Hur anvĂ€nder jag Google Sound Search? – Mycket lĂ€tt (exempel)

0 Shares

Vi har för nÀrvarande flera applikationer för att kÀnna igen bÄde lÄtar och olika sorters musik, identifiera till och med lÄtar efter ljud; Först och frÀmst, med intÄget av mobiltelefonen i vÄra liv, underlÀttades denna precision snabbt; Att kunna identifiera en sÄngare, titel eller lÄt som vi hört nÄgonstans och inte vet vad den heter, ett av alternativen vi kan anvÀnda Àr Google Sound Search.

Smartphones, inklusive Android-enheter, erbjuder mÄnga alternativ till sÄngigenkÀnning och kan laddas ner frÄn Google Play, bland dem har vi Shazam, SoundHound, TrackID och mer.

Du kan ocksÄ komma Ät Google Sound Search frÄn datorn genom att söka pÄ Google genom att trycka pÄ den mikrofonformade knappen och sedan pÄ notikonen som visas frÄn assistenten; Sedan ska vi prata lite mer om denna sökmotor i den hÀr artikeln.

Vad Àr Google Sound Search Song Finder?

Google Sound Search har varit Google-widget i Play Butik att kÀnna igen lÄtar och musik som kan köpas eller spelas pÄ en mobiltelefon med hjÀlp av lÀmpliga applikationer; förutom att spara dem i anvÀndarens historik.

Det Àr ett verktyg den Àr integrerad med olika Google-applikationer möjliggör identifiering av lÄtar av nÄgon av dem, till exempel pÄ Google Pixel mobila enheter eller pÄ andra enheter via Google Assistant och Google Play Musik.

Vilka Àr fördelarna med Google Sound Search?

  • Det fungerar vĂ€ldigt likt Shazam eller andra appar som kĂ€nner igen lĂ„tar dĂ€r Google Assistant kan identifiera lĂ„ten och ger dig möjlighet att ladda ner den frĂ„n Google Play Musik som YouTube och Spotify.
  • Dessutom sĂ„ att anvĂ€ndarna har ett mer attraktivt alternativ nĂ€r de köper eller laddar ner musik synkroniserad med ditt iTunes-bibliotek; dĂ€rför kommer ljudsökningsfunktionen endast att identifiera lĂ„tar som Ă€r tillgĂ€ngliga i det biblioteket.
  • Du kan fĂ„ direktĂ„tkomst genom att söka efter widgets, vĂ€lja dem och du sĂ€tter pĂ„ skĂ€rmeneftersom det fungerar pĂ„ samma sĂ€tt som röstassistenten att kĂ€nna igen en lĂ„t, vilket pĂ„skyndar tiden för dess identifiering.
  • Förbi Google sökljudDet finns inget behov av att installera en tredjepartsapplikation eftersom de senaste versionerna av Android inkluderar dessa widgets; du kan ocksĂ„ lĂ€gga till dina sökningar i historiken pĂ„ alla enheter.

Hur anvÀnder jag Song Finder? VÀldigt lÀtt

Att söka efter lÄtar i Google Audio Search kan variera beroende pÄ vilket Google-verktyg som anvÀnds; för att bÀttre förstÄ hur det fungerar vi kommer att förklara tre mycket enkla steg Vad ska vi göra med Android mobila enheter:

  • HĂ„ll fingret pĂ„ en tom plats pĂ„ skĂ€rmen pĂ„ din Android-enhet och du kommer att se skĂ€rmen krympa nĂ€r den flyttas bort; senare kommer du att se tre ikoner eller alternativ i det nedre omrĂ„det och en ikon bland dem “Widgets”.
  • Klicka pĂ„ den sĂ„ kommer en meny upp, sök google app och klicka pĂ„ ikonen igen “Google Sound Search”; hĂ„ll den nu intryckt sĂ„ kommer den automatiskt att gĂ„ till skĂ€rmen och finnas pĂ„ skrivbordet.
  • Nu för att identifiera en lĂ„t du mĂ„ste trycka pĂ„ ikonen och pĂ„ kort tid kommer den att visa dig en annan skĂ€rm dĂ€r du kommer att ha all information om artisten, var han kommer ifrĂ„n, datum, lĂ„ttitel och relaterade sökningar.

Slutligen finns det en fantastisk upplevelse som Google har nÀr det gÀller lÄtigenkÀnning, med flera alternativ till det förutom att implementera widgets pÄ Android-enheter, direktÄtkomst till Googles ljudsökmotor; Àven om vi redan har sett att detta ocksÄ kan göras pÄ andra sÀtt.

0 Shares