Hur anpassar man YouTube-webbplatsen med Google Chrome? – StĂ€ller in

0 Shares

De flesta webbplatser tillÄter inte anvÀndare att anpassa det visuella grÀnssnittet, och YouTube Àr inget undantag frÄn detta scenario. Eftersom du bara kan anpassa kanalsektionerna, inte anvÀndargrÀnssnittet. Dock, du kan anpassa den hÀr sidan om du anvÀnder det frÄn Chrome genom att lÀgga till tillÀgg till den hÀr webblÀsaren. I vilket fall som helst mÄste du lÀgga till det nödvÀndiga tillÀgget enligt det anpassningsverktyg du vill anvÀnda.

Hur lÀgger man till magiska ÄtgÀrder pÄ YouTube?

Du kan anpassa hur YouTube visas i din webblĂ€sare genom att skapa en av tillĂ€ggen som lĂ„ter dig utföra magiska Ă„tgĂ€rder pĂ„ den videoplattformen. Detta tillĂ€gg kallas “Magiska Ă„tgĂ€rder pĂ„ YouTube” Den Ă€r bara kompatibel med Chrome-webblĂ€saren, och du kan komma Ă„t den webblĂ€sartillĂ€ggskatalogen, sĂ„ att du kan lĂ€gga till YouTube-magiska Ă„tgĂ€rder i ditt webblĂ€sarfönster.

Efter att ha lagt till ett tillÀgg till webblÀsaren Chrome, efter att ha gÄtt in i YouTube-grÀnssnittet med det hÀr programmet, kommer du att kunna bedöma att det finns ett verktygsfÀlt som innehÄller magiska ÄtgÀrder som du kan anvÀnda för att titta pÄ ditt favoritinnehÄll pÄ YouTube. Var och en av dessa funktioner Àr mÀrkta med knappar som innehÄller deras namn och du kan anpassa dem efter eget tycke. Det finns dock nÄgra magiska ÄtgÀrder som du mÄste Àndra först.

LĂ€gg till “Cinema Mode”

Det hĂ€r Ă€r en funktion som lĂ„ter dig anpassa bakgrundsfĂ€rgen för YouTube-innehĂ„llet du vĂ€ljer. Du kan vĂ€lja “Cinema Mode” frĂ„n YouTube Magic Actions-verktygsfĂ€ltet, som finns högst upp i YouTube-fönstret efter att du har lagt till tillĂ€gget.

Efter aktivering kan du: redigera bakgrundsfÀrg som har tilldelats som standard genom att klicka pÄ cirkeln som innehÄller den fÀrgen i det övre hörnet av uppspelningsfönstret. PÄ sÄ sÀtt fÄr du tillgÄng till listan över tillgÀngliga fÀrger och du mÄste bara vÀlja den som du föredrar att tilldela reproduktionsbakgrunden.

FĂ€rgfilter i filmer

Det hĂ€r Ă€r en annan funktion som du kan anpassa för att tillĂ€mpa ett fĂ€rgfilter pĂ„ de videor du vill titta pĂ„ pĂ„ YouTube för att göra det bekvĂ€mare för dina ögon. Den hĂ€r knappen Ă€r mĂ€rkt “AnvĂ€nd fĂ€rgfilter” pĂ„ YouTubes magiska Ă„tgĂ€rdsfĂ€lt.

NÀr du vÀljer den visas den pÄ skÀrmen serie av grÄ nyanser, Sepia, Svartvitt eller andra filter som kan tilldelas uppspelningsfönstret. Klicka pÄ den du föredrar sÄ lÀggs den till i YouTube-grÀnssnittet.

Vad Ă€r proceduren för att aktivera “Auto HD” pĂ„ YouTube?

Efter att ha lagt till tillĂ€gget “Magic Actions for YouTube” till Chrome-webblĂ€saren pĂ„ din dator eller PC, Ă€r ett av verktygen du kan komma Ă„t i det hĂ€r avsnittet det som lĂ„ter dig justera videoupplösningen till automatisk HD-kvalitet. För att aktivera den hĂ€r funktionen mĂ„ste du klicka pĂ„ rutan “Magiska alternativ”. efter att du har gĂ„tt in pĂ„ YouTube, vĂ€lj sedan avsnittet som motsvarar “Aktivera Auto HD”.

Du kommer dÄ att kunna komma Ät en rad YouTube-videokvalitetsrelaterade instÀllningar sÄ att den valda uppspelningskvaliteten tilldelas som standard till varje video du börjar titta pÄ. Du kan justera upplösningen efter dina preferenser eller den kvalitet som din internetanslutning tillÄter.

Vilka steg bör du vidta för att lÀgga till effekter eller teman pÄ din YouTube-webbplats?

En annan funktion som Magic Actions for YouTube-tillĂ€gget tillhandahĂ„ller i Chrome Ă€r den som lĂ„ter dig lĂ€gga till fĂ€rger och anpassa YouTube UI-temat pĂ„ skĂ€rmen. Å andra sidan kan du ocksĂ„ lĂ€gga till i din Chrome-webblĂ€sare TillĂ€gget “Easy Theme Maker for YouTube”.Eftersom bĂ„da tillĂ€ggspaketen kommer med möjlighet att lĂ€gga till effekter och teman pĂ„ YouTube.

NĂ€r du har lagt till nĂ„gon av dessa tillĂ€gg, vĂ€lj knappen mĂ€rkt “FĂ€rg” överst i uppspelningsfönstret. NĂ€r det Ă€r klart öppnas en popup med fĂ€rgerna sĂ„ att du kan anpassa ditt YouTube-webbplatstema.

Innan du vĂ€ljer en specifik fĂ€rg, aktivera fĂ€ltet för denna funktion genom att vĂ€lja avsnittet “Aktivera”. Sedan mĂ„ste du klicka pĂ„ den fĂ€rg du vĂ€ljer bland de tillgĂ€ngliga för att ange den pĂ„ ansökningssidan. Vad mer, du kan anpassa avsnitt för “InnehĂ„ll”, “Rubrik”, “VĂ€nster meny”, “Bakgrund” och “Bakgrund”; med en gradient frĂ„n fĂ€rgpaletten som matchar den du valde tidigare.

Slutligen behöver du bara stÀnga redigeringsfönstret för att lÀgga till instÀllningarna pÄ YouTube-webbplatsen.

Hur aktiverar jag “Dropdown” pĂ„ YouTube-videor?

“Drop Down”-verktyget innehĂ„ller en funktion för att klona uppspelningen du tittar pĂ„ pĂ„ YouTube, sĂ„ att du kan njuta av samma innehĂ„ll i en exklusiv flytande fönsterpanel för den hĂ€r Ă„tgĂ€rden. För att anvĂ€nda detta YouTube-anpassningsverktyg mĂ„ste du lĂ€gga till tillĂ€gget “Popout för YouTube till Chrome”.

NĂ€r du lĂ€gger till den i din dators webblĂ€sare visas en “Popup”-ikon i videofönstret i det övre hörnet varje gĂ„ng du spelar upp innehĂ„ll pĂ„ YouTube. Om du vĂ€ljer det, en rullgardinsmeny funktion som YouTube kommer att spela upp detta innehĂ„ll i ett nytt fönster bara för honom. SĂ„ du har inga andra alternativ Ă€n att Ă€ndra storlek pĂ„ fönstret.

0 Shares