Hur Àndrar man Minecraft-ramar och stÀller in anpassade ramar? (Exempel)

0 Shares

Minecraft Àr ett spel som passar in i den tid dÄ vÀrlden befinner sig. Eftersom detta lÄter dig anpassa allt (du kan till och med skapa eller skapa ett skal). Det Àr dÀrför du idag, genom att svara pÄ frÄgan, kommer att upptÀcka en ny nivÄ av personalisering Hur byter man Minecraft-brickor och placerar sina egna brickor?

Om du inte vet, eftersom ett par uppdateringar tillÀt spelet dig att placera en annan box Àn de som Àr förutbestÀmda. Det roliga Àr att det hÀr det kan till och med vara ett foto pÄ digeftersom du bokstavligen kommer att skapa den. Det ger en vÀrld av möjligheter till dekoration. Naturligtvis, för att följa stegen som lÄter dig göra detta, mÄste du uppdatera Minecraft till den senaste versionen.

Hur gör man en bild i Minecraft?

För att svara pÄ en frÄga Hur byter man Minecraft-brickor och placerar sina egna brickor? först mÄste du veta hur man gör en ram eller bild i Minecraft. Det Àr ett av de enklaste föremÄlen att göra i spelet och du behöver bara: Ätta trÀpinnar och en bit ull i valfri fÀrg (denna fÀrg kommer inte att pÄverka bilden)

Du kan göra pinnar genom att skÀra trÀ, förÀdla det och sedan placera tvÄ pÄ ett byggbord vertikalt och döda fÄrull eller klippa dem med sax. NÀr du har bÄda mÄste du lÀgga in dem pÄ ett specifikt sÀtt vid bordet konstruktion det vill sÀga: ull inuti och Ätta pinnar som omger den.

Detta kommer att ge dig din bild (det kommer bara att ge dig en, om du vill ha fler upprepa processen), du kan placera den genom att lÀgga den i handen och trycka pÄ ÄtgÀrdsknappen.

Ändra Minecraft-brickorna och placera dina egna brickor

Nu nÀr du vet hur enkelt och enkelt det Àr att skapa brickor, Àr det dags att svara pÄ den inledande frÄgan, Hur Àndrar du Minecraft-brickor och placerar dina egna brickor? Om du vill uppnÄ detta finns det flera sÀtt du kan gÄ tillvÀga beroende pÄ vilken version du har, sÄ idag fÄr du tvÄ exempel pÄ hur du gör processen.

För att göra det första mĂ„ste du gĂ„ till Windows-start och öppna att-göra-fönstret vid% appdata%. Denna Ă„tgĂ€rd tar dig till mappsektionen pĂ„ din dator, vĂ€lj dĂ€r “.Minecraft”. Inuti den mappen, vĂ€lj nu “versioner”Och vĂ€lj den version av spelet du vill lĂ€gga till fĂ€ltet i genom att högerklicka pĂ„ det och sedan trycka pĂ„ knappen. “Öppna med Winrar.”

VĂ€l i avsnittet letar du efter en mapp som heter “Förmögenhet“, sedan”Texturer” och slutligen “Bilder“. I denna hittar du PNG-filen som du behöver ladda ner dĂ€rifrĂ„n och lĂ€gga pĂ„ skrivbordet. Det Ă€r den hĂ€r filen du behöver Ă€ndra för att fĂ„ en personlig bild, du kommer att mĂ€rka att spelbilderna och nĂ„gra lila bilder visas i den.

Redigering mÄste göras sjÀlv med hjÀlp av valfritt redigeringsprogram som Painting eller Photoshop. Byt bara ut fotona i ramarna och ersÀtt dem med dina egna. NÀr du Àr klar, klistra in bilden tillbaka i mappen och det Àr allt.

Du mÄste prova nÄgra ramar i spelet tills du hittar den du vill ha, men det borde inte ta tid.

Det andra sÀttet att uppnÄ mÄlet

För att avsluta svaret pÄ frÄgan Hur Àndrar jag Minecraft-ramar och placerar anpassade ramar? Du mÄste lÀra dig en annan process.

GĂ„ först tillbaka till % applikationsdata %Leta dĂ€r efter mappen “Roaming” (om du inte hittar den direkt, leta efter den med namn i sökfĂ€ltet). StĂ„ högst upp i mappen nĂ€r du roamar “Minecraft.jar” och packa upp den med Winrarem.

Nu kommer du fĂ„ upp nĂ„gra mappar, öppna den som heter “bit”, Öppna hĂ€r filen med namnet “Kz.png”, ta detta pĂ„ ditt skrivbord. Den hĂ€r filen kommer att vara densamma som den föregĂ„ende med lila bilder och bilder, redigera den som du vill med vilken bildredigerare som helst (du kan hitta det bĂ€sta alternativet till Adobe Photoshop eller paint om du vill anvĂ€nda en bĂ€ttre redigerare) och lĂ€gg den tillbaka i mappen. Sedan Ă€r det bara att testa spelet genom att placera rutorna och voila.

Det bör noteras att det ocksÄ finns en eller annan mod som lÄter dig anpassa ramarna, men det Àr bÀttre att göra det eftersom det höjs hÀr, men om du vill installera mods i Minecraft pÄ en PC som kör Windows 10, MAC, Android och iPhone, du vet redan att du kan göra det.

0 Shares