Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur ändrar man Roblox-språk? – Lägg ett annat språk i Roblox (exempel)

Roblox är ett onlinespel som låter sina användare ha ett antal verktyg för att skapa sina egna världar och interagera med varandra. Detta ger en oslagbar spelupplevelse, så för att njuta fullt ut av spelet måste du veta hur du konfigurerar spelet, det viktigaste exemplet är ändra språk Roblox så att det matchar spelarens språk.

Ändå kan den inte alls betraktas som strikt nödvändig, genomsyrad av skepsis; Men i den här handledningen kommer du att lära dig hur viktigt språket är i spelet. Och om du inte gillar det du läser kan du alltid ta bort eller avinstallera Roblox för alltid (skojar bara).

Varför är språkbyte viktigt?

För det mesta är spelet förutbestämt att spelas på engelska, oavsett var du kommer ifrån. Naturligtvis kan inte alla nykomlingar förstå exakt vad Roblox har att erbjuda eftersom språket är ett slags hinder eller barriär för dem.

Trots denna komplikation, för att på något sätt kalla det, fler och fler människor går med i denna grupp varje dag. I oktober förra året 2019 sågs ett av de högsta resultaten när det gäller antalet inlämningar; över 100 miljoner aktiva användare per månad, vilket innebär att plattformen fortfarande kan överskrida denna gräns.

Det bör noteras att en stor andel av denna siffra som erhölls i oktober förra året var spelare i åldern 9 (nio) till 14 (fjorton) år. Den genomsnittliga speltiden för denna befolkning var inte mer än 2 timmar om dagen, med tanke på att på ett eller annat sätt standardspråket Roblox i viss mån hade det effekt.

Detta förödande faktum fortsätter att väcka uppmärksamhet; eftersom den huvudsakliga underhållningspubliken på deras nätverk i princip är barn eller tonåringar som kräver en bättre förståelse av plattformen, aspekter som kan mötas genom att ändra Roblox-språket.

Steg för steg för att sätta ett annat språk

Om du har nått denna punkt beror det på att du tydligt har identifierat dig med ämnet och du är också en del av denna lilla grupp av nya användare som letar efter bättre varje dag. sätt att ha kul.

Å andra sidan, om du bara vill komma igång och vara en del av detta pråliga spel, måste du gå till dess officiella webbplats och fylla i det korta registreringsformuläret som webbplatsen ber om för att tillåta användaren att skapa ett konto med Roblox.

När du väl har registrerat dig accepterar du de vanliga villkoren som nästan alltid ignoreras av alla. Med början av sessionen och ett nytt konto redo att chatta; gå till ändra språk i Roblox genom att trycka på «Hus»Längst ner på skärmen representeras av ellipsikonen (…).

Efter detta steg kommer en ny alternativmeny att öppnas för dig att bläddra och bekanta dig med; Men om du vill komma till saken, tryck bara på «inställningar»Längst ner i menyn ovan.

Spelsidan kommer då att visa en annan meny med färre alternativ som är relaterade till din kontosupportinformation; Fortsätt så

Tryck “Kontoinformation” och fokusera på alternativrutan som visas i mitten av sidan. Så det du letade efter kommer att dyka upp: språket.

Ändra det till spanska om du vill och voila! Lätt som en plätt! Du gjorde det ändra Roblox-språk, nu kan du uppleva den fantastiska Roblox-upplevelsen utan problem. Till sist är allt som återstår att gå in i spelet och skapa en bra karaktär eller avatar.

För detta bör du få idéer redan sett eller så klart skapa eller sy kläder i Roblox som är personliga för din stil. Antingen är du redo.