Hur ändrar man TikTok-lösenord och ökar kontosäkerheten?

0 Shares

Som alla sociala nätverk, när du öppnar ett konto hos TikTok, kräver de ett användarnamn och lösenord för att komma in. Inte överraskande, men många glömmer denna information. Om du går igenom detta ögonblick eller någon annan anledning vill du ändra ditt lösenord?här förklarar vi hur.

Hur återställer jag mitt TikTok-kontolösenord utan ett telefonnummer?

Den lätthet som tekniken ger oss är ibland till vår nackdel, eftersom de datorer vi använder för att spara applikationsdata ofta inte behöver lägga in den varje gång. Nackdelen är att det är lättare att glömma nycklarna vi har satt.

Så när vi skapar ett konto på ett socialt nätverk, Det är lämpligt att skriva ner all information du anser vara relevant i en anteckningsbok. På det sättet, när det uppstår en oväntad situation där du behöver ange TikTok från en dator som inte är din, kan du få de uppgifter som appen ber dig om.

Det betyder inte att du aldrig kommer att ha dilemmat att inte kunna logga in på ditt konto eftersom du inte kommer ihåg vad nyckeln är eftersom vi alla har varit med om det någon gång. Kanske även Jag glömde telefonnumret som angavs vid registreringen eller att du inte redan har det numret.

TikTok, som förutsåg sådana situationer, skapade alternativ för att återställa lösenordet. Öppna bara appen och klicka på Glömt lösenord, kommer applikationen att fråga media var den kommer att skicka en bekräftelsekod. Det kan vara ett telefonnummer eller ett mejl eftersom du inte har det första, så välj det andra.

Vilken metod ska man använda för att återställa TikTok-lösenordet utan e-postadress?

Som vi har sett tycker vissa användare att det är nödvändigt att ändra sitt TikTok-inloggningslösenord eftersom de har glömt det, och det finns också de som behöver ändra sitt TikTok-inloggningslösenord eftersom deras konton får konstig trafikmöjligen för att någon har tillgång till dina uppgifter och inte tillåter dig att komma åt ditt konto.

Dessa fall är vanliga, särskilt när du använder alternativa appar för att få gratis följare. De kräver din data för att komma åt ditt konto och spionerar därmed på din information. Därför måste du ändra ditt lösenord och öka din säkerhet.

Om du har ett öppet konto kan du ändra lösenordet i din profil. Du behöver bara hitta fliken Hantera konto och klicka på Lösenord; om du följer instruktionerna kommer du att kunna nå dina mål. Nu, om sessionen är stängd, måste du gå till Glömt lösenord och använd telefonnumret för att ta emot koden Bekräftelse.

Finns det något sätt att återställa ett TikTok-konto som har låsts?

Alla sociala nätverk har villkor som vi måste acceptera för att skapa ett konto, dessa måste följas om vi vill använda dem över tid. Men när vi bryter mot dessa villkor har plattformen rätt att stänga av ditt konto.

Om du är säker på att du inte har begått något intrång men ditt konto är spärrat, oroa dig inte eftersom du kan få tillbaka det. För att göra detta måste du skriva ett e-postmeddelande som innehåller personliga uppgifter om kontot och en motivering till avstängningsfelet som förklarar varför du tror att du inte gjorde felet.

Detta mejl måste skickas till [email protected] så att en medlem av TikToks supportteam kan verifiera din information och återställa ditt konto. I vilket fall som helst är det alltid en bra idé att granska innehåll och beteenden som inte är godkända av TikTok.

Hur kan jag aktivera tvåstegsverifiering på TikTok för att skydda mitt konto?

Alla ansträngningar du gör för att skydda ditt konto de kommer aldrig att gå till spillo. Ett av de tillgängliga alternativen är tvåstegsverifiering. Du behöver bara gå till din profil och välja avsnittet Säkerhet, klicka sedan på Tvåstegsverifiering för att aktivera det.

Systemet kommer att fråga dig vart du ska skicka verifieringskoden, där du kan välja mellan ett sms eller ett e-postmeddelande, efter att ha använt koden är processen klar.

0 Shares