Hur ändrar jag typsnittet på min Windows 10? – Personalisering

0 Shares

Operativsystemet utvecklat av Microsoft erbjuder många alternativ som kan anpassas för användning på en dator. Om du har Windows 10 bör du veta att du kan anpassa typsnittet du använder i olika program på din dator genom att lägga till nya typsnitt. Det är en ganska enkel aktivitet, det gör att du kan ge ditt arbete en personlig stil. Vill du veta hur man gör? Fortsätt läsa den här artikeln så kommer du att lära dig om förinstallerade bokstavsteckensnitt på din Windows 10-dator och hur du laddar ner och installerar andra typsnitt från Internet. Vi rekommenderar också att du använder vissa webbplatser för att få typsnitt gratis och säkert.

Hur vet du vilka typsnitt som är förinstallerade på din dator?

Microsoft, som alltid tänker på sina användare, anser att det är lämpligt att modernisera vissa funktioner i sin hårdvara eller operativsystem. Således, i Windows 10, kan du lägga till applikationer som du anser nödvändiga för att utföra alla uppgifter bekvämt. Att vara typsnitt är ett alternativ som du kan ändra när du väljer att infoga nya typsnitt i Windows. Men inte bara det du kan veta vilka typsnitt som är förinstallerade på din dator.

Det är väldigt enkelt att göra detta bara genom att skriva Inställningar, det vill säga kugghjulsikonen, klicka på Anpassning och välj sedan Teckensnitt. Där ser du alla typsnitt som är förinstallerade på din Windows-dator. Du kan förhandsgranska varje bokstav genom att klicka på den och skriva texten som ett test. Som du kan se är det enkelt och snabbt att lära känna de verktyg du har på din dator som typsnitten du kan använda. Andra saker du kan göra på din Windows 10-dator är att lära dig hur du ändrar standardteckensnitt och teckenstorlek i Windows 10.

Vilka är de bästa webbplatserna för att ladda ner teckensnitt till min dator?

Operativsystemet Windows 10 introducerar en nyhet som låter dig lägga till andra typsnitt, vilket gör det väldigt attraktivt då du kan slå på andra typsnitt och ändra skriptet. Kom dock ihåg att även om du kan få en lista över webbplatser på webben för att ladda ner teckensnitt för bokstäver till din dator, kan det finnas webbplatser som erbjuder dessa typsnitt som inte är gratis och som innehåller ett virus som till slut skadar din dator. I alla fall, de bästa webbplatserna vi rekommenderar för att ladda ner dessa typsnitt säkert och gratis kommer från Microsoft Store och ett abstrakt typsnitt. Vill du veta detaljerna? Se informationen nedan för information om hur du laddar ner ett teckensnitt eller typografi på Windows.

Från Microsoft Store

Detta är ett bra alternativ och rätt ställe att få de bästa bokstavsteckensnitten. Dessutom är det en säker sida, fortsätt bara Windows-inställningar och klicka på Personalisering, Teckensnitt och klicka på Hämta fler teckensnitt från Microsoft Store. Där kommer du att kunna se alla tillgängliga typsnitt och när du väljer det du gillar genom att klicka på det och klicka på knappen Ladda ner. Typsnittet kommer att laddas ner och installeras automatiskt.

Detta är en av de mest rekommenderade webbplatserna för nedladdning av typsnitt från Microsoft Store. Du måste också komma ihåg att det kanske inte finns för många nedladdningskällor tillgängliga, i så fall kan du använda en annan sida som är pålitlig och starkt rekommenderad. Och om det finns ett fall att du vill ta bort en viss typ av bokstav behöver du bara välja den och klicka på knappen Avinstallera, bekräfta åtgärden och det är allt.

Med abstrakta typsnitt

Det är en mycket igenkännlig och allmänt använd webbplats, så det är säkert att få typsnitten när du går till webbplatsen för abstrakta teckensnitt från din webbläsare. Du kan registrera dig på webbplatsen och du kommer att kunna få en lista över dina favoritstilar och till och med se dem från vilken dator som helst utan att logga in på ditt konto. Detta är en av funktionerna som skiljer abstrakta typsnitt från andra webbplatser. Dessutom kan du få ett brett utbud av bokstavsteckensnitt som du kan få gratis. När du går in på webbplatsen kan du se varje typsnittsstil, dess namn, dess förhandsvisning och bredvid nedladdningsknappen. Du behöver bara trycka där så får du den källan.

Hur kan jag enkelt installera teckensnitt som laddats ner från webben?

För att använda ett teckensnitt som laddats ner från webben. Först måste du ladda ner och installera typsnittet på Windows så att det är tillgängligt för alla Office-program du använder. Du kan använda Windows 10 Notes för att installera bokstavsteckensnitt, det är en enkel process men du måste vara uppmärksam på varje steg för att kunna göra det.

Använda Windows 10 Notes

När du har laddat ner teckensnitten från Internet kommer de att sparas på din dator som en komprimerad fil. Som du behöver packa upp för att fortsätta installationsprocessen, du kan extrahera filen i Windows 10 utan winrar. Efter att ha extraherat filen, fortsätt till att placera den på en lättillgänglig plats på din Windows-dator. här måste du använd Windows-anteckningar som gör att du snabbt kan hitta anteckningarna du har skapat och sparat.

Klicka på Windows Start-menyn, skriv kör i fältet och tryck på Retur. Du måste skriva in följande kommando som visas% windir% fonts och tryck på Enter igen. du klickar på Arkiv och klicka på Installera nytt teckensnitt. Välj platsen där du sparade det nedladdade teckensnittet och du vill installera klickar du på Mapp och sedan på Källlista. Du kan välja de du lägger till. Markera sedan rutan Kopiera teckensnittet till mappen Fonts och klicka på OK.

0 Shares