Hur ändrar jag lösenordet för mitt Mozilla Thunderbird-konto

Mozilla är en stiftelse som har varit ansvarig för att designa det bästa från allra första början gratis mjukvara tillgänglig för enkel nedladdning.

För år sedan skapade denna organisation ett e-postmeddelande som heter Mozilla Thunderbird. Detta e-postmeddelande gör det möjligt för användare att ta emot och skicka dolda e-postmeddelanden, meddelanden eller information och få tillgång till chatt med öppen källkod.

Hur ändrar jag lösenordet till mitt Mozilla Thunderbird-konto?

Om du vill ändra ditt lösenord i detta e-postmeddelande för att få större säkerhet eller helt enkelt för att du glömde, i den här artikeln kommer vi att förklara alla steg du behöver följa för att uppnå det.

Det första du behöver göra är att gå till Mozilla Thunderbirds e-postsida och Logga in. Då måste du hitta filen knapp “Verktyg”detta finns i fältet överst på skärmen.

Klicka på knappen “Verktyg” och välj sedan filen knapp “Alternativ”, Om du väljer den här knappen öppnas automatiskt en meny där du kan välja en säkerhetsflik.

På säkerhetsfliken hittar du en knapp “Lösenord” inklusive ett av de “Sparade lösenorden”. Efter att ha klickat och kommit in i menyn “Sparade lösenord” du kommer att kunna se konton som du har registrerat hos Mozilla Thunderbird.

För att komma åt listan med lösenord för alla konton, tryck på knappen “Visa lösenord” som är till höger.

När du trycker på “Visa lösenord” kommer Thunderbird att visa ett meddelande som frågar dig om du är säker på att e-postmeddelandet innehåller dina lösenord.

För att fortsätta processen med att byta lösenord måste du trycka på “Ja” så ser du direkt alla dina lösenord.

För att välja ett annat lösenord måste du dubbelklicka på det lösenord du vill ändra och du kan ta bort det Skriva Ny. Slutligen måste du starta om e-postmeddelandet för att spara ändringarna.

I vissa fall kommer fältet att representeras av en ikon i form av 3 små staplar i det övre högra hörnet på sidan

Hur återställer jag Mozilla Thunderbird e-post?

Att starta om Thunderbird Mail är en snabb och enkel procedur som du måste göra för att göra detta spara ändringar och gå ut från postkontoret. Efter några sekunder kommer du att kunna gå in igen och voila, du kommer att kunna använda det nya lösenordet.

När du har slutfört alla steg som beskrivs ovan för att ändra ditt lösenord, är det absolut nödvändigt att följa denna procedur för att se till att du sparar ändringarna du gjort.

Hur lägger man in ett huvudlösenord i Mozilla Thunderbird?

Vi rekommenderar att du inkluderar filen huvudlösenord i Mozilla Thunderbird-e-postmeddelandet eftersom det låter dig komma åt alla dina konton genom att helt enkelt skriva in det lösenordet.

Dessutom kommer dina konton automatiskt kommer att skyddas bättre eftersom de inte kommer att kunna komma åt de sparade lösenorden utan att ange huvudlösenordet de skapade. Följ dessa steg för att skapa ett huvudlösenord:

Det första steget du behöver göra är att gå till “Alternativ” och på säkerhetsfliken hittar du en knapp “Lösenord”.

I avsnittet “Lösenord” kan du markera rutan som säger “Använd huvudlösenord”. Tänk nu på ett bra lösenord, lägg till det och tryck på “OK”-knappen och du är klar.

Tips för att skapa ett starkt lösenord

Det är viktigt att välja ett starkt lösenord för ditt e-postkonto eftersom du kan behålla eller ta emot viktig privat information. Sedan ger vi dig några tips på vad du tycker det bästa lösenordet:

  • Kom på ett ord du kan lätt att komma ihåg.
  • Använda sig av kombinationer siffror och lägger till varvas stora och små bokstäver.
  • Lägg till i ditt lösenord punkter.
  • Lägg inte bokstäver och siffror på rad eller personlig information såsom datum, belopp eller namnen på dina nära och kära.
  • Under längre ett bättre lösenord, men kom ihåg att du inte kan glömma det, så överdriv inte.
  • Använd inte samma lösenord för alla dina sociala nätverk för om de upptäcker det kommer det inte att vara en trevlig situation eftersom de kommer att ha tillgång till dem alla.

Hur laddar man ner Mozilla Thunderbird?

Om du fortfarande inte har Mozilla Thunderbirds e-postprogram, måste du gå till den officiella webbplatsen och trycka på den gröna knappen som heter “Gratis nedladdning” och nedladdningen startar omedelbart. När nedladdningen är klar måste du installera den på din dator.

Relaterade Artiklar

Back to top button