Hur ändrar jag ordningen på skärmarna på en Windows 10-dator? – Personalisering

Ner ändra ordningen på skärmarna i Windows 10-versionen I denna typ av konfiguration måste vi ta hänsyn till flera aspekter, även om det inte finns något att skriva om. I den här artikeln kommer vi att berätta allt du behöver göra i samband med den här processen och hur du gör det.

Vad ska jag göra för att välja min dators huvudskärm?

Med båda skärmarna körda på ditt Microsoft Windows 10-skrivbord bestämmer du av någon anledning visa en enda skärm som startskärm och bara. Nu behöver du bara följa dessa steg för att utföra denna åtgärd och din dator kommer bara att skicka video till huvudskärmen eller enligt dina önskemål och fungerar alltså bara med en, låt oss komma igång.

Om du trycker på Windows Start-tangenten + P samtidigt öppnas en lista på höger sida av huvudskärmen, som låter dig välja och ordna var och en av skärmarna med fyra alternativ:

  • Bara datorskärmen. (I detta alternativ får vi att den sekundära skärmen är avaktiverad och endast huvudskärmen finns kvar).
  • Duplicera
  • Öka
  • Bara en andra skärm

I det här fallet väljer vi det första alternativet för att bekräfta denna åtgärd och acceptera, så ändringen kommer att göras.

Hur ändrar man 1 till 2 skärm i Windows 10?

Om du nu bara vill projicera en andra skärm och inaktivera huvudskärmen är det första du ska göra att gå till Gå sedan till Inställningar> System> Display.

Vi kommer att se en lista med alternativ som att justera skärmens ljusstyrka, men det vi är intresserade av är med vilka vi kan konfigurera skärmarna och Vi väljer bara den andra skärmen bekräfta sedan att systemet accepterar denna åtgärd och att endast den sekundära skärmen förblir aktiv och att hemskärmen kommer att stängas av.

Använda tangentbordet

Du kan använda genvägen för att byta bildskärm en efter en med startknappen Windows + P-tangenten. Genom att använda dem får du tillgång till systemkonfigurationsmenyn och detta är den del av skärmen som du sedan kommer att identifiera och härifrån måste du dra till önskad position och bekräfta denna åtgärd.

Med konfiguration

Det första är att skriva nyckeln där Windows-logotypen finns, här kommer en panel att visas, leta reda på ordkonfigurationen.

Här öppnas en popup som ger oss tillgång till delar av det övergripande systemet genom att klicka på ordet system, nu finns det två skärmnumreringsfält till vänster i fönstret, du måste bekräfta positionen för var och en och dra sedan för att ändra 2 till 1, vi accepterar dessa ändringar och voila, den andra skärmen kommer att fortsätta att användas och den huvudsakliga kommer att avaktiveras.

Å andra sidan, om du vill anpassa ditt skrivbord ytterligare, kan du automatiskt ändra din bakgrundsbild enligt den skärmtid du väljer att sätta som den huvudsakliga.

Varför tillåter inte din dator skärmbeställning och hur fixar du det?

Generellt sett ska det vara enkelt och utan några besvär, men ibland är det inte så om så är fallet vad som behöver göras:

Stiga på start> inställningar> System> display. Rutan som visas har två rutor som är numrerade en med # 1 och den andra med # 2, vilket betyder att du inte kan dra den ena efter den andra; du måste trycka på klicka samtidigt som du håller ned skärmen du vill ändra. Dra den här tiden nedåt och det kommer att finnas ett alternativ för att göra detta till min huvudskärm och försök att ändra igen, så felet bör åtgärdas

Hur ansluter jag tre skärmar till en Windows 10-dator?

För att kunna göra detta måste du ha tillräckligt med ingångar för att ansluta till exempel 3 bildskärmar, det finns en enkel och bekväm lösning, och detta är köp väg-USB-adaptrar för att ansluta bildskärmar antingen HDMI eller VGA och voila. Vi kopplar ihop bildskärmarna och går sedan till konfiguration som gör att du kan arbeta på flera bildskärmar samtidigt. Här, i displaysystemet, ska den tredje monitorn som detekteras visas tillsammans med de andra.

Relaterade Artiklar

Back to top button