Hur ansluter jag Bluetooth-spelhörlurar till min PS4? – Enkelt och snabbt (exempel)

PlayStation 4 är möjligen en av de bästa konsolerna som har kommit ut. Från detta ger dig massor av spel och funktioner som tillåter användaren att få en unik upplevelse i varje spel. Bara för dessa upplevelser är denna handledning som du kan lära dig att ansluta bluetooth-hörlurar för spelare på min PS4.

Oavsett om det är ingen upplevelse är komplett utan hörlurareftersom de bidrar till spelets magi, så att du kan lyssna på fiender och ljudspår som om du var på samma skärm.

Observera det innan du börjar denna handledning är endast för PS4Om du vill stanna och höra ljudet av ett PS3-spel måste du hitta ett annat.

Hur ansluter jag ett Bluetooth-spelheadset till min PS4?

Nu, för att gå direkt till punkten av intresse för dig och lära dig hur du ansluter ett Bluetooth-spelheadset till min PS4 så snart som möjligt, är det första du behöver komma ihåg att inte alla hörlurar är kompatibla med PS4.

Det spelar ingen roll om de uppfyller alla krav, om dina hörapparater inte är godkända av Play (de är officiella), kommer du inte att kunna ansluta dem eftersom samma konsol låser dem automatiskt.

Om du har officiella hörlurar kan du fortsätta. För att ansluta dem måste du gå till menyn “Inställningar” i din konsol och därifrån välj “Enheter”, Med den här åtgärden får du en lista över anslutna enheter såsom kontroller.

Därefter måste du sätta på dina hörapparater och aktivera deras parningsläge så att de ska återspeglas i menyn du tittar på, så nästa steg är välj dem med X-knappen.

Om allt går bra bör hörlurarna och Play vara ihopparade och redo att användas tillsammans på några sekunder (du kan se om de är klara eftersom du ser en grön cirkel bredvid dem).

En annan lika enkel metod för att para ihop hörlurar

Med det i åtanke vet du redan hur enkelt det är att ansluta bluetooth-spelhörlurar till min PS4, så nu ska jag visa dig annat sätt att ansluta hörlurar.

Vissa hörlurar är utrustade med ett USB-minne eller en trådlös adapter, som ansvarar för att överföra signalen. För att ansluta den här typen av hörlurar måste du först sätta in adaptern i en av Play-portarna (se till att hörlurarna är laddade).

Slå sedan på enheten och vänta tills det blinkande blå ljuset (beroende på hjälmarna kan ha en annan färg) blir permanent och blinkar. Om detta händer är hörlurarna redan ihopparade.

Hörlursmodeller tillgängliga

Nu när du vet hur du ansluter bluetooth-hörlurar för spelare till min PS4, är det dags för dig att se de bästa aktuella modellerna du kan köpa från officiella Sony- eller PlayStation-butiker.

De senaste är: Gold Series Wireless Stereos, Platinum Series Wireless Stereos och Pulse Elite Wireless Stereos. Med dem du kan spela på din bästa nivå, Och för att fullborda din upplevelse av att använda den kan du ladda ner den officiella appen för hörlurar som finns i PS4 Console Store.

Och voila, den låter dig veta allt du behöver, så nu är det bara att köpa nya hjälmar. När du har dem, glöm inte att fortsätta leta efter spelinformation som: Hur laddar man upp videor till Twitch från PS4?

Eller, om du är en mer nybörjare, kan du lära dig hur du spelar in ditt spelande på PS4 så att du kan börja fördjupa dig i den verkliga världen av aktuella spel (vilket inte kommer att göra dig besviken).

Relaterade Artiklar

Back to top button