Hur ändrar jag Disney Plus-profilen till SmartTV? – Genomgång

0 Shares

Hittills har Disney Plus-plattformen varit en stor framgång tack vare att mycket av innehållet är riktat till barn. Dessutom är Disney Plus mycket köpt eftersom det är det enda stället där ute på den plattformen lansering av Marvel-projekt.

Förutom att titta på filmer och serier på en Disney Plus-prenumeration kan du skapa olika profiler för användning eller användning av andra människor och ändra din profilbild. Därefter kommer vi att visa dig hur du kan ändra din profilbild på Disney Plus, hur du ändrar din ursprungliga profil på plattformen och mer.

Hur ändrar jag min Disney Plus-kontoprofilbild?

I Disney Plus kan du ändra profilbilden för alla profiler för att göra dem lättare att identifiera. På detta streamingabonnemang kan du dock inte välj en profilbild laddas ner från mobiltelefonens minne.

Profilbilderna du kan välja är från Disney karaktärer som Elsa, Lejonkungen, Daffy Duck, Minnie, Musse Pigg och många fler. Du kan ändra din profilbild när du vill, följ bara processen nedan:

 1. Öppna Disney Plus-appen
 2. Logga in
 3. Välj din profil
 4. Sedan, under ditt konto, trycker du på din Disney Plus-kontoprofilbild
 5. Flera alternativ kommer direkt att visas, du väljer den som säger “Profil”
 6. Tryck sedan på underalternativet “Ändra bild”
 7. För att avsluta, välj bara ett annat foto, spara dina ändringar och du är klar

Om du inte vet kan du göra mer med Disney Plus ändra din profilbild, men du kan också titta på filmer eller serier med Group Watch. Detta är en funktion som låter dig titta på program tillsammans med dina vänner. Om du tycker om att umgås med vänner, vad kan då vara bättre än att titta på en film?

Hur ändrar jag min hemprofil på Disney Plus?

Om du redan har tillgång till Disney Plus-konto, kan du ange önskade profiler. Du kan till och med byta till huvudprofilen, för detta behöver du:

 1. Logga in på ditt Disney Plus-konto
 2. Tryck på din profilbild
 3. Leta sedan upp den profil du vill ange
 4. För att avsluta, välj huvudprofilen och det är allt

Observera att om du har beviljat åtkomst till din Disney Plus till en person och den personen sedan har beviljat det till andra personer, kan du ändra ditt kontolösenord. Därför, problemet med överbelastning av kontot kommer att lösas och din profilbild kommer att vara den du skapade utan att göra ändringar i den utan ditt samtycke. Du vet redan att du kan skapa olika profiler på Disney Plus, men du vet inte vad profilgränsen är.

Hur många olika profiler tillåter Disney Plus?

Alla streamingprenumerationer har en funktion som låter dig skapa flera profiler. Varje abonnemang har gräns för att skapa dessa profiler och det maximala kan vara variabelt. För Disney Plus är det maximala antalet profiler du kan skapa sju.

När du väl har skapat 7 profiler låter plattformen dig inte skapa fler profiler. Om du behöver fler profiler för fler personer måste du göra det köp ytterligare ett Disney Plus-konto att distribuera fler profiler. Skapandet av profiler kan till och med göras från Disney Plus-webbplatsen.

Hur lägger jag till ett nytt konto i Disney Plus utan att förlora den andres data?

Det är väldigt enkelt, allt du behöver göra är logga ut från ett annat konto logga sedan in på ditt nya konto. Att logga ut från Disney Plus på rätt sätt kommer inte att förlora din data och du kan lägga till ett annat konto till Smart TV-appen.

Vad är det korrekta sättet att stänga mitt Disney Plus-konto?

För du vet vad du ska göra lägg till din Smart TV nytt Disney Plus-konto utan att förlora tidigare data, notera processen:

 1. Få åtkomst till ditt Disney Plus-konto på din TV
 2. Tryck sedan på ikonen med din profilbild
 3. I alternativen som kommer att visas, välj den med inskriptionen “Logga ut”, bekräfta åtgärden och du är klar

När du är där inloggad på ditt konto nya Disney Plus du behöver göra är att skapa nya profiler eller hantera en profil. Även om du skapar nya profiler på det nya kontot du lagt till kommer profilerna du har på det andra kontot som du loggade ut från att finnas kvar.

Vad tycker Disney om att dela sina plattformsprofiler?

Disney Plus anser att det är bra att dela samma profil med andra människor eftersom det är så människor som använder profilen kan njuta av sitt favoritinnehåll. Detta går också bra med Disney Plus för om fler tittar på innehållet så kommer de att tjäna mer pengar på antal mottagna visningar serier och filmer.

0 Shares