Hur Àndrar jag e-postadressen för mitt Epic Games-konto med eller utan verifiering

0 Shares

Epic Games Àr det mest kÀnda 3D-videospelsföretaget de senaste Ären; det Àr förknippat med det kinesiska företaget Tencet Holings av en anledning. Hon Àr vÀlkÀnd för sin Unreal Engine-teknik som drev hennes serie FPS shooters Unreal och hans Gears of Wars saga. Dessutom Àr han kÀnd över hela vÀrlden för sitt Fortine-spel.

Idag Àr Epic Games ett ledande underhÄllningsföretag och leverantör av 3D-motorer. Fornite, ett populÀrt spel frÄn detta företag, har miljontals konton och aktiva anvÀndare varje dag, och drygt 2,4 miljarder samtidiga anslutningar. Veta att du vill Àndra e-postadressen till ditt Epic Games-konto med eller utan verifiering; sÄ stanna, hÀr kommer du att lÀra dig det pÄ nÄgra minuter.

Ta reda pÄ hur du Àndrar e-post pÄ Epic Games

Epic Games onlineplattform erbjuder sina anvÀndare mÄnga tjÀnster, inklusive: att ladda upp eller lÀgga till Epic Games-spel till Steam, eller möjligheten att lÀnka ett Twitch-konto till Epic Games och Fortnite, och vinnande föremÄl.

DÀrför Àr det en enkel process att Àndra Epic Games-e-post med eller utan verifiering och kan göras med bara nÄgra fÄ steg.

Du bör dock veta att e-postverifiering Àr viktigt eftersom ger bÀttre skydd, möjligheten att skicka presenter till vÀnner, delta i en Fortine-turnering, Àndra anvÀndarnamn för Epic Games och exklusiva gÄvor för kontoverifiering. Vi Àr övertygade om att du tack vare nÀsta steg enkelt kommer att kunna Àndra dina kontouppgifter, sÄsom din e-postadress:

  • Naturligtvis mĂ„ste du logga in pĂ„ ditt Epic Games-konto. GĂ„ nu till sidan AllmĂ€n konfiguration.
  • GĂ„ sedan till avsnittet Kontoinformation och klicka pĂ„ den blĂ„ knappen till höger om e-postmeddelandet.
  • Placera ett e-postmeddelande i lĂ€mpligt avsnitt för att ersĂ€tta det föregĂ„ende. Observera att detta mĂ„ste vara ett icke-Epic Games-registrerings-e-postkonto
  • Klicka pĂ„ BekrĂ€fta. Du mĂ„ste sedan bekrĂ€fta e-postmeddelandet Epic Games kommer att skicka dig om nĂ„gra sekunder, det kommer att vara en sĂ€kerhetskod.
  • En kod som du fĂ„r i ett nytt e-postmeddelande, du mĂ„ste lĂ€gga den i popup-fönstret som visas. LĂ€gg den dĂ€r och gĂ„ till det sista steget.
  • NĂ€r du har postat och godkĂ€nt kommer du att fĂ„ ett nytt e-postmeddelande som bekrĂ€ftar vad du just gjorde.

Vad du ska göra om du fÄr ett felmeddelande nÀr du försöker Àndra din e-postadress för Epic Games

Om du följde stegen ovan och inte kunde Àndra e-postadressen pÄ ditt Epic Games-konto finns det tvÄ huvudorsaker:

För det första har du inte tillgÄng till e-postadressen som Àr kopplad till Epic Games. Sedan, du mÄste ange din verifieringsinformation och skicka in en begÀran till Epic Games Support.

För det andra, efter att ha angett en e-postadress som kommer att ersÀtta den tidigare, ett e-postmeddelande kommer att skickas för bekrÀftelse de ÄtgÀrder du vidtar; Följ bara dessa rekommendationer och du kommer att klara dig:

  • Öppna Epic Gamer som vanligt och gĂ„ till allmĂ€nna kontoinstĂ€llningar.
  • Omedelbart för din kontoinformation visas ett meddelande som sĂ€ger du kan bara ha ett verifieringskonto.
  • Om du har tillgĂ„ng till ytterligare en e-postadress, begĂ€r verifiering och följ de föregĂ„ende stegen, kontrollera den senaste e-posten eller skrĂ€pposten.

Om du vill slÀnga det du har gjort klicka bara pÄ avbryt och följ samma steg som vi förklarade igen i början av artikeln, men vi tvivlar pÄ att det kommer att hÀnda dig eftersom dessa steg inte medför nÄgon förlust. Om du tyckte att den hÀr artikeln var anvÀndbar, kommentera den gÀrna i kommentarerna och dela den med alla du tror kan behöva den.

0 Shares