Hur Ă€ndrar jag kompileringen av min Amazon Fire Stick? – Komplett guide

0 Shares

De tekniska framstegen som har uppstÄtt frÄn den enorma innovationen hos köp- och sÀljjÀtten av alla sortiment som kallas Amazon har gjort det möjligt för den att diversifiera sig som en tjÀnst som erbjuder mer underhÄllning och tekniska alternativ med tjÀnster som Amazon Prime som fungerar som en streamingplattform men Det finns ocksÄ andra alternativ, som Amazon Fire Stick.

Amazon Fire Stick TV Àr en ny applikation som lÄter vilken TV som helst med en HDMI-kontakt bli en Smart TV och till och med ansluta till en Android-skÀrm.

Utan tvekan Àr detta ett av programmen som större anvÀndbarhet kan vi hitta eftersom det ger oss tillgÄng till ett enormt bibliotek applikationer avsedda för Smart TV som inte skulle vara tillgÀngliga i tidigare fall.

Men för att fÄ ut det mesta av det mÄste vi övervÀga ett antal instÀllningar som kommer att förbÀttra vÄr anvÀndning av Fire Stick och göra vÄr upplevelse mer bekvÀm.

Vad bör jag veta innan jag Àndrar kompileringen av min Amazon Fire Stick?

En av de rekommenderade metoderna för att öka anvÀndningen av vÄr Amazon Fire Stick Àr att installera en kompilator som lÄter oss komma Ät populÀra mediacenter. Kodi Àr ett av de berömda alternativen som lÄter oss hantera allt multimediainnehÄll detta Àr vÄr examen och för alla typer av format oavsett om det Àr bilder, musik, video eller streaming.

LĂ€gg till Kodi-bygget till din Fire Stick

Att lÀgga till Kodi Àr extremt enkelt och tar oss inte mer Àn nÄgra minuter, följ bara dessa enkla steg:

  • för det första vi kommer att behöva konfigurera vĂ„r Amazon Fire TV Stick för att installera appen nĂ„s denna genom att gĂ„ till huvudmenyn, trycka fjĂ€rrkontrollen uppĂ„t, sedan vĂ€lja instĂ€llningar och klicka pĂ„ My Fire TV.
  • NĂ€r vi gick in vi kommer att leta efter alternativ för utvecklare och som en del av detta aktiverar vi alternativen för ADB-felsökning och applikationer av okĂ€nt ursprung.
  • Nu, för att installera Kodi, börjar vi leta efter en APK pĂ„ den officiella Kodi-webbplatsen, dĂ€r vi kommer att leta efter ett alternativ för Android dĂ€r nedladdningarna och installationerna kommer att finnas.
  • Efter att ha laddat ner filen kommer vi att leta efter den pĂ„ vĂ„r enhet och vi klickar pĂ„ installationsalternativetdĂ€r vi bara behöver vĂ€nta pĂ„ att processen ska avslutas och njuta av vĂ„r optimering.

Vad Àr det bÀsta sÀttet att ta bort den nuvarande versionen frÄn min Amazon Fire Stick?

Annars, nÀr vi behöver ta bort den nuvarande byggkonfigurationen eller ersÀtta kompilatorn, behöver vi bara följa dessa steg för att ta bort den frÄn enheten:

Start meny

Det första vi behöver göra Àr att gÄ till startmenyn tack vare vÄr Amazon Fire Stick och vÄr Smart TV.

Miljö

VĂ€l i Start-menyn mĂ„ste vi leta efter alternativet “InstĂ€llningar”. Vi vĂ€ljer den för att gĂ„ in i den.

VĂ€lj en applikation

Sedan, eftersom vi Ă€r i instĂ€llningarna, letar vi efter alternativet “Applikationer”. NĂ€r vi har hittat den klickar du pĂ„ den.

VĂ€lj “Hantera installerade”

Detta kommer att ta upp andra alternativ. Nu mĂ„ste vi titta bland dem den som sĂ€ger “Hantera installerade” och vĂ€lj den.

Klicka pÄ namnet pÄ den aktuella kompileringen

Det Àr nÀstan klart. Vad vi behöver göra nu Àr att klicka pÄ namnet pÄ den nuvarande versionen kunna avinstallera det helt och genast.

Klicka pĂ„ “Avinstallera”

NĂ€r du har valt kompileringen trycker du pĂ„ alternativet “Avinstallera”. Sedan “Acceptera” och voila! Vi kommer att radera vĂ„r nuvarande version.

Hur vÀljer jag den mest rekommenderade konstruktionen för min Amazon Fire Stick?

Det finns mer Àn ett kompilatoralternativ tillgÀngligt för oss pÄ Internet, mÄnga av dem erbjuder sina anvÀndare intressanta och innovativa alternativ som intuitiva grÀnssnitt, frekventa uppdateringar eller mer tillgÀngligt innehÄll

Men om du precis har börjat i den hÀr vÀrlden och inte har en aning om hur man vÀljer en kompilator och dessutom har lite tid att forska, kan du prova med Schism TV Build, Magic Build unlimited eller Lennetch.

Hur installerar jag en ny version pÄ min Amazon Fire Stick?

Efter att ha valt mediacenter, sÄ lÀnge vi har kodi installerat tidigare, kommer vi att följa instruktionerna nedan för att installera Lenntech-kompilatorn och lÀgga till den i vÄr enhet:

  • Först gĂ„r vi till systemkonfigurationen, vĂ€ljer sedan tillĂ€gg och aktiverar okĂ€nda kĂ€llor som en del av detta alternativ, detta görs för att upptĂ€cka kompilatorinstallation av Kodi.
  • NĂ€r vi Ă€r pĂ„ huvudskĂ€rmen gĂ„r vi till konfiguration, gĂ„r sedan till filhanteraren och klickar pĂ„ LĂ€gg till kĂ€lla. I den hĂ€r Ă„tgĂ€rden kommer en popup att visas dĂ€r vi, förutom att tilldela ett byggnamn, kommer att ange //lentechtv.com/lentechtv/

Vi vÀntar pÄ att installationen ska slutföras och skickar oss ett bekrÀftelsemeddelande, vi kommer tillbaka till huvudskÀrmen och gÄr till tillÀggen för programmet, dÀr vi Àr i Lenntech Build-installationsprogrammet och sedan förenkla Kryton för Kodi Build för att slutligen vÀlja Fresh Install.

Efter installationen tvingar vi stÀngning och vi vÀntar cirka fem minuter innan anvÀndning. NÀr vi Àr klara kommer vi att kunna njuta av allt innehÄll i vÄra favoritserier och filmer i en större katalog.

0 Shares