Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur ändrar jag textstorleken i WhatsApp? – Android- och iPhone-konfiguration

Snabbmeddelanden är mycket viktigt nuförtiden. Den huvudsakliga faktorn som påverkar deras breda tillämpning är behovet av sociala kontakter med andra. Du skulle kunna säga det applikation för snabbmeddelanden WhatsApp är den mest använda. Nästan alla ungdomar föredrar WhatsApp för att chatta med andra, och äldre människor är WhatsApp-menyn lätt.

I den här appen kan du ändra textstorleken. Den här inställningen är aktiverad i appen, vilket gör att synskadade kan öka teckenstorleken för att använda WhatsApp utan problem. Kort sagt, vi kommer att visa dig hur du ändrar teckenstorleken i WhatsApp.

Hur ändrar man teckenstorlek i en WhatsApp-chatt?

Det finns inget sätt Ändra storleken på teckensnittet en chatt i WhatsApp, om du ska ändra teckenstorleken måste du ändra teckenstorleken för dem alla. Det enda sättet att öka storleken på en enda WhatsApp-chatt är att använda WhatsApp Web.

I WhatsApp kan du ställa in en specifik ton för en specifik grupp. Denna speciella ton hjälper dig att veta när meddelanden skickas till en specifik plats.

När du pratar mer om WhatsApp måste du komma ihåg att det finns ett sätt att ha två WhatsApp-konton på en mobil. WhatsApp har inte den här funktionen ännu, men det finns ett knep som tillåter det har två WhatsApp-konton.

Vad ska jag göra för att ändra teckensnittsstorleken för hela WhatsApp-applikationen?

Om du vill ändra teckenstorleken på WhatsApp finns det vissa steg du måste följa. Du kan Ändra storleken på teckensnittet av denna applikation från dess interna inställningar såväl som från inställningarna för själva mobiltelefonen.

Från själva appen

Att ändra teckenstorleken i applikationen är extremt enkelt. Denna process är avsedd för Ändra storleken på teckensnittet endast från WhatsApp:

 1. Starta datorn.
 2. Hitta eller öppna WhatsApp.
 3. Tryck sedan på ikonen med 3 punkter.
 4. I ytterligare alternativ, gå till avsnittet “Inställningar”.
 5. Sedan, i avsnitten du kommer att se, kontrollera den som säger “Chattar”.
 6. Gå sedan till där det står “Teckenstorlek”.
 7. För att avsluta, välj en av storlekarna som visas där och du är klar.

Det bör noteras att om du i alla fall vill vara lugn och du ska radera din WhatsAppdetta kan göras utan att förlora samtal.

Med mobiltelefoninställningar

Från mobilinställningar kan du också Ändra storleken på teckensnittet, men från inställningarna ändras teckenstorleken för alla program. Det är dock bara applikationerna som inte ändras, utan mobiltelefonens meny.

om du vill ändra teckenstorleken inte bara för WhatsApp, utan för alla din mobiltelefons applikationer måste du använda en helt annan procedur än den vi visade dig tidigare. I den här processen måste du ange samma mobilinställningar.

Vad är proceduren för att tillämpa teckenstorleksändringar på alla dina applikationer?

Tidigare sa vi att det finns ett sätt att ändra teckenstorleken för alla dina mobiltelefonapplikationer. Processen att göra det kommer att variera beroende på telefonens operativsystem. Därför kommer du nedan att se hur du ändrar teckenstorleken i alla applikationer och mobiltelefonsystem.

Från en iOS-enhet

På iOS-telefoner kan du välja vilka appar du vill ha öka eller minska storleken från källan:

 1. Starta telefonen.
 2. Gå till Inställningar.
 3. Gå till avsnittet “Tillgänglighet”.
 4. Gå sedan till inställningarna för varje applikation.
 5. Lägg till alla appar du vill ha.
 6. När du har lagt till applikationen går du till det applikationsval som intresserar dig mest.
 7. Anpassa den och välj “Något större text”.

Om du har problem med att öka teckenstorleken i mobiltelefonapplikationer bör du gå till iOS Support. Där, vid det här laget, kommer du att kunna hitta det du behöver lösa alla problem som har iPhone mobiltelefoner.

Om du har en Android-telefon

För mobiltelefoner som har Android operativsystemprocessen att ändra storlek på appen är något annorlunda än på iPhone:

 1. Starta telefonen.
 2. Ange dina mobiltelefoninställningar.
 3. Gå sedan till sökfältet.
 4. Du kommer att ange “Teckenstorlek” i sökningen efter inställningar.
 5. Ange ett resultat för denna sökning.
 6. För att avsluta, välj bara en teckenstorlek och spara dina ändringar.