Hur Àndrar jag Instagram-musiklÀngden frÄn dina berÀttelser?

0 Shares

Du har lagt till en lÄt till din berÀttelse mer Àn en gÄng, men det mÄste ocksÄ ha hÀnt dig det spÄret laddades upp sent som du ville och förhandsgranskad innan du laddade upp. Om sÄ Àr fallet kommer vi hÀr att ge dig lite information och goda rÄd för att förhindra att det hÀnder dig.

Hur lÀnge kan en musikhistoria pÄgÄ?

Instagram uppdaterar fler och fler saker för att göra sina anvÀndare nöjda, detta Àr fallet med att kunna ladda upp ett foto till din story med musik dÄ det Àr ett sÀtt att Äterskapa din publik nÀr du visar bilder och till och med en möjlighet att introducera trendig musik. Men det blir bara en bit av din valda lÄt eftersom ger möjlighet till max 15 sekunderUtan ett varumÀrke beror allt pÄ hur lÀnge du bestÀmmer dig för att börja och avsluta.

Du vÀljer detta en stund innan du laddar upp bilder till dina stories, Instagram ger dig instÀllningarna för att kunna stÀlla in din musik i dina stories och redigera den pÄ ditt sÀtt.

Vad Àr historikinstÀllningsobjekt och hur anvÀnds de?

Har redan programmerat musik och lÀngd nu du mÄste stÀlla in din berÀttelsemÄste du göra sÄ hÀr:

Förloppsindikator

Det Àr en stapel som syftar till att indikera vilket ögonblick av lÄten du vill lÀgga i din berÀttelse och nÀr du anvÀnder den lÀgger den minuter och sekunder i vad din berÀttelse kommer att gÄ till. Du kommer att upptÀcka att det Àr vÀldigt kÀnsligt, det vill sÀga att det rör sig vÀldigt snabbt och ett dÄligt drag kommer att göra att den tappar den del du ville lÀgga till i din Instagram-berÀttelse, för att anvÀnda den mÄste du göra följande:

NÀr skÀrmen visas kommer alternativet CPU bar att visas, du mÄste flytta och ange hÀr nÀr den del av lÄten du vill visa börjar och nÀr den slutar, att följa den tid som Instagram tillÄter för musik som Àr 15 sekunder eller mindre. Du kan ocksÄ lÀgga till musik direkt frÄn Spotify till dina Instagram-berÀttelser.

Spelar fragment

Denna instÀllning Àr inte sÀrskilt anvÀndbar, visar hur spela upp de valda fragmenten i verktygsfÀltetvisas nÀr musiken Àr korrekt vald. Du mÄste göra det enligt följande, klicka pÄ det hÀr alternativet och hÀr lÄter det dig vÀlja hur du vill att det valda musikspÄret ska flyttas.

TillfÀlligt alternativ

  1. HÀr vÀljer du lÀngden pÄ musikfragmentet och anvÀnder det enligt följande.
  2. Klicka pÄ ikonen som har vÀdret, den kommer att visas pÄ skÀrmen.
  3. Sedan mÄste du lokalisera dig sjÀlv i den del dÀr den rörliga ikonen Àr genom att flytta upp och ner dÀr du definierar varaktigheten pÄ ditt musikaliska fragment, dvs hur snabbt det kommer att vara Din musik i Instagram story, den maximala varaktigheten mÄste vara 15 sekunder, det finns inget minimum.
  4. NÀr du redan har valt tiden behöver du nu bara vÀlja vid vilken tidpunkt i spÄret din tid ska ta slut, eftersom den hÀr vÀljs först, du mÄste sÀtta spÄrfragmentet med processfÀltet, denna instÀllning Àr lÀngst ner.
  5. NÀr du Àr klar med det, tryck bara pÄ redo.

Förutom ditt foto, en tagg visas i din berÀttelse ett stycke som heter bl Du kan ocksÄ skriva in ett klistermÀrke, kÀnslor och till och med text.

Vad hÀnder om du vill att dina berÀttelser ska vara lÀngre Àn 15 sekunder?

AnvÀnd de tvÄ berÀttelserna som en fortsÀttning pÄ sÄngen

Du kan lÀgga till ytterligare ett foto om du vill fortsÀtt med din del av lÄtenEftersom det Àr 15 sekunder och du mÀrkte att du inte förmedlade det du ville eller tycker att du borde visa mer av lÄten, kan du lÀgga till en annan historia och för att lÀgga till kontinuitet till det föregÄende fragmentet, lÀgg bara till ytterligare en berÀttelse, hÀr kommer ett urval av en annan bild att visas.

Du kan sÀtta samma eller vÀlja andra, du mÄste bara vara försiktig ha en perfekt kontinuitet med ett utdrag frÄn föregÄende lÄt, ange tiden, vÀlj hur mÄnga sekunder du vill visa lÄten nu, vÀlj sedan fragmentet av lÄten och det Àr allt, du kanske redan har 15 sekunder till av lÄten du vill överföra.

Ladda ner ett alternativ till Instagram Stories

Du kan anvÀnda ett annat program för att lÀgga till mer tid för dina Instagram-berÀttelser Àr ett av dessa alternativ att ladda ner TikTok eftersom det gÄr hand i hand med Instagram eftersom dess alternativ Àr liknande. Dessutom har den möjlighet att lÀgga till bakgrundslÄtar till dina videor med en varaktighet som kan överskrida grÀnsen pÄ 15 sekunder som Instagram tillÀmpar.

0 Shares