Hur Àndrar jag inloggningslösenordet pÄ min Windows 10-dator?

0 Shares

SÄ fort vi köper Windows 10 och formaterar vÄr dator för att ha den till vÄrt förfogande. Vi förstÄr att detta ger oss nÄgra instÀllningar som vi kan göra vid installationstillfÀllet som fokuserar pÄ att tillhandahÄlla oss anpassa systemet efter vÄra preferenser och en liten sÀkerhetsfaktorsom lÄter oss vÀlja hur vi ska konfigurera vÄr inloggning, antingen aktivera inloggning automatiskt eller sÀtta en sÀkerhetsfaktor pÄ den.

För att köra Windows med sÀkerhetsfaktorer och förhindra att vÄra filer avslöjas eller nÄs utan vÄrt medgivande. Vi kan anvÀnda sÀkerhetsparametrar som till och med tillÄter oss att skapa ett bildlösenord med vilket mönster som helst; Allt detta och mer Àr vad Windows har erbjudit oss sedan vi började anvÀnda det.

Hur konfigurerar jag Windows 10-sÀkerhet för att starta utan nyckel?

NÀr det gÀller var datorn finns sÄ Àr det en sÀker plats som ingen annan har tillgÄng till, eller sÄ Àr det en dator som inte krÀver ett lösenord för sin anvÀndning. Vi kan ocksÄ stÀlla in alternativet att inte tilldela ett lösenord, vilket ocksÄ Àr konfigurerbart för vÄr bekvÀmlighet.

Windows hanteras pÄ ett mycket universellt sÀtt, dÀr det ger oss möjlighet att Àndra lösenordet nÀr det vÀl har skapats eller för radera den permanent sÄ att du inte behöver ange den nÀr du loggar in. För att göra detta, om du har ett lösenord tilldelat under systeminstallationen och vill Àndra det. Vi mÄste följa en rad steg som vi kommer att förklara nedan.

Det första du behöver göra för att uppnÄ logga in pÄ Windows 10 utan lösenord det gÄr till Start> gÄ sedan till InstÀllningar> Konton> Logga in> Lösenord> Àndra. Nu i det hÀr avsnittet kommer processen att utföras nÀr lösenordsfÀltet visas, lÀmna det tomt, acceptera sedan och spara Àndringarna. Tack vare detta kommer du inte att bli tillfrÄgad om ett lösenord nÀr du loggar in.

Hur kommer jag in i Windows 10 om du har glömt ditt kontolösenord?

Om du har glömt ditt inloggningslösenord eftersom vem som helst kan glömma denna viktiga kombination av tecken, finns det ett sÀtt att göra det. Om du har ett Microsoft-konto som ansluter din dator till systemet kan det vara möjligt att ÄtgÀrda detta problem genom teknisk support.

Men om du av nÄgon anledning inte kan dra nytta av detta alternativ, mÄste du ta till andra alternativ. En Àr att ta bort systemet och installera om det, detta skulle fungera hur som helst, men för att hÄlla din information sÀker bör du skapa en separat partition frÄn systempartitionen i förvÀg för att undvika betydande informationsförlust.

Vilka program kan du anvÀnda för att ta bort lösenordet för Windows-kontot?

Det finns fler metoder som kan hjÀlpa oss med att tappa lösenordet och av nÄgon anledning vi har inte vad som krÀvs för att fÄ tillbaka dettill exempel ett konto kopplat till Microsoft. Vi kan ocksÄ ha programvara frÄn tredje part som gör att vi kan ÄterstÀlla lösenordet och komma Ät vÄrt system igen. LikasÄ kan vi skaffa programvara som gör att vi kan logga in utan lösenord.

Den hÀr gÄngen kommer vi att presentera ett alternativ som hjÀlper dig att lösa ditt dilemma: ett program som heter PassFab 4Winkey. Vi kommer ocksÄ att förklara hur det fungerar och vad den hjÀlp vi kommer att fÄ i en nödsituation handlar om.

PassFab 4WinKey

Det Àr ett enkelt program utformat för att hjÀlpa oss att logga in pÄ Windows utan att behöva anvÀnda lösenord. Detta skapar en ÄterstÀllningsskiva pÄ en USB-enhet, DVD eller CD.

 1. Det första vi behöver göra Àr att gÄ till den officiella PasssFab 4Winkey-webbplatsen.
 2. Ladda ner programmet och kör det pÄ en dator som inte Àr lÄst.
 3. Det kommer att frÄga oss om vilken typ av support som ska installeras i det hÀr exemplet, det kommer att vara USB
 4. Vi vĂ€ljer “brĂ€nna” för att göra startbar USB.
 5. Nu startar vi den lÄsta datorn med USB för att fÄ fram programmet och se alternativen.
 6. Vi vÀljer installationen av Windows för att fungera.
  • Ta bort lösenord: Tar bort alla anvĂ€ndares befintliga lösenord.
  • ÅterstĂ€ll kontolösenord: ger oss möjlighet att ange ett nytt.
  • Ta bort konto: Ta bort alla konton utom det som Ă€r tillgĂ€ngligt som standard.
  • Skapa ett konto: Skapa ett nytt konto sĂ„ kan vi lĂ€gga till ett lösenord till det
 7. I alla fall mĂ„ste vi för att slutföra processen klicka pĂ„ “NĂ€sta” och sedan pĂ„ “Starta om” för att starta om datorn och fortsĂ€tta.

Hur Àndrar jag Windows-konto frÄn privat till lokalt?

För att göra detta mÄste vi anta att det finns minst tvÄ administratörskonton eftersom systemet alltid kommer att krÀva ett konto med alla behörigheter för vilken konfiguration som helst som behöver utföras. För att överföra administratörskonto eller privat konto till lokalt, mÄste du följa följande vÀg.

Start> InstĂ€llningar> Konton> Familj och andra anvĂ€ndare> VĂ€lj kontot som ska Ă€ndras, under ska det stĂ„ admin och du ger Ändra kontotyp> lokalt konto> ange anvĂ€ndarlösenord> acceptera. Detta Ă€r allt för att Ă€ndra typ av konto.

Vad hÀnder om du inte har fÄtt ett e-postmeddelande om lösenordsÄterstÀllning frÄn Microsoft?

Det bÀsta vi kan göra i dessa fall om posten inte hÀmtas Àr kontakta Microsofts supporti det hÀr avsnittet kommer vi definitivt att kunna ÄtgÀrda problemet

0 Shares