Hur anvÀnder jag handskriftssökning i Chrome pÄ min iPhone eller iPad

0 Shares

Det finns mÄnga verktyg som Google har gjort tillgÀngliga för oss för att göra vÄrt dagliga liv enklare. Till exempel, nÀr det gÀller din berömda webblÀsare, har du gett oss mÄnga olika alternativ för att enkelt ange vÄr sökning, inklusive handskriftssökningar.

Om du vill fÄ ut det mesta av det visar vi dig i den hÀr artikeln Hur anvÀnder jag handskriftssökning i Chrome pÄ min iPhone eller iPad.

Hur anvÀnder jag Chromes handskriftssökning?

Det rÄder ingen tvekan om att Google kÀnnetecknas av en stor mÄngsidighet av verktyg, med ett oÀndligt antal alternativ tillgÀngliga för mÀnniskor i alla Äldrar och omstÀndigheter. Vi har till exempel Google Maps, Google Classroom, Gmail och mÄnga andra som vi anvÀnder ofta dagligen.

Faktum Àr att vi kan se att ett utmÀrkt alternativ har lagts till i Chrome som gör det mycket lÀttare för oss att hitta det vi letar efter och det Àr en handstilssökning.

Det tillÄter oss skriv vÄr sökning med fingrarna eller en penna istÀllet för att skriva pÄ traditionellt sÀtt. Men hur söker man med handstil pÄ en iPhone eller iPad? SÄ hÀr kan du enkelt uppnÄ det.

Steg för att aktivera handskriftssökning pÄ iPhone och iPad

Även om det kan vara lite komplicerat att vĂ€nja sig vid de senaste verktygen som tekniken erbjuder oss till en början, kan vi försĂ€kra dig om att handskriftssökning i Chrome Ă€r riktigt lĂ€tt att anvĂ€ndatill exempel nĂ€r du startar röstsökning. För att komma igĂ„ng mĂ„ste du aktivera nĂ€mnda sökning för att börja anvĂ€nda den. Stegen för detta Ă€r följande:

  • GĂ„ till Chrome-appen pĂ„ din iPhone eller iPad.
  • DĂ€r gĂ„r du till sidan “SökinstĂ€llningar”.
  • Tryck pĂ„ ett avsnitt “Handstil”.
  • VĂ€lj “Aktivera” för att aktivera den hĂ€r funktionen.
  • BlĂ€ddra till botten av sidan och vĂ€lj “Spara” för att spara dina Ă€ndringar.

Duktig! Naturligtvis mÄste du tÀnka pÄ att du behöver en Apple-enhet med iOS 5 eller senare för att uppnÄ detta. Dessutom kan du behöva uppdatera din webblÀsarapplikation för att tillÀmpa dessa Àndringar.

Hur söker jag efter handstil pÄ min iPhone eller iPad?

Det blir lÀttare att anvÀnda Google-appar pÄ Apple-enheter; det Àr till och med möjligt att logga in och ut frÄn Gmail frÄn en iPhone. Efter att ha aktiverat denna berömda handskriftssökning undrar du sÀkert hur du ska börja anvÀnda den. Tja, steg för att börja söka sÄ hÀr:

  • Öppna Google-appen pĂ„ din Apple-enhet eller gĂ„ bara till Googles webbplats.
  • Tryck pĂ„ ett alternativ “Handstil”som finns i det nedre högra hörnet av skĂ€rmen.
  • Skriv vad du letar efter med fingret.
  • Tryck till sist “Leta efter”.

Det Àr allt! Nu kommer du att se att Chrome börjar leta efter det du skrev tidigare. NÀr du skriver pÄ skÀrmen med fingret ser du hur skrivs in i det vanliga sökfÀltet, sÄ en avancerad sökning i webblÀsaren Àr ocksÄ möjlig.

En detalj du mÄste tÀnka pÄ Àr att om du vill söka som har en speciell karaktÀr mÄste du rita dem för att se korrekt ut.

Å andra sidan, om det finns karaktĂ€rer som ser lite lika ut, kommer Google att visa dig en lista med möjliga alternativ; du behöver bara vĂ€lja den som passar dig. Du kommer ocksĂ„ att se prognoslista detta kan vara mycket anvĂ€ndbart.

Sammanfattningsvis finns det mÄnga sÀtt att anvÀnda Googles verktyg, och vi uppmuntrar dig att utforska dem ytterligare. Vi hoppas att du finner all denna information mycket anvÀndbar och att du kommer att kunna dra fördel av Chromes handskriftssökning.

0 Shares