applikation

På arbetsplatsen är Skype ett flitigt använt program på datorn, eftersom det är ett verktyg med ett enkelt gränssnitt, det har alla tillgängliga funktioner för att ringa videosamtal med bästa bildkvalitet. Av denna anledning vill vi lära dig hur aktivera porträttläge från Windows eller MacFaktum är att som en applikation som först släpptes för datorer är den här funktionen mer polerad än andra versioner på mobila enheter.

Följ bara instruktionerna nedan: skriv in Skype på din dator genom att ange dina uppgifter, sök sedan i kontaktlistan efter den person eller grupp du vill starta en videokonferens med. När du gör det klicka på kameraknappen som finns längst ner i chatten.

Därifrån, du kommer att se förhandsvisningen Från vad du kan se i fönstret, det är här du hittar alternativet ‘Bakgrundsskärpa’, klicka bara på den här funktionen för att aktivera den. Om du har en macOS-dator är stegen för att aktivera porträttläge desamma som de som nämns ovan.

På Skypes webbplats

Skype har fantastiska funktioner som lyckas förbättra användarupplevelsen, om du till exempel använder den för att skapa möten genom videokonferenser är möjligheten att spela in samtal och videosamtal ett utmärkt verktyg för att se viktiga mötespunkter.

Det bästa av allt är att du kan använda webbversionen av Skype på din dator utan att behöva ladda ner den till din enhet eller dator. Allt du behöver göra är att gå till Skypes webbplats och aktivera bakgrundsoskärpan, stegen att följa liknar de som nämns ovan på Windows- eller Mac-datorer, så du behöver bara använda dem för att enkelt få bakgrundsoskärpa under ett videosamtal .

Vad ska jag göra för att ställa in otydliga chattområden i Skype?

För att ställa in suddiga områden i ett Skype-videosamtal måste du komma åt mobilapplikationen eller dess webbversion och välj “Inställningar”klicka sedan på “Ljud och video” och därifrån kan du göra nödvändiga ändringar som att ändra bakgrunden eller göra den suddig. Om du vill veta mer om de intressanta alternativen för denna plattform, tveka inte att besöka Skypes support för mer information.

0 Shares