Hur Àndrar jag YouTube-videouppspelningshastigheten till snabb eller lÄngsam film?

0 Shares

YouTube Àr ett av de koncentrerade sociala nÀtverken bara i filmer, har miljontals anvÀndare och hundratusentals videor i sin arsenal. Ett enormt antal videor laddas upp varje dag och vi har alla sorters innehÄll, frÄn innehÄll skapat för samma plattform, originalinnehÄllsskapare, de som laddar upp saker frÄn TV, filmer, serier osv.

En av de saker som utan tvekan fÄngar din uppmÀrksamhet Àr möjligheten att se film i lÄngsam eller till och med snabb rörelsevi visar nedan hur man gör.

Titta pÄ YouTube-videor i slow motion

Allt innehÄll som laddas upp till YouTube spelas uppenbarligen in i normal hastighet, problemet Àr att tack vare plattformen har vi verktygen för att Àndra uppspelningshastigheten i frÄga, pÄ sÄ sÀtt kan vi se allt i i lÄngsam eller snabb rörelse, som du föredrar.

För att titta pÄ en slow motion-video behöver du bara gÄ till YouTube och dÀr, vad du ska göra Àr att gÄ till videon. Sedan mÄste du gÄ ner och du kommer att se att det finns en ikon pÄ höger sida som ser ut som ett kugghjul. Vad du ska göra Àr att stÀlla in en av följande hastigheter: 0,25, 0,5, 0,75, normal, 1,25, 1,5, 2. Du kommer att inse att ju mindre desto lÄngsammare hastigheten och ju högre desto snabbare uppspelningshastigheten kommer att vara, det finns fantastiska program som du kan redigera YouTube-videor med.

PÄ sÄ sÀtt kan du snabbt och utan problem Àndra uppspelningshastigheten för vilken video som helst pÄ plattformen. Det Àr en form för att kunna visualisera en del innehÄll mer detaljerat, sÄ att vi kan njuta av de olika detaljerna i innehÄllet vi hittar pÄ YouTube.

Spela upp YouTube-videor i snabbare takt

Som du kan se Àr det inte alls komplicerat, det gÀller att skriva in varje video, Àven om du gör det i en sÄ sparas instÀllningen för resten av videorna, Àven om du sjÀlvklart kan gÄ tillbaka till normalitet mycket lÀttgenom att helt enkelt vÀlja i mitten eller i normalt lÀge och voila, vi har redan uppspelningen som vanligt och utan nÄgra Àndringar för att kunna njuta av YouTube-videorna som vi vill, det hÀr Àr nÄgot vi ocksÄ kan göra pÄ mobiltelefoner som denna du har ingen ursÀkt för att kunna njuta av alla videor du vill i vilken hastighet som helst.

Hur man Àndrar YouTube uppspelningshastighet pÄ Android

Har du nÄgonsin undrat hur man Àndrar uppspelningshastigheten? YouTube för Android? SÄ du mÄste veta att i den hÀr artikeln kommer vi att introducera dig till all information du bör ta hÀnsyn till i detta avseende. Det första du bör veta Àr att för att komma Ät den hÀr handledningen mÄste du uppdatera din YouTube-app eftersom det Àr en av de senaste funktionerna som lagts till.

Faktum Àr att den viktigaste videoplattformen i vÀrlden, baserad pÄ sin Android-mobilapp, nyligen har lagt till nÄgra funktioner, och en av de viktigaste Àr den som ringer oss idag. SÄ vi kommer att försöka lÀra dig hur du Àndrar uppspelningshastigheten YouTube för Androidmed tanke pÄ att vi tror att det kan vara mycket anvÀndbart för dig.

Med den hÀr nya funktionen vi beskriver kommer du att kunna spela upp videor i slow motion eller supersnabb motion enligt dina önskemÄl, sÄ vi Àr sÀkra pÄ att du kommer att gilla den hÀr funktionen. Resten Àr bara för att lÀra sig Àndra hastighet YouTube-uppspelning pÄ AndroidsÄ vi gÄr in i detalj om det.

Ändra uppspelningshastighet pĂ„ YouTube

Ändra hastigheten Jag spelar upp en video pĂ„ YouTube för Android Ă€r förmodligen en av de enklaste procedurerna vi kan hitta pĂ„ den hĂ€r plattformen, sĂ„ vi ska visa dig. Det första Ă€r att komma ihĂ„g och sedan öppna videon du vill spela lĂ„ngsammare eller snabbare, sĂ„ nĂ€r du har gjort det kommer nĂ€sta steg.

Du kommer att se att i videon har du tre prickar som visas i det övre högra hörnet för att komma Ät flera alternativ. Tja, nÀr du vÀl Àr dÀr mÄste du gÄ till det specifika alternativet för uppspelningshastighet och vÀlja en av angivna hastigheter Àr tillgÀngligasom Àr uppdelade i sakta ner (0,25x, 0,5x och 0,75x) och acceleration (1,25x, 1,50x och 2x). I alla hastigheter och om du inte tydligt undviker det, ljudet av videorna Àr ocksÄ hörbart, du kan enkelt redigera dina videor.

Andra mycket vanliga frÄgor som anvÀndare har stÀllt oss om detta Àmne Àr: hur man Àndrar videohastighet i Android, hur man Àndrar videohastighet i Windows Media, Àndrar YouTube-mobilhastighet, hur man Àndrar YouTube-videohastighet pÄ mobil, öka hastigheten för Android pÄ youtubehur man saktar ner youtube-video, Àndrar videohastighet online eller hur man Àndrar videohastighet pÄ mobiltelefoner. Om du har fler frÄgor om detta eller tveka inte att kontakta oss sÄ kan vi hjÀlpa dig.

Lyckades du Àndra YouTubes uppspelningshastighet pÄ Android med det hÀr tricket?

0 Shares